Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok fórum

Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
5478. Zero001 (válaszként erre: 5477. - Jadam)
2023. aug. 3. 11:09

Köszönöm, reménykedtem benne én is.

De még mindig kételkedve nézegetem, a pár napja elő-előbukkanó piros pöttyöket, de mind a fenekemen és a combtövemben van, nem viszket, nem fáj.

Remélem csak az izzadás miatt jönnek elő…

5477. jadam (válaszként erre: 5476. - Zero001)
2023. aug. 1. 07:34
5 hét után hatásos irtás nélkül úgy elszaporodnak,hogy nappal is lehet látni futkározó példányt, példányokat. Főleg falakon, ágy körül.
5476. Zero001
2023. júl. 31. 20:50

Sziasztok!

Már majdnem végeztem a fórum végig olvasásával.

Tanácsot kérnék. Hosszú lesz…. :/

Lassan 5. hete stresszben élek, mióta egy erős viszketéses roham után sebesre vakartam a lábam és egyből beugrott ez a büdösbogár.

Tudni kell rólam, valamely érthetetlen okból erős poloska fóbiám van, legnagyobb rémálmom.

A következő napokban 1-2 naponta voltak viszkető foltjaim, néha egy-egy csípés is. Ezek mit ne mondjak, nem segítettek az elme és lelkiállapotomon. 😅

Akkor ette bele a fejembe a poloska gondolata, és teljes ámokfutásba kezdtem a felkutatására.

Ágy kipakolás, éjszakai zseblámpázás több alkalommal, függöny, szőnyeg, lepedő vizslatás. Ragasztós csapdákat is raktam az ágyba. Elutaztunk pár napra, utána direkt egy szál semmiben aludtam, hátha kiderül, hogy mi a helyzet, hiszem biztos megéheztek már, de semmi.

Szépen gyógyultak a sebeim, utána kifogtam egy erős ekcémát, miután az lábaim teljes hosszban viszkettek, egész nap, mindenféle nyom nélkül. Ez tuti ekcéma volt, ilyenem volt már.

Azóta eltelt 1 hét csípés, viszketés és bármi más nélkül. Már kezdtem megnyugodni. Aztán valamit agyon nyomtam az ágyban egyik éjszaka, teljes magamba zuhantam, hogy itt a vég, de másnap egyeztettem 2 irtó céggel is, kép alapján biztosítottak róla, hogy ez biztos nem poloska.

Erre ma délután, ennyi mentes nap után éreztem egy kis viszketést a lábamon, hát 1 nyomorult piros pöttyöm lett, teljesen megzavarodtam már, hogy most tényleg van valami, vagy csak beképzelem már az egészet a hülye fóbiám miatt?

5 hét után csak megettek volna már nem?

Természetesen vidéken a poloska felderítést senki nem vállalta, a pesti cégek nem szállnak ki sajnos.

A legrosszabb az egészben, hogy rajtam kívül mindenki a családban azt hiszi, hogy beképzelem az egészet és nincs semmi probléma. Nagyon remélem, igazuk van, de kételkedek.

Köszi, ha elolvastad! 🙂

5475. PanniBp. (válaszként erre: 5474. - Attila1222)
2023. júl. 31. 17:19
Szia! Hozzád hasonlóan én is, Mi is várjuk a részletesebb tájékoztatást. Szerintem Náluk ismét van, persze ez szubjektív értelmezése a hozzászólásának. Üdv.!
5474. Attila1222 (válaszként erre: 5380. - Thomaser)
2023. júl. 31. 16:58

Szia,

Visszajeleznél, eltelt majd 1 év, azóta is mentesek vagytok? (remélem igen...)

előre is köszi, egy frissen bajbajutott

5473. PanniBp. (válaszként erre: 5470. - Dalszi)
2023. júl. 22. 16:54
Szia! Szerintem sokan várjuk - várnánk - a feltett kérdéseinkre válaszodat. Üdv.!
5472. PanniBp. (válaszként erre: 5470. - Dalszi)
2023. júl. 15. 18:28
Szia! Régi gondondok újra és újra felmerülnek. Kérlek dióhájban meséld el mi történt? A régi, vagy új lakásban találtátok? Esetleg a szomszédból érkezett ismét? Érdemes-e új bútort, ágyat venni, esetleg Ti cseréltetek fekhelyet. Köszönöm válaszodat a Többiek nevében is. P
5471. bopet (válaszként erre: 5470. - Dalszi)
2023. júl. 15. 17:35
Szia! Egy évvel ezelőtt hogy sikerült megszabadulni tőlük?
5470. Dalszi
2023. júl. 14. 12:55

Üdv újra itt.

Pont egy év elteltével, újra kezdődik az őrület.

5469. Polskagyilkos (válaszként erre: 5468. - Bopet)
2023. jún. 10. 12:54
Amerikai amazont probald meg mèg
5468. bopet (válaszként erre: 5467. - Polskagyilkos)
2023. jún. 8. 17:58
Szia! Köszönöm az infót. Sajnos a domyowen most nem szállít Európába. Rendeltem az eBayről Cimexát de sajnos az sem jött meg visszautalták a pénzt. Most olyan szilika gélt keresek aminek szemcseméret olyam a Cimexáé.
5467. Polskagyilkos (válaszként erre: 5466. - Polskagyilkos)
2023. jún. 8. 00:23
Rosszul irtam asszem eleinte hetente v kethetente kell ketszer utana 3 de a leirasban benne van ami rajta van mar nem emlekszem igazan,..
5466. Polskagyilkos (válaszként erre: 5465. - Bopet)
2023. jún. 8. 00:21

Domyown pont com

Temprided ami azert jelzem h eu ban be van tiltva mert mehekre nagyon karos csak belterre szabad hasznalni legalabb a mehekre vigyazzunk:) 1 gallonba kell 8ml szal nagyon sokra eleg, ugy fujod mint az irto falak agy(nem matrac) sarkok, fuggonyok(aljan es a rudnal) csovek kornyeke ajtofelfak, szoba szelei. Kanapera es karpitokra csakis okyan reszere amivel nem erintkezel sose! Agynemu stb tilos!

4 orara elhagyod a terepet 2 oraig szelloztetsz utana, addig se legyel ott, h tuti megszaradjon! Nem kontaktmereg, miutan megszarad szepen dolgozik par nap mulva mar elo egyedet nem valoszinu h fogsz latni. Masnap cimexa (petejre stb legjobb)a matracra a lepedi ala ultravekonyan h ne is lasd a port(felfele kell tartani az uveget ugy pofekelni belole akkor nagyon keves jon) en tettem az osszes konnektorba (panel…….) vekonyan az agyracsokra es szellozo nyilasokba(ismet panel miatt) de ezt barhova hasznalhatod ahol meg tud maradni… en pl leszedtem a szegoket es mogejuk is tettem… 3 hetente kell ismetelni elorol… ha lehet elso heten ne moss fel de ez a szer nem ragad tapad es csak vekonyan kell fujni, nem aztatni mint az irtok… nekem kb 3 honap alatt megszunt a problema teljesen, 1 eve panelban is tiszta;)

Ha aggodsz h szekrenybe is lehetnek bar nem szoktak pakold ki a ruhakat szelen vekonyan cimexazd be az éleknél es ugy tedd vissza! Sok sikert! Ezt a modszert nem en talaltam ki, amerikai forumokon talaltam es ez a leggazdasagosabb. Amerikai irtok ezt a szert is hasznaljak. Van meg egy szer amit kifejezetten agyipoloskara talaltak ki az a crossfire, de annak a kiszerelese 1 kezelesre eleg$50, mig a tempridbol 240 ml(8ml egy adag) $60 lehet adagonkent is kapni de sztem erdemes a nagyot venni megnyugtataskent 🤣… cimexa $17(cimexabol nekem tobb mint a fele meg megvan pedig a gyerek plussoket, takarokat tavaly nyaron stb egy fel evre zacskokba zartam a porral, utana mostam oket) tehat orokke eleg! Sok sikert!

5465. bopet (válaszként erre: 5463. - Polskagyilkos)
2023. máj. 28. 13:22
Szia! Hol sikerült beszerezni a temprid-fx vegyszert? Milyen sorrendben használtad őket?
5464. Polskagyilkos (válaszként erre: 5349. - Csorti)
2023. máj. 27. 07:29
A cimexa nem ugyanaz mint a kovafold amit itthon vasarolsz! Sajnalom h ez meg mindig tudatban van. A kovafold nagyon karos a tudodnek a cimexa pedig nem….
2023. máj. 27. 07:22

Sziasztok! En nem terveztem visszaterni mivel lekopogom (!!!) vegeztunk 3 honap alatt a cimexa+temprid fx komboval! Azota elkoltoztunk de ismeros lakik ott es azota is halalkodik h kiirtottam neki, azota sincs vele gond. Mikor atkoltoztunk akkor itt felelembol irtottam meg ketszer de inkabb megelozo jelleggel hiszen nem lattam oket soha. Azota 3-4 havonta lefujok csak a pokok ellen, de mindenki csodalkozik h nalunk nincs szunyog pedig nincs szunyoghalo😂… bejon a legy is ket oran belul halottan szedem fel valahonnan…

Kitartast van kiut! Tudom h borzalmas de lehetseges! (13 honapja poloskamentes🤍)

2023. máj. 23. 18:14
Én itt rengeteg jó tanácsot kaptam,többször elolvastam kinek mi vált be, mi az, ami kevésbé. Az elején nekem is kellett pár nap, hogy egyáltalán felismerjem, mivel is állok szembe, addig sosem találkoztam ágyi poloskával,a bőrgyógyász doki ill. dokik sem tudták, mi csípett meg a hátamon😬Örülök, hogy itt sokan leírták a sikereiket, a kudarcaikat, hiszen ebből szedtem én is össze, mire vagyok én képes, mikor kell feladnom. Egyelőre úgy néz ki, csatát nyertem. Azért írtam le,hogy én hogy csináltam, hátha hasznos lesz másnak, amúgy semmi új,csak minden egyszerre 😀és kellett a 40 fokos meleg a feketezsákokhoz!köszönöm
5461. Thomaser (válaszként erre: 5460. - Trafikosnéni)
2023. máj. 23. 06:59
En a biokillel egyszer a legyeket fújtam le, vígan elrepültek. Semmit nem ér
5460. trafikosnéni (válaszként erre: 5458. - Eraszmo)
2023. máj. 19. 09:30
Nekem is ráment a tavalyi nyaram az ágyi poloskára.Sokat utazom, valahonnan hoztam😬Én minden házi praktikát bevetettem. Biokill a résekbe, aztán leragasztottam maszkolószalaggal,amit lehetett gipsszel, matrac naponta kigőzölve, ruhák,ágynemű dupla feketezsákban a teraszra 40 fok melegben, amit lehetett, beletettem a szárítógépbe, ami onnan kikerült, fedeles, zárható műanyag tárolóba került vagy vákuumos tasakba.Ózonos kütyüm 10 ezres, azzal 3 naponta kezeltem egy egy szobát, utána erős porszívózás stb. Amire felfigyeltem, hogy az ózon után, az ablak és ajtó körül találtam egy egy élő példányt, ment oxigénért gondolom én, nem tudott rendesen elbújni. Tulajdonképpen csak ezt a 3 bogarat láttam konkrétan. A férjem éjjeliszkrényének a fiókja aljára volt felragasztva kb 10 fehér rizsszem, na azt eltiportam. A repülőn éreztem, hogy mászik valami a hátamon, mire leszálltunk, megcsípett, szerintem elpusztult a körömnyi vérfolt alapján, de a "gyerekek" közül sajnos jöttek velem azért... Kb októberre lett mentes a ház,de olvastam, hogy fél évre is tudják magukat hibernálni😒a gázkvóta miatt mi is ridegtartáson voltunk a télen, remélem nem jönnek elő a meleg idővel, egy rémálom volt...
5459. Thomaser (válaszként erre: 5458. - Eraszmo)
2023. máj. 18. 08:23

Akkor az nem volt szakember.

Keress egy másikat.

Házilag nem tudod kiírtani.

5458. Eraszmo (válaszként erre: 5457. - Atti23)
2023. máj. 17. 13:13

Én 1 hete kezdtem használni ilyen célzattal ózongenerátort. (16000mg/H)

Mindennap megy 2 órát jelenleg. Kíváncsi leszek a 4 hetes kezelés végére valóban segítség lesz e.

Azért én alkalmazok egyebet is mellette, pl. gőzöléssel kezeltem az ágyakat és matracot és pluszba még vegyszerrel is kezeltem mindent.

Próbálok biztosra menni, mert szakembernek már sok sok pénzt adtam de tartós eredményt nem ért el sajnos.

5457. Atti23
2023. máj. 12. 15:46
Sziasztok! Van esetleg tapasztalata valamelyik kedves fórumozónak az ózongenerátorok ágyi poloska elleni bevetésében? Ellentmondásos véleményeket olvastam eddig, ami talán egyező volt, hogy erre a célra nagyobb teljesítményű (legalább 10000 mg/h) gépet érdemes venni.
5456. Thomaser (válaszként erre: 5455. - PanniBp.)
2023. ápr. 4. 09:40
Nem tudom hogyan bírjátok.. nálam ennyi ideig nem lennének ès nem is voltak mert addig jöttek írtani amíg el nem tüntek. Ha kellett volna akkor hetente hívom
5455. PanniBp.
2023. ápr. 2. 16:25
Utóirat: Szaporodásuk zavarlanul gyarapszik.
5454. PanniBp.
2023. ápr. 2. 16:24
Az ágyi poloskák továbbra is rajcsúroznak. Irtásuk zavartalanul szünetel.
5453. Thomaser (válaszként erre: 5452. - Mónika1)
2022. dec. 5. 06:49
Sok a kókler, keves a normalis szaki. Nagyszámok törvénye
5452. Mónika1 (válaszként erre: 5451. - Thomaser)
2022. dec. 3. 08:08
Nem csak nálam lehetett akkor kókkler hanem az itt jelenlévő fórumtársaknál is. Nálad valamilyen csoda irtó lehetett hogy pikk pakk kiirtotta elsőre. Egyébként több féle cég irtott vegyszerrel nálam. Ha olyan sikeres és hatékony lenne a vegyszeres irtás akkor nem léteznének ilyen fórumok ahol panaszkodnak hogy 15x is voltak vegyszerrel és még mindig van. Nem tudom miért ragaszkodsz te egyedül a vegyszeres irtáshoz amikor mindenki panaszkodik erre az eljárásra. De felölem mindenki azt hiv ki irtani akit akar. Egyébként Angliába már szinte csak gőzzel irtás van annyira nagyon hatékony a vegyszer. De majd mindenki eldönti kit választ,elég a tapasztalatokat visszaolvasni a fórumon az magáért beszél.
5451. Thomaser (válaszként erre: 5450. - Mónika1)
2022. dec. 2. 11:44
Akkor valami kókler volt nálad is.. eleve nem is kell agyon áztatni mindent, ha normális szert használnak. Náld szerintem a haromnegyede víz volt amit fújtak
5450. Mónika1 (válaszként erre: 5447. - Thomaser)
2022. dec. 1. 18:27
Örülök hogy nálad valamilyen spéci anyagot használtak,de sokunknál számtalanszor irtottak és semmit nem ért a vegyszer. Nálam is tizedik után mondtam hogy jó valamilyen alternativ irtási módot keresek. Akkor találtam a szárazgőz megoldást. Fura nálam az segitett. Nem utolsó sorban nem kell az agyonra áztatott vegyszeres ágyban feküdnöm éjszakánként.
5449. erikaa19 (válaszként erre: 5443. - Mónika1)
2022. dec. 1. 14:23

Passz nem tudom...vagy, aki így járt még, azt nem foglalkoztatta különösebben és keresett mást.

Meg aztán állításával ellentétben szerintem nem nagyon hívják őt vidékre, gondolom időközben rájött, hogy ez ennyiért még sem éri meg neki . Tényleg rá ment volna az egész napja, csak engem meg sz@rb@ hagyott....

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook