Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Tuti feldobnám a bakancsom... még ha 24 órát feküdnék, nulla energiafogyasztással, akkor is megpatkolnék cukorhiányban :)
Büszke vagyok Rád, és Minden csajszira, aki tud "ivónapot" tartani...
Tudom jól, hogy a torony irányít, és minden fejben dől el, de számomra hihetetlen, hogy kibírná a szervezetem... Egy nagyonmelós napon, amikor megcsúszok a kajálások idejével, szó szerint elborít a cukorhiány, agresszív leszek, simán megharapnék bárkit, ha nem ad enni azonnal!
számíthatsz ránk ;) én is ma bekaptam egy falatot a pasim ebédjéből, pedig gyümölcsnapom van. és neki nincsen gyümölcs napja :D De még életben vagyok, úgyhogy talán megmaradok ekkora bűn és csalás után :D
Holnap víznapom lesz. aztak*rva :S nemtom hogy lesz ez.... :D
Szió:-))))
Rég nem láttunk, vagy olvastunk vagy hogy is fejezzem ki magam:-))
Epres-sztorit a szerver is adoptálta az tuti:-))
Saját diétáról lehet tudni bővebben??
Mézecske már mosolyog a polcon, bár nem lett volna szívem megválni TŐLE:-))
Ari vagy,köszi:-))
Akkor nem szanálom a konyhapolcról:-)))
Ez a hízlal-nem hízlal dolog már néha kicsit idegesít. Minden hízlal, amit mértéktelenül fogyasztunk, és semmi nem hízlal, ha odafigyelünk, hogy mennyit ehetünk belőle. Én eszem a mézet, egészséges, biztos, hogy jobb, mint a cukor, napi egy teáskanál tuti megvan, mégis sikerült lefogynom mellette 10 kilót a nyáron...
Szerintem fogyaszd nyugodtan!:)
sziasztok!
annyit nevettem ezen az epres sztorin!!!!ha ezt bent olvastam volna, tuti lebukok!:-)))
a zabos diéta nekem is nagyon szimpi.most 2 hétig egy általam kifejlesztett diátát csinálok, és ha nemmoccana mérleg a 70 irányába=> 1. felrúgom a mérleget 2.megcsinálom a zabos diátát. 3.elkezdek mozogni, nem törődök a tilalommal.
nekem nincsen külön példaképem. egyszerűen csak bekapcsolom a zenetv-t és a néger klippekben ,akik táncoltak csajok, na azoknak van tuti alakja...irigykedem rendesen.. na jól van, barna azért nem leszek, de vékony m és izmos még lehetek!!!!:-)
szerintem a méz nagyon egészséges, nem az a pár kanál fog felhízlalni. én most áttértem a barna nádcukorra és a mézre édesítés szempontjából (pl. teába)
Én tejbe akarom bele tenni, plusz a zabizéke..
Totál ráfeszülök erre a 3 napos zabpempőre:-))
Én imádom, Édesapám sokat méhészkedett, én meg csapkodtam a teraszon az általam óriás szúnyognak titulált méhecskéket...
Sokan ellenzik, hogy hizlal meg egyebek..gondoltam megkérdezlek Benneteket is:-))
Majd Inkarni megmondja a tutit:-))))))))))))
Na azt a sztorit én sem:)
Méz... méz az jó. Mi van a mézzel?
A diéta alatt viszont én nem eszem mézet egyáltalán. A pitébe is kellett volna, kihagytam...
Szerintem minden méz jó.
Mi a gond a virágmézzel amúgy? le vagyok maradva..
Oké:-)Megnyugodtam, végül is nagyon sokat adok egy nyestóci által le avagy nem pisilt eperlopó szavára:-))))))))))))
Eccerűen nem tom ezt a sztorit törölni :-)))))))))))))
Ki van a virágméz ellen és mellett???
Véleményekre vagyok kíííváncsiiiiiiiiii
Jól teszed:)))
De ígérd meg, h hnap eszel helyettem is...
Elkezdem ezt a zabpelyhes izémizét..bár szeretem...:-)))))))))))))))))
Köszi, megnéztem!
Ezek szerint több volt a tej, mint kellett volna.
Eseteleg:
Szióó:-)))
Én simán beteszem a mikróba:-(((((
Sziasztok!:)
Ma reggel életemben először csináltam zabkását és nem lett jó. Nem is rossz, de nem stimmel vele valami. Hihetetlen, mindent meg tudok főzni, a sütik sem jelentenek problémát, de a zabkása megfogott...
Ti hogy csináljátok? Leginkább arányokra lennék kíváncsi.
Köszi
Húúúú ez jó kérdés...
Én nem bírom az elől deszka hátul léc című variációkat...nagyon nem.
Legyen cickó, fencsi, csípő, de arányosan:-))
Az a baj, hogy a sok szilikoncsodából nem tudnék választani.-(((Ezek nekem műanyagok:-))
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)