Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Dóri, nem akarlak még jobban sztresszelni (a lombik is az), de ha ezeket a cukor értékeket egy hozzáértő endorkinológusnak megmutatnád biztos nem azt mondaná, hogy oké.
Az rendben van, hogy alacsony, de az éhgyomri 10szerese a 60 perces és a 120perces tovább nő a 15szörösére...
esetleg írj egy sort a csajoknak az inzulinrezisztencia fórumba (az általam hozzászólt témákban megtalálod).
a reggeli érték miért ilyen alacsony? nem szoktál reggelizni?
Hahó Csajok!
Tegnaptól mára 6 cm-t apadt a pocim.Ez sztem jó!
Bár elkapott a hasmenés,de sztem a túrós joghurt meg a sok víz keveréke okozza.De legalább nem vagyok olyan pufi :)
Szia Dóri!
van jó endokrinológusod?
A cukroddal/inzulinnal minden rendben?
Milyen a TSH-d értéke?
Hajrá Prezida!
drukkolok!
Jajj,bocsi,h ilyen értetlen vagyok.Hát most tartok ott,h 2 l víz,meg 1 l tej és gyümilé.Szóval kb. 3 l...De az normális,h 30-40 percenként pisilni szaladgálok ?
Prezida!Köszi :)
Én túl vagyok az inszem.-en, ami nem volt kellemes, mert hátrahajló méhem van, plusz zárt méhszájam, fogóval kellett megnyitni :(
S. doktornő csinálta, mivel Sz. szabin van, de nekem nagyon szimpi volt, pedig milyen sok rosszat olvasni róla.
Folyton mosolygott, biztatott, nagyon kedves volt.
17-én kell csak tesztelnem, de addig biztos nem bírom :)
Sziasztok,
Csütörtökön megyek újra a gyógyszerekért.Lesz még Sz doki?
Mindenkinek sok-sok puszi
2*1,5 l vagyis 3at írtam, hogy az lehetőleg tényleg csak víz legyen:-)
ha nem szereted a menteset próbáld mag az enyhét abban csak egy kis bubi van.
Tej is mehet (én kerülöm a laktóz miatt) meg tea is.
Csak Csincsit tudom simételni, nagyon sokat igyál!!!
Ilyenkor az van (csak, hogy biztos hasson a mondókánk és én is átéltem egy nagyon durva túlstimut), hogy ugye egy gyulladás van most a petefészkad körül, és a szervezet, hogy ezt ellensúlyozza vizet tart vissza ami főleg a hasüregben gyűlik össze! Ha nem iszol eleget tehát nem biztosítod a szervezeted, hogy nem kell gyűjteni van elég víz, akkor annyi összegyűlik benned ami már nagyon veszélyes is lehet! (infúzió is lehet a vége) Nem megijeszteni akarlak, hanem csak megerősíteni a többiek tanácsát!
2*1,5 l-es víz naponta az alap!!!
8 babóca, nagyon szép! :)
Hajrá-hajrá-hajrá!
Tessék megerőszakolni magad és inni sokat, nehéz, de muszáj! Csak ügyesen! ;)
Köszi,Csajok :)
Kicsit pufinak érzem magam,de majd megmérem.Már nincs barnázgatás sem :)
Ma már el kellett kezdenem a Crinone gélt is.Zabálom a túrót joghurttal.A dokinő azt mondta egy negyed kg-ot minden nap.Már bement.A folyadékkal vagyok bajban.A levessel együtt 1 liternél tartok.Én nem tudok sokat inni.Éjjel is pisilni szaladtam 2 óránként :( De igyekszem...
Nikica
A hasad tudod mérni a köldök vonalában,és akkor össze tudod hasonlítani,hogy nő -e vagy sem?
Sok fehérje az segít,meg a sok folyadék.
A fehérje megköti e felesleges hormonokat és segít nekik kiürülni a szervezetből.
Puszi)))
Nagyon ügyes vagy Niki, ez igen! Ezek szerint blasztókat fogsz visszakapni.
A hiperstimu tünetei, hasi diszkomfort érzés, puffadás, hányás, hányinger, ilyesmik. Főleg a durva puffadás. Én így tudom. Leves is jó szerintem folyadéknak, de toljad a vizet is.
Pihengetek...amúgy a leves is folyadéknak számít,ugye?
Biztosan írtátok már,de csak megkérdezem : Bárki eshet hyperstimulációba?Mik a tünetek?