Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Szebbé: képet teszel fel, hogy lássuk a különbséget?
bevérzés, duzzanat ? Mivel gyártmányu hyaluronnal töltetted?
Boldog új évet Lányok! :)
Sziasztok! Én ma voltam Wagner dokinál :) Tegnap hívtam, és mondta, hogy bent lesz reggel. És ma mondta, hogy holnap is bemegy (mert már hívták) de csak reggel. Aki felkel annak :) mert nem akar egész nap bent lenni...
1ml-t kaptam. Sajnálom, hogy az eddigieket nem vele tetettem. De amikor kitaláltam h nekem feltöltött száj kell, még nem találtam rá erre a fórumra. Utána láttam, hogy a lányok 95%-a hozzájár, és meg vannak elégedve vele.
Az érzéstelenítő injekció előtt egy eper ízű érzéstelenítő krémet kaptam, hogy ne érezzem a lidokain injekciót. Nem volt gáz, utána meg már úgy töltögethette ahogy akarta. Mondom, csak sajnálni tudom, hogy nem nála voltam az előzőeknél...
Sziasztok!
Úgy döntöttem meglepem magam karira egy szájfeltöltéssel..Wagner dokit néztem ki, mert elég sok jót mondanak róla!Nem tudjátok mennyiért tölt 1ml-t??És melyik kórházban lehet őt elérni??
Esetleg tud vki képet küldeni akinek már töltött.
Sziasztok!
Korábban már írtam ide, hogy sajnos nekem nem eléggé látszott a hyaluronsavas feltöltés,ráadásul 2hét alatt felszívódott :( Juvederm Ultra 4-es ment 1ml csak felülre.
Gondoltam orvost váltok, hátha másik anyag, jobb technika, szebb eredmény.
Most hívtam a Krasznait és 2 ledöbbentő dolgot mondott a recepciós
1. Hogy szilikonolaj (!!) és hyaluron között választhatok (úgy tudom jobb orvosok már nem dolgoznak vele mert veszélyes és jóideje betiltották)
2. Hogy Juvederm Ultra 3-al tölt és a tartóssága 4-6hónap. Az ultra 3 gyengébb mint amit én kaptam. De a csajszi állította, hogy tuti valami hamisítványt kaptam, mert nem mehet ki 2 hét alatt..
Közben olvasgattam sokat itt a fórumon és a Teosyal lenne szerintem a legjobb nekem.
Tudtok esetleg olyan orvost javasolni aki a Teosyalt használja és szépen tölt?
Sziasztok!
Tudja vki, hogy Krasznai doki milyen hyaluronnal tölt?
Szia!
Wágner 60 ért rak 1ml-t és nagyon szépen. Jópár éve kutakodom már a témában szerintem aki olcsóbb, és jó nemigazán van 100 az átlag sajnos.
Sziasztok, melyik dokit ajanljátok szájfeltöltésre? Hyaluronnal szeretném, mar 1x volt is, de szerintem a doki nem tette bele az 1ml-t sem, hiaba kertem..
Wagneren kívül van mas, aki jól/ olcsóbban dolgozik? Nekem kicsit sok az a 70-110/alkalom.. Koszi
Sziasztok!
Valakinek tapasztalata a Remake-ről?
Szia!
Jóó sok feltöltésem volt már.Neves dokiktól a kevésbé ismertekig. Én szerdán voltam Wágner dokinál nálam teljesen a fav. emberileg, és a szám sosha nem volt még ennyire szép, olyan amilyennek én a kis buksimban elképzeltem. Szóval imádni fogod :)
Nekem is rettentő gyorsan bontja a szervezetem. Szerintem teljesen átlagos a szám se nem telt se nem túlzottan vékony.
3-4 alakalommal mindig egy ampullákat töltöttünk bele. Legutóbb 1,5- et konkrétan 1 hónap után már semmi...
Szia! :)
60ezer 1mili es ha jol emlekszem Perfectat hasznal. Igen sajnos kisebb lesz meg miutan lemegy a duzzanat, en is tobbet tetetnek mar igy utolag:(
Sziasztok,
Wagner száma rosszul van meg nekem meg tudná adni valaki? köszönöm
Persze tudom... nekem irtózatosan gyorsan bontja a szervezetem a hyaluront .
Wagner hogy rendel? Tudsz esetleg valami kontaktot hozzá?
Köszönöm
Szia
Nekem Wágner tölti, és utoljára még 40 volt nála az 1ml.
Fészerfalvinál én még anno hyaluront rakattam, azt nemtudom, h szilikon olajat tölt e. De a szilikon olajtól is csomósodhat majd.
Csajok akinek szilikon van a szájában kinél csináltatta
Wagner vagy Félszerfalvi mennyiért tölt.
Nagyon unom már ez a hyaluronos töltögetést és nekem az full csomós lett / volt ...
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?