Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem 3,15 mili van benne.
3x toltotte. Es nem apadr le.2,5 eve voltam eloszor. Es minden nyaron azota.
En max.pici apadast latok de lehet csak megszoktam a latvanyt.
Majd jól megveszem,és magamnak fogom töltögetni :D
Igen,de nem tudom amúgy is annyi-e,mert engem ismerős vitt hozzá.
Telefonálj be kérdezd meg :D
A szilikonolaj olcsóbb mint a hyaluronsav, bar nem mindenhol, nekem 1ml volt 60e, de azt olvastam hogy egy ampulla beszerzési ara kb 2000 Ft, szoval igy is 10szeres haszna vám rajta az orvosnak fel mlnel :D jo persze a szakértelmet, a betöltést is ki kell fizetni ezzel együtt, de az orvos igy is eleg jol jár.
es fel ml volt 20e? nem ertem, nem erteeeeeeem hogy lehet
A kontúr klinika a Rókus kórház 2.emeletén van egyébként :)
Hülye vagyok, nem 14óráig 11,vagy délig
Sziasztok, látom hogy sokan jártatok Dr Wágnernél. Olvastam, hogy a Rókus Kórházban dolgozik, ez igaz még? Csak a kontúr klinikán találom meg, mint orvos, ők 70e/ ml áron dolgoznak. Már csak itt praktizál a doki, vagy más irányból is meg tudom közelíteni ezt a dolgot? Köszönöm a segítséget
Ohh és lemaradt, hogy hyarulonnal lett töltve.
Sziasztok! Én Dr. Gáspár Leventénél töltettem az ajkaimat. Először decemberben töltöttünk fél milit, mivel nem mertem többet elsőnek. Múlt héten pénteken a másik fél milit is bele töltötte Levente az ajkaimba. Csodálatos lett. :) Tökéletesen elégedett vagyok vele. Akit érdekel töltöttem fel róla képet.
Erről nem is hallottam :O :D nem teszel fel képet hogy milyen? Vagy ha tudsz privátban küldeni. :)
Egyébként van olyan,hogy felszívódik,vagy is nem felszívódik,hanem mindenki szervezetébe vannak úgynevezett falóbaktériumok,amik megeszik az idegen anyagokat.
Van egy ismerősöm,akinek több,mint 3 ml van a szájába,csak megeszik a bacik,és nem látszik neki sem.
Úgyhogy sajnos én is idetartozom szerintem,most várok 2 hetet aztán visszamegyek,tetetek bele még egy felet,akkor már másfél lesz felül,ha úgysem látszik feladom
Anita,mar tobb,mint egy van felul ez a vicc benne :D
Illetve a végleges eredményhez érdemes pár hetet várni, mert nekem pl kicsit vastagabb is lett a 3.-4. naphoz képest mivel az anyag korul képződik szövetszaporulat ezáltal kicsit vastagabb is lehet ettől de ehhez meg ido kell. Mondjuk nekem elsore belement az 1ml, a te első napos kepedhez képest en vállalhatatlan is voltam, akkora volt :D majd lejjebb apadt, aztan 5-6 hét alatt elérte azt az állapotot ami a legfrissebb képemen látható (erős a ruzs szine de azert látszik hogy milyen)
A szilikonolaj nem tűnik el, lehet mélyebbre nyomta (Wagner dokirol amugy is írták hogy hajlamos mélyebbre tenni, igy kívülről nem annyira látszik-kulon szólni kell hogy konturosabbra akarod) illetve a 0,5ml nem annyira látványos, egyik ismerősömnek csak azert tolt csak 0,5ml-t az orvos mert lebeszélni nem lehet, van mar benne neki 3ml es igy legalább nem lesz sokkal nagyobb-ezt maga az orvosa mondta. Vagy felduzzadva tetszett igazán es mire leapadt a duzzanat ugy látod hogy kisebb de fél militol nem is lesz túl nagy a változás. Ezekre tudok csak gondolni.
Laaanyok,van akinek szivodott mar fel szilikonolaj?Konkretan semmi nincs mar a szamba 😀
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy hyaluronsavra nem lehet szilikon olajat tölteni ? Meg egyszer nem szeretnek hyaluronsavat rá tölteni, mindenképpen meg kell várnom míg felszívódik? Esetleg valahogy eltávolítani? Fél évet nem szeretnek rá várni, ami benne van meg nem is látszik csak csomos. 😐
Na csajok,tettem fel képeket.
Aki gondolkodik,szerintem ne tegye,csak a W doki,annyira cukiii :)
Na,hat nekem csak rossz tapasztalatom volt,az elso egy ml-t sajnos a Felszerfalvi toltotte,amit mar akkor tudtam,h banni fogok amikor meglattam a dokit :D.
Ugyhogy kicsit felve mentem el ma a W-hez,de amint meglattam es bementem hozza minden felelmem elmult :).
Nagyon kedves,es preciz orvos,en bent voltam vagy 25 percig,elmondott mindent mit hogy,mondta,h a csomomat,ha akarom kivagja,pedig nem is o toltotte,ugyhogy csak pozitivat tudok rola mondani.
Ugy mentem,h 1mlt szeretnek felulre,de mondta,h inkabb felet toltsunk,meg mindig konnyebb ujratolteni,mint,hogy ki kelljen szedni.Teszek majd kepet,nem tudom mennyiert tolt fel ml-t,20at kert el erte.Majd 4 het mulva megint megyek hozza,es szeretnek meg felet a felsobe.
Most felul van kicsivel tobb,mint egy,alul pedig fel mili.Kepet teszek nem sokara.
Sziasztok Lányok!
Volt már valaki ezen a tű nélküli LED-lámpás ajaknagyobbításon?
Sziasztok.irjatok meg mindenkepp mi volt Wagnernel.köszi :)
Sziasztok,
Én holnap megyek konzultációra Wágner-hez... meg is csinálja aznap vagy egy másik időpontban? Illetve ha csak korrigálni szeretnék akkor is kikell fizetnem az 1ml?
Sziasztok.Én holnap megyek reggel a W-hez,úgyhogy holnap írok,hogy milyen :)
Szia. De beletolti. Csak szepen előtte elmondja a hátrányait. En túl izgulos voltam lehet nekem azért nem akarta. 2jata felhívtam azt mondta ha nagyon akarom beletolti. Csak hal isten kicsit utána olvastam es most mar en nem akarom. Igy tegnap megkaptam a 2.ampulla hialuronsavamat es lekopogom egyelőre gyönyörű a szám,meg egy ici pici kell bele azt ennyi. Valószínű nekem az első ampulla mit sem ért.
Sziasztok.Segitsetek legyszives szeretnek menni töltetni de szilikont szeretnek mindenkepp kihez menjek?Wagnerhez készültem de ahogy írtátok hogy nem adta be a szilikont ezt nem szeretnem vagy menjek Feszerfalvihoz vagy kit ajanlanatok még?köszi
Szia!
Nekem az orvos fenistil gélt ajánlott, illetve jegelést!
További ajánlott fórumok: