Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak (beszélgetés)
Jó reggelt!
Ma reggel bűnözősen kezdődött...reggeli: hagymás tört krumpli (100g), házi kolbásszal (65 g) és házi füstölt sonkával (csak a husis része: 15 g). Már a mostani kalóriabevitelem elérte a kávéval együtt a 600 kalóriát, a zsír bevitelt túlléptem (mozgás nélkül, szóval ezt majd korrigálom). Nem tudom mikor ettem ennyit egyszerre utoljára (diéta alatt semmiképp). Mind1...vigasztal, hogy reggel van és napközben meg úgy is ledolgozom majd! :D
Tita, jó vendégeskedést nektek mára!
És mindenkinek szép napot, sok kitartást! :)
Ügyi vagy! :)
Én 2 hete nem szenvedtem éhségtől egyáltalán...most kívánok valamit...de igazán nem tudom, hogy mit, csak ehetném van. Holnap megyek Pestre, beugrom az update boltba is, hátha találok valamit. Pláne program is olyan lesz, hogy itthon nem tudok ebédelni és vacsiidő után érek majd haza, szóval valószínű, hogy ebédet is meg vacsit is kell vennem.
Tegnap bűnöztem,de ma korrigáltam talán.
A mai eredményem kalóriabázis szerint:
Ma 1712.02 kalóriával többet égettél el, mint amit bevittél.
Ez nagyon szép eredmény, de tanácsolnám, hogy egyél többet, a Napi keretedbe bőven beférne. Ha nagyon kínzod magad, az rossz közérzethez, fáradékonysághoz vezet.
Ebben az ütemben heti 1.56, havi 6.67, fél év alatt pedig 40.69 kg fogyást lehet elérni.
Nehogy kimaradj a jóból :)
Én most voltam kocsival a Sparba, de kb. 20-al mentem, mert az utcák tiszta jégpáncélok. Ez mire elolvad és azt mondják, hogy nagyon hidegek jönnek, tehát esély sincs, hogy elolvad.
Na, jól elkiabáltam... :o/
Mire kinéztem az ablakon, megint leesett egy csomó....
Most épp abbahagyta, de eddig esett.
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap ugye voltam a cukiban délutánosként és elcsábultam, hoztam reggelire az új fajta tortából (svéd mandulakrémes). :)
Hólapátolás megvolt tegnap este, ami utána esett, az le is fagyott mind. Eléggé hüsi van.
spicispaci, előfurdul az ilyen, pláne vendégseregnél. :) Majd ledolgozod!
Szép napot és sok erőt mindenkinek!
Itt nem vészes... talán 5 centi...
De már tegnap sem esett szerencsére...
Így aztán az utak járhatók, nem okoz semmi gondot.
Viszont a kilátás a hegyekre gyönyörű. Pl a munkahelyemről... ;o)
A neten a Google Doc-ba írd be és mentődik rögtön.
Neked csak írnod kell. :o)
Le a kalappal előtted!!! Nekem 1,5 kg kézi súlyzom van itthon és azzal max 30 percig bírtam a 3 milét végig csinálni. Na amit meg a Rék művel a súlyzokkal az brutál :(
Itt is kb 5cm volt az elkotortam, de megint esett, de most még nem akkora, hogy el kellene lapátolni.
Egyszerű a képlet:
120 kilót mozgatok meg, amikor tornázom! ;-D
Na jó, hetente 3* 1:15 kardio (futópad 140-es pulzussal, kerékpár 5-ös fokozat vagy lépcsőző 2-esen). A karergo (kézzel hajtott bicikli, kardiogép) ugye a karra hat. Nekem ezeket kell váltogatnom. Általában 3 részre osztják az időt, 2*30 perc és egy 15 perc, mindig más összetételben sorrendben.
Karra pedig fekvenyomás kézi súlyzóval, mellgép nagyon sok, függőleges hátgép és evezőgép. Ezeket olyan súllyal, amit meg tudok csinálni 10X. De 5*20akat kell csinálni. Nekem a kézisúlyzó mostmár 5 kilós, a hátgép 35, a mellgép 15, az evező 25 kilós. Profi az edző, azt mondta ne aggódjak, időben leálklít, hogy ne legyek bodybilder, de fel kell építenem egy izomréteget, hogy még gyorsabban égjen a zsír.
Jó reggelt mindenkinek!
Ma estére behívtak a cukiba zárósnak (3 órára), szóval megint össze leszek zárva a sütikkel. Pláne fél 3ig mindent meg kell csinálnom, amit terveztem, mert este csajos nap lesz, bnő ittalszik, szóval akkor már nem tudok majd tornázni.
Babu, én a vádlimat fogyasztani szeretném, mert sajna a genetika...nagymama lábait örököltem, ami vastag combbal, vádlival és bokával jár. Izmos a vádlim, de azért van mit formálni rajta bőven. Mindig kis irigységgel figyeltem a vékony vádlis emberkéket. :)
Mágika, én is csupa hülyeséget álmodom, ha éjjelre eszem...ez már nagyon rég óta így van, szóval együttérzek veled. :D
Nálunk is szakad a hó reggel óta, valószínű a hólapátolás sem maradhat el. :S
Kitartást mindenkinek a mai naphoz!
Ne búsulj, jusson az az eszedbe, ha legközelebb este ennél, hogy reggel nagyon rossz érzés lesz és mennyivel büszkébb leszel magadra, ha kibírod , h ne egyél!:)
Egyébként, ha én este eszem, reggel farkas éhesen kelek fel, ha nem eszem, akkor nem vagyok éhes.
:)
Szép napot mindenkinek!
De jó neked!:)
Nekem a vádlim az nagyon nem nő, bármit csinálok vele.:(
A karommal is nagyon nehéz, elég vastag és zsíros!:s
Nehéz formázni.
Te mit csinálsz vele?
Jó reggelt! itt megint szakad a hó és már meg is marad.
Totál lelkiismeret furdalásom van a tegnapi kajálásom miatt. Reggel úgy keltem fel, hogy tele a gyomrom és ez olyan furcsa érzés volt :)
Ma megpróbálom vissza fognom magam.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Akik konditerembe járnak, és fogyni szeretnének!
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Ha a hasunkból szeretnénk fogyni, valóban a futás a leghatékonyabb?
- A III.kerületben szeretnénk csatlakozni egy baba-mama klubhoz.Van köztetek valaki aki tud egy jó helyet, jó társasággal?