Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok fórum

Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
4942. Robcsi76
dec. 27. 21:39

És te mit keresel itt?

Ha kicsit gondolkodnál, akkor szerinted nem jött volna visszajelzés, hogy én egy kókler vagyok, mert csak a munkára vadászok? Ilyen irtó ellenes közegben szerinted találnék munkát vagy ha igen, akkor piszok jól végezném a munkám, mert még panasz nem jött rám. Tudod ez egy fórum. Mindenki megosztja a tapasztalatait, hogy mi vált be. Én arról nem tehetek, hogy nekem a szakember kiirtotta ezeket a dögöket és csak ezt tudom ajánlani. Nem fogok itt magyarázkodni neked, mert kb. annyira érdekel a véleményed, mint a megoldásod "háztartási hipó (okosan használva)"- ez egy szakszerű tanács. Aztán, amikor klórgáz mérgezéssel meghal vagy kórházba kerül, akkor csak széttennéd a kezed, hogy "okosan használva". Ennyi erővel írhatnád a háztartási sósavat az is megöli őket... vagy a DDT-t, de hatásos a napalm is.

Mindegy sajnos ignoráló gomb nincs a fórumon, így ez volt az utolsó reagálásom a hülyeségeidre. BÚÉK!

4941. horakulum (válaszként erre: 4938. - Lacitapasztalata)
dec. 27. 21:32
Össze ne törjön ám a tartályod - üveg- amiben a kísérleti egyedeket tartod...mert gyorsan szétszaladnak...
4940. horakulum (válaszként erre: 4940. - Lacitapasztalata)
dec. 27. 21:27

És Te? Te mit keresel itt? Elhoztad el nekünk a nagybetűs MEGOLDÁST?! Vagy csak kísérleti nyuszikák vagyunk az életünkkel és a verszivokkal a te lakásodban nem kivitelezhető zseniális, sőtmitöbb einsteini kiirtási feltételezéseknek? Mint hipó? Honnan és miért keveredtél te ide? Es milyen célból? Hogy segítsd az itt megszólaló és tanácsot kérő pórul jártakat vagy hogy kioktass másokat alaptalanul?


Amúgy, szerencséd van, mert én nyitott vagyok más elméletekre.


Szóval ha az előző hozzászólásodból kilinkeled pontosan, hogy hogyan -mi alapjan-jutottál a hipó alapjellemzőiből arra, hogy kinyírja az ágyi poloska petéit is, majd ezt gyakorlati peldaval is szemlélteted (lásd pl. kárpitos ágy hipózása, anélkül hogy kárt tenne benne) pontos hígítási koncentrációval, hatóidővel, akkor majd komolyan veszünk. De addig ignorálunk, ha tisztában vagy a szó jelentésével.


Hipó. Jah. Még ha tudnád is hova kell kinyomni egy rejtőzködő életmódú bogár esetén...


Majd ha feltalálod a spanyol viaszt édesem, akkor szólj, jó? És még fizetünk is Neked! De leçci, csak büdös ne legyen a megoldás. Mert a hipo is büdös sajnos...


Jah,és még el nem felejtem, kérlek írj Anglia és Amerika nagy hoteljeinek is, hogy megtaláltad a megoldást, mert biztos vagyok benne, hogy nagy terhet és költséget vennél le a vállukról, hogy hipóval meg tudják oldani a poloska gondokat.


A béke legyen Veled! 🙋🏼‍♀️

dec. 27. 20:52

Sziasztok!


A nyerő vegyszer : háztartási hipó (okosan használva)


A petéket is megöli.....


Olvass utána :


[link]Ennyi! .)

4938. lacitapasztalata (válaszként erre: 4935. - FrozenNaisha)
dec. 27. 20:42

Szia!


Végigkövetem az "irtást" Ne késlekedj a "szakikkal"..

Hátha tanulok belőle


Ez jó móka lesz :)


Hajrá

4937. Robcsi76 (válaszként erre: 4935. - FrozenNaisha)
dec. 27. 20:35
Egyébként hova valósi vagy? Megkérdem a szakit, aki nálam irtott eléggé ismeri az irtókat, hátha tud ott ajánlani megbízhatót, ha szakembert szeretnél hívni.
4936. Robcsi76 (válaszként erre: 4935. - FrozenNaisha)
dec. 27. 15:23

Sajnálom! Sajnos, akkor hazavitted :(

Ha van az irtócégnek honlapja, akkor lehet van google értékelése is. Bár az se tényszerű sokszor. Sok szerencsét a kiirtáshoz!

4935. FrozenNaisha (válaszként erre: 4934. - Robcsi76)
dec. 27. 14:48
Na 2 új csípés. Ezaz. Kereshetek írtót :( ráadásul itt a varosomban nem ismerem őket melyik a jó szaki.
4934. Robcsi76 (válaszként erre: 4933. - FrozenNaisha)
dec. 24. 22:08
Az úgy akkor egyszerűbb :) Szívesen!
4933. FrozenNaisha (válaszként erre: 4932. - Robcsi76)
dec. 24. 21:43
1 szobásban lakom nem is tudok máshova menni. :) Köszönöm a tippeket!
4932. Robcsi76 (válaszként erre: 4931. - FrozenNaisha)
dec. 24. 21:13
Elég a 60°. Figyeld, hogy lesz-e csípés most annyit tehetsz. Ne menj át másik helyiségbe, mert átmennek oda is. Maradj ott aludni ahol eddig aludtál. És ne stresszelj attól nem lesz jobb!
4931. FrozenNaisha (válaszként erre: 4930. - Robcsi76)
dec. 24. 21:06

Ültem, 2 óra hosszát kb nem is nagyon mocorogtam. :( Sajnos ahogy elmondták ott régi probléma ez. Nem is megyek fel többé, ha még is le nem ülök!


Most itthon leszek egy ideig majd megfigyelem! Az biztos, hogy 90 fokon átmosok mindent ami az ágyban van. (Haljanak a köcsögök).

4930. Robcsi76 (válaszként erre: 4923. - FrozenNaisha)
dec. 24. 20:58

Sajnos annak néz ki :(

Tipikusan egymás mellett vannak a csípések. Ha jól értem, akkor a munkahelyeden aludtál vagy pihentél pár órát abban a helyiségben. Szerintem is ott csíptek meg. Főleg, ha többen is mondták, hogy fertőzött a helyiség. Ha tudod kerüld azt a helyiséget és figyelj, hogy jönnek-e elő új csípések. Ha 1.5-2 hétig nem jön elő új és nem alszol máshol csak otthon, akkor nagy valószínűség szerint megúsztad. Ha jönnek elő újak, akkor sajnos megoldást kell keresned rá, olvass vissza a fórumon ki milyen megoldást javasol. Ha van időd és el tudsz menni bőrgyógyászhoz annak se árt megmutatni. A fórumon volt már olyan tapasztalat, hogy hetekig nem jött rá a bőrgyógyász, hogy ez ágyi poloska csípés, de olyan is volt amiről kiderült, hogy egészen más.

A hypo-t felejtsd el, mert klórgáz képződik és gyorsan megtörténik a baj. Ugye ez általános iskola kémia órai anyag és még kémikusnak se kell lennie az embernek, hogy ezt tudja. A leghatásosabb ellenük a DDT sajnos ez mindenkire káros nem hiába tiltották be. Nagyon nehéz olyan szert kifejleszteni, ami csak a poloskákat irtja és másra nem veszélyes főleg egy lakókörnyezetben, ahol lehet baba, kisállat stb. mert egy felnőtt alapesetben be tudja tartani, hogy mindig megmossa a kezét, mert mindent beborít a permetszer, de egy kutyusnak vagy gyereknek nem biztos, hogy sikerül. Ezért olyan szerek kellenek, amik ezt a veszélyt nem hordozzák. 1-2 hónapja volt azt hiszem Romániában egy "szaki" aki kemény /tiltott/ cuccal irtott és sajnos baj is lett belőle.

dec. 24. 20:33

Én megoldottam házilag a problémát!


Ti meg hívjatok irtót!!!

dec. 24. 20:31
HÍVJATOK IRTÓT!
4927. FrozenNaisha (válaszként erre: 4926. - Lacitapasztalata)
dec. 24. 20:22
Hát most akkor erre mit mondjak? Én ellenük vagyok. Mert kegyetlen a csípésük és rettegek hogy nemsoká teli lesz velük a kecó.
dec. 24. 20:21

Akkor is csodálatra méltó élőlények.

Jól használják az embert...és úgy néz ki Ők nyertek!

nekik harcolok :)

4925. FrozenNaisha (válaszként erre: 4924. - Lacitapasztalata)
dec. 24. 20:11
Én inkább az undorító szót használnám rájuk. A többiben igazad van.
dec. 24. 20:10

Csodálatos élőlények!


Tanulni lehet Tőlük!


ŐK a TÚLÉLŐK!

4923. FrozenNaisha (válaszként erre: 4922. - Robcsi76)
dec. 24. 20:06

[link]


itt a kép ez úgy 3-a a csípéseknek.


Vasárnap voltam és igazából ma hajnali 4kor mikor feküdtem le vettem észre a puklikat majd lefotóztam és ez a látvány fogadott.


Ott elég nagy a fertőzés, nem mai kezdetű a dolog ahogy nekem mesélték. Csak nem foglalkoznak vele. Tán elvitték a pihenőszéket tisztításra és az úgy jól is van (sokra nem mentek vele).

4922. Robcsi76
dec. 24. 20:01

Biztosan nem csípett meg nappal aktív állapotodban. A kifejlett példányok almamag méretűek vagy ha jól vannak lakva, akkor még nagyobbak és kimondottan a nyugalmat keresik, ezért az ágyban vagy annak 1-2 méteres körzetében vannak. Nappal nem is láthatod őket kivéve, ha nagy a fertőzés.

Melyik nap voltál a munkahelyeden abban a helyiségben? Mikor jelentkezett az első csípés? Hogyan néz ki a csípés és milyen távolságban van egymástól? Keress az ágyon a fa résznél apró pici fekete pöttyöket, mert üríteniük nekik is kell. Nagyon pici pöttyök erős fényű lámpával nézd át alaposan. Fali konnektorok környéke parketta vagy laminált padló szegőknél. A lényeg ne ess pánikba lehet nem poloskáról van szó. Írtad, hogy irtózol a bogaraktól és a kollégád mondta a poloskás dolgot ezek után megjelentek a csípések. Volt már rá példa és itt a fórumon is olvastam, hogy pszichésen csípések jelentek meg az emberen ez is lehet egy opció. Nekem például egy csípésem sem volt, mert nem vagyok rá allergiás viszont a feleségemnek láthatóan több napig tartó el nem múló viszketéssel jelentkezett, hogy valami nem okés. Bár neki 1-3-nál nem volt több egyszerre, ezért is furcsa, hogy neked 20-nál több is megjelent. Nem használsz új öblítőt, mosószert, ami allergiás reakciót válthatott ki?

4921. FrozenNaisha (válaszként erre: 4919. - Robcsi76)
dec. 24. 19:41

Holnap megyek dolgozni és ezt jelzem. Kiverem a balhét abban biztosak lehetnek hisz még lehet édesanyámék is kaptak belőle, tekintve hogy tegnap itt aludtam.

Tehát ez már lehet 2 lakást is érintő fertőzés is.


Az idegesít, hogy rajtam a derekamtól lefelé vannak csípések. A fenekemnél koncentráltan vagy 20 lejebb össz 6-7 1 meg a derekamon. Lehet bemászott a nadrágomba és egész nap csipkedett, vagy nem is egy mászott be tekintve hogy mindkét lábam szárán van csípés. Mintha lefelé haladtak volna. :/


Nem tudom amúgy hogy hagyhatják, mert ez nem mai termés, fényes nappal szétmarnak úgy hogy még csak nyugalom sincsen. :/ És semmit nem éreztem belőle. :(


Nálam az a jó hogy ha jönnek azzal az érvvel hogy bárhol elkaphattam, buszon haza is megvétózom mert egyedül munkám során használok tömegközlekedési eszközt amúgy autóval járok minden felé.

dec. 24. 19:14

Hipó!!!!!!!!!Hipóóóóóóóóóó

4919. Robcsi76 (válaszként erre: 4917. - FrozenNaisha)
dec. 24. 19:12

Ugyan már etetni kell a trollt is nemcsak a poloskát!

Az ilyeneket tudom kezelni csak egy szabály van nem kell lesüllyedni a szintjükre innentől kezdve ignorálom.

Viszont, ha a munkahelyről vitted haza vagy csipkedtek meg, akkor értesítsd a főnököd, hogy ez a helyzet és intézkedjen vagy jelented az ÁNTSZ-nek.

Ha a melóhelyen csipkedtek meg talán nem vitted még haza, ha megkapják a kajájukat nem nagyon vándorolnak kivéve, ha elérik azt az egyedszámot, ami már őket is zavarja. Táplálkozás után nem sziesztáznak az emberen, hanem egyből pucolnak a megszokott helyükre.

4918. Robcsi76 (válaszként erre: 4912. - FrozenNaisha)
dec. 24. 19:04

Nem nem igénytelenek a kollégáid úgy, ahogyan te sem vagy az. A poloska olyan, mint a szúnyog kell neki a vér az élethez. Lehet patyolat tiszta a lakásod, ha bemegy, akkor sajnos elszaporodik. 5 csillagos szállodákban is van. Sokszor onnan is hazaviszi az ember. Kórházakban is még magánkórházban is volt. Bálás ruhás boltokban, majdnem 70%-ban megtalálható.

Ha szakit hívsz és nem tájékoztat normálisan csak, akkor keress másikat, persze ha van lehetőséged rá. Egy irtás nem csak annyiból áll, hogy bemegy azt lepermetez mindent. Korrektül el kell neki mondania, mit kell tenned mielőtt megy és mit kell tenni a két irtás közt. Egy irtás nem elég a peték miatt kell a kettő, ha már ezekről nem tájékoztat, akkor ne is irtass vele.

4917. FrozenNaisha (válaszként erre: 4916. - Robcsi76)
dec. 24. 19:02
Engedd el. Őt minősíti. Onnan nem tudom komolyra venni az embert mikor nekiáll személyeskedni. :-)
4916. Robcsi76 (válaszként erre: 4911. - Lacitapasztalata)
dec. 24. 18:55
Akkor szerintem maradj csöndben, hogy hű maradj a hozzászólásodhoz!!! :) Mert megoldást azt nem tudsz produkálni úgy olvasom a 4 napos regisztrációddal. Bár sejtem ki van a nick mögött, mert nagyon átlátszó vagy.
dec. 24. 18:50

Utolsó hozzászólás :


Az Anyák megmentője :Semmelweis Ignác


Hipo :)


[link]


FOKOZOTT ÓVATOSSÁGGAL HASZNÁLJÁTOK!!!!

4914. FrozenNaisha (válaszként erre: 4908. - Robcsi76)
dec. 24. 18:43
Ja még kimaradt, hogy nem álltam, 2 órám volt 2 vonat között azt ott töltöttem el. (Gyanútlanul ha tudom közelébe nem megyek a helynek! Nagyon ódzkodom tőle, ha valahol felmerül pletyka szinten én oda be nem megyek szinten. Hát ezt pont benéztem mert nem tudtam)
4913. FrozenNaisha (válaszként erre: 4907. - Lacitapasztalata)
dec. 24. 18:43

hát az a baj hogy én buta idióta bezuhantam az ágyba a táska meg az ajtóban. Kétlem hogy még benne lenne ha van potyautas. :(


Az már sajnos a szobában, az ágyban a parkettában akárhol lehet....

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook