Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Jövő hónapban tervezem megtenni életem első szájfeltöltését.:D
Azt már eldöntöttem,hogy Wagnerhez megyek,viszont kérlek segítsetek van 1-2 kérdésem:
1. szilikon vagy hialuronsav? Alapvetően hialuronsavval töltetném először,azt majd ha nagyon nem válik be akkor szilikon. Csak a szilikontól kicsit félek olyanokat olvasni róla...
2.Ha valamelyikőtöknek töltötte a száját Wagner bármelyik anyaggal is esetleg küldene nekem privátban képet? de bármilyen más tapasztalatot szívesen veszek Wágnerről
3....és a legfontosabb,kérjek írjátok meg privátban a számát!
Köszönöm:-)
Dr. F nekem nagyon nem szimpatikus,egyáltalán nem vagyok megelégedve vele,nagyon csajozós,alig mondott el valamit,csak,ha kérdeztem,és azért jó lett volna tudni több dolgot,hisz először mentem szájat töltetni.Tavasszal megyek megint,de a Wagnerhez,róla nagyon jókat hallottam.
Másrészt az alsóba már nem merek töltetni,mert alig masszírozta el,és van benne egy 1cm-s csomó,meg egy kisebb
Veled nem vitatkozom. Neked magával a dokival vannak gondjaid. Ok, elfogadom.
Nekem mindenem gyönyörű amit a doktor úr "csinált".
Szóval inkább ne mondj semmit. :D
Sziasztok! Múlthéten kérdeztem a klinikán, Wágnernél jelenleg 70 ezer Ft 1ml hyaluronsavas töltés (Perfecthával dolgozik azt írták)
A Perfecta hyaluronsavval kapcsolatban van valakinek tapasztalata, milyen gyorsan szívódik fel? Egyszer már töltötték a számat, Juvedermmel, de sajnos nem vált be, 1,5 hónap alatt teljesen felszívódott, most tartósabb anyagot keresek.
Aki töltetett már Wágnernél, tudna véleményt mondani, esetleg képet küldeni privátban hogy sikerült?
Sziasztok!
Nekem Gáspár Levente töltötte a számat.
Gyönyörű munka, tökéletes végeredmény. Minimális fájdalom, minimális bevérzés. (1 napig)
Csak ajánlani tudom. Ciciben is Ő a LEGJOBB!
Szilikonolajos szájfeltöltés tapasztalatok érdekelnének! Kinek hogyan vált be? (elnézést ha már korábban volt erről itt szó, de képtelenség ennyi oldalt visszaolvasni :( aki megtenné, hogy ír, nagyon hálás lennék :) )
Én már 2x voltam hyaluronsavas feltöltésen, nem sokat tettek bele (összesen 1 ml, alul 0.2, felül 0.8 elosztva) nagyon szép lett az eredmény, viszont nagyon gyorsan, 2 hónap alatt fel is szívódott. Emiatt azon gondolkodom, tartósan kellene megoldani ugyanezt, viszont a szilikonolajról nagyon sok negatívumot hallottam, bár előfordulhat, inkább túltöltés esetén okoz komplikációt. Olyanok tapasztalata érdekelne, akik hasonlóképpen felszívódóval kezdték, de meguntak állandóan visszajárni, és áttértek tartós töltőanyagra. Köszönöm! :)
Sziasztok !
Érdeklődnék van-e valaki, akinek PermaLip van beültetve az ajkába .Állítólag az a legjobb.
Segítségeteket köszönöm.
Köszi.
Szép lett valóban! január 4-ig simán regenerálódsz, belső bevérzést úgy sem látni kívülről...
Sziasztok!
Na, tettem fel 4 képet :)
Ritkán vagyok, mert nem nagyon volt mit írnom. 2013. januárban tetettem bele, majd márciusban. Azóta semmi. Szilikon olajjal töltetek nem felszívódóval. Ennek több oka van. Ózdi vagyok, messze pesttől, és nincs kedvem több havonta szaladozni pár miliért. Azonkívül szeretem a látványos maradandó dolgokat. 38 éves vagyok, titkárnő, úgyhogy túlzásba sem szeretnék esni.... lehet, hogy itt mindenkinél idősebb vagyok.
Szóval már most imádom. Nem tudom,hogy ti látjátok-e a különbséget, mert az előzőeket még fényképezővel készítettem, ezek már jó kis telóval.. az előzőeket kikorrigáltam kontúrral, és rúzzsal.
Nem voltam megelégedve az eredménnyel. Alul középen tökre hiányzott anyag, felül középen meg ahhoz képest sok volt. Alap szájtartásommal kicsit bekaptam az alsó pittyemet a felsővel. Mindig kicsit csücsörítenem kellett, hogy egységes legyen a hatás.
Úgyhogy gyorsan meg is beszéltük a dokival, hogy 1ml-nél többet nem akar, mondtam én sem. Alulra középre kértem többet, felülre 2 szélre is kaptam, az egyik oldalra picit többet, meg persze alulra 2 szélre is. Mondtam neki, hogy amúgy rábízom. Látta a hiányosságot, közben végig mondta, hogy még hová tesz és ennyi....
Nagyon boldog vagyok tőle.
Bevérzett kicsit, még kintről is látszik. Az egyik képen mutatom is, élőben kékebb, de nem érdekel, dolgozni majd csak 4-én megyek.
Szerintem alul is látszik, hogy oldalt még ki lett egészítve.
Az előzőt másik doki csinálta, érzéstelenítő nélkül (!!!) nemhogy finom zselét nem kaptam érzéstelenítő injekció előtt, érzéstelenítő sem volt. Oldalról felszúrta középig, és visszafelé ahogy húzta, úgy szúrta az anyagot. És tudjátok mit??? Nem fájt. Éreztem, de nem volt vészes.
Na de így... teljesen más. Így nyugodtan szúrkálhatott még ide egy picit, oda egy picit...
Úgyhogy totál leteszem a Doki mellett a voksomat.
Remélem a továbbiakban sem lesz vele gond, és akkor minden frankó!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?