Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Lányok!
Aki PCO-s. A PCO nincs IR nélkül!!!
Diétával,gyógyszerrel,mozgással nagyon szépen javíthatóak az értékek!
Hajna))
Nagy ölelést küldök neked soron kívül))))
Sziasztok))
Akciózóknak mennek a drukkok)))
Bunny
Szuper ez a dupla transzfer))) Itt sokszor csinálják Pesten)) Ez nagyon szuper))
A tájékoztatóban is le van írva,úgy emlékszem ennek a menete.
Hajrá))) Most már kapaszkodni babácskák)))
Mayke
Neked is akkor nemsokára bent lesznek a pocakban)) Szuper))
Mindenkinek szép napsütést kívánok)))
Itt nálunk szépen süt,és az ember kedve is egy kicsivel jobb lesz a nagy hidegben is!
Szia Ciróka!
kb. fél éve ezt csinálom...
szeptember óta csak magamtól csinálom a diétát 2 hónapja a gyógyszert is szedem
de azért kösz a tanácsot.
tigrisné
Szia!
Ne egyél édességet, és hagyd el a tejet.
SZiasztok Csajok!
drukkolok nektek a beültihez nagyon!
És gratulálok a leszíváshoz!
Én ma kaptam meg az eredményt (5. napi vv) a következők, szívesen várok kommenteket, úgy látom én is csatlakozom lassan azok közé akiknek az FSH-juk magasabb mint az LH (nem tudom mi lehet az oka:-( Prolaktin magasabb lett (így hat a Merckformin legalább tudom).
Ösztradiol 40 ref:(21-251)
Progeszteron 0,3 ref:(0,0-0,3) - ennek örülök!
Prolactin 18 - na ez nem tetszik a doktornőnek! pedig ref: (1,9-25)
FSH 7,2 (2,8-14,4)
LH 4,4 (1,1-11,6)
Tesztoszteron 72 - felső határ!
Cortisol 15,2 (5-18)
Mit lehetne tenni hogy a tesztoszteronom csökkenjen vajon?
köszönöm
tigrisné
Bunny, én sem hallottam még ilyenről, de kit érdekel, lényeg, hogy így több esélyed van, úgyhogy hajrá!! :))) Gondolom, azért nem akarják az összeset végigvinni blasztóig, hogy nehogy ne maradjon egy se a beültire. Ez tök jó hír, drukkolok nagyon!
Mayke, ügyes vagy! Még lehet, hogy az az egy is beindul csütörtökig! Mennek a drukkok, gondolok rátok csajok.
Várunk holnap a hírekkel, mennek a drukkok, hogy sikeres legyen a randevú és szépen fejlődjenek a babácskák! :)
Pihizz!
Megvolt a leszívás ötöt sikerült :):( ebből négy lett érett... holnap kell telefonálni, h mi újság :D
Most megyek pihizek :)
Én sem hallottam még, de a lényeg, hogy ez szuper hír!
Pihenj nagyon sokat, semmi negatív gondolat, minden rendben lesz!:)
Nagy ölelés!
Megjöttem:-))
Nem tudom, ki hallott már a dupla transzferről??? Én a mai napig még nem.
Na, de nekem most olyanom lesz:-)) Ez azt jelenti, h ma kaptam vissza 2 babót, de szerdán is megyek, akkor még beültetnek egy blaszto-t is:-)))
Ennek örülök, nagyon, bár először lefagytam, hogy ez most mi is... De gondolom, így a legnagyobb az esély:-)))
Most megyek pihenni:-))
Szia,
köszönöm szépen, a köszöntést és az információt is:)
Neked is boldog névnapot ám! :)
Persze, megmondom, szívesen látunk téged is. Ez a címe: "Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?"
Recepteket találsz a nevem alatt a naplóimban, oda gyűjtöm ki azokat, amik a fórumon szerepelnek.
Hajna,
az inzulinrezisztenciás fórum engem is érdekelne, főleg a receptek. Megmondod majd az melyik?
köszi
Dóri, először is boldog névnapot!
Másodszor meg nem elkeseredni! A PCO nagyon jól kezelhető diétával+gyógyszerrel+mozgással. Terheléses cukor és inzulin vizsgálatod volt-e már? Ha nem, akkor ezt feltétlen nézesd meg, mielőtt bármiféle stimulációba belevágtok.
Én is emiatt választottam az inszemet.
Lányok,én még nem érzek semmit:(
Csütörtökön lesz 2 hete,hogy megvolt az inszem,úgyhogy csütörtökön tesztelek.Néha idegbeteg vagyok(de nálam ez előfordul),néha szúrkál a hasam,de teljesen kiszámíthatatlan, hőhullámaim vannak,de ez szerintem a progi tablettától van.
A terminált együttlétes ciklusom 8. napján. Kedden kell visszamenni uh-ra, hogy hogy állnak a tüszők.
Jajj, csak ehhez a muszáj szexhez nincs egyáltalán kedvem, kivagyok már ezektől...