Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak (beszélgetés)
Nagyon szépen köszönöm! :) Nagyon jól esik! :D
Hát őszintén szólva az lenne az egyik legnagyobb meglepi, ha holnap reggeli mérésen 80 alá mennék, de egyenlőre attól is tartok, hogy nem fogytam. :/
Nah majd holnap kiderül...
Ki mennyire tart amúgy a méréstől? Szoktátok magatokat mérni a szerdain kívül is?
Sziasztok mindenki!
Első "firkantásom" a negyed évszázadban. :)
Nem bűnöztem olyan nagyon hatalmasat ennek ellenére. Anyáéktól glutén és cukormentes tortát kaptam a szülinapomra, amiből vacsi után megettem egy szeletet. :)
Az ebéd sült csirke (foghagymás-sajtos) volt répával, a vacsi grillcsirke comb salátával (ezt anya hozatta, tehát főznöm sem kellett).
Vikuka, nagyon büszke lehetsz magadra. Én az vagyok rád. Ilyen példákat igyekszem magam előtt látni, amikor a célomra gondolok, vagy megingok.
Cherri, üdv itt köztünk. :)
Sziasztok!
Ha lehet még csatlakozni, én is jönnék. Nagyon jónak tűnik a "csapat", már bocs a kifejezésért.
167 cm magas vagyok, ehhez 138,50 a súlyom, a korom pedig 54 év.
Majd még jövök, csak most megyek kis szerelmemért az oviba.
Jó reggelit!
Ma ki mit fog enni ebédre? Mi lesz ma a torna? Bírjátok még? Holnap megint méricske lesz :)
Sziasztok mindenki!
Ma kicsit elúsztam a napommal, nem volt időm ide jönni hozzátok. Képzeljétek, megint letekertem az egy órát biciklivel, ez 25,8 km. Gyorsulok :D
Időjárás változás lesz, vagy mi a szösz? Egész nap olyan kótyagos voltam, hogy nem is tudtam merre az arra... :S
Majd én is megnézem Napra_forgó a videót, de szerintem nem ma...nem tudom mennyit tudnék felfogni belőle, a mai napi felfogóképességemet elszívta a nyelv tanulás.
További szép estét mindenkinek! :)
Talán ez a legjobb videó tőle: [link]
Ha nem érdekel Titeket, bocsi, nem akarok senkit fárasztani...
Nem tudom, ismeritek-e dr Tóth Tamás nevét...
Nekem nagyon szimpatikus amit és ahogy beszél.
Itt egy riport, aminek az elején két nő mondja el, hogy ő hogy csinálta, a végén meg beszél a dr...
Érdekesség, hogy a csajok közül az egyik tuti hoxás. ;o)
Lehet, hogy a másik is, de őt nem "ismerem".
Szerintem érdemes végignézni.
Hát én bűnöztem, mert ettem két szalon cukrot, három szelet édes rétest és ebédeltem , amivel tele lettem kétszer is a hétvége folyamán, amitól nagyon elszoktam, mert eddig sokszor ettem pár falatokat, de nem tudtam sokat enni, már össze húzódott a gyomrom és 5 után nem ettem semmit!:)
Kíváncsi leszek a mérlegelésre!:s
Bocsi, de elképzeltelek és jót mulattam. ;o)
Tényleg pihenj is néha!
Letöltöttem egy dvd amire azt mondták light-os....
5 rsézből áll. 1 bemelegítés, 2.has+ valami, 3.popsi+comb, 4. cardió, 5. nyújtás....na én ezt így sorma megcsináltam.....5+20+20+20+5 percek és a 3. 20 perc már nem ment...kiderült, hogy csak úgy kell nekem mint kezdőnek, hogy bemelegítés és csak az egyik 20 perces utána nyújtás. A másik nap meg a következő 20 perceset....hát én barom meg egybe leakartam nyomni. Alig bírok ülni :) előbb csináltam reggelit, de mint aki betojt :)
Mit csináltál rajta rosszul?
Még sosem próbáltam, de azt mondják,nem könnyű...
Azért vigyázz magadra! Pihenés is kell néha!
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Akik konditerembe járnak, és fogyni szeretnének!
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Ha a hasunkból szeretnénk fogyni, valóban a futás a leghatékonyabb?
- A III.kerületben szeretnénk csatlakozni egy baba-mama klubhoz.Van köztetek valaki aki tud egy jó helyet, jó társasággal?