Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!Próbáltad a decist?Kiváncsi vagyok Neked,hogy vált be!?Azért ágyneműre közvetlen nem permeteztem!!!!
Sok sikert!Tájékoztass majd.Nálunk azóta sincs csipkelődés! :)
Akár egy ablaktisztítós szórófejes flakonba is bekeverheted a rovarölő szert.Egészségi várakozás nulla nap.A féktisztító autóba való,a rovarölő szer pedig a bogarak elpusztítására.
Jó szándék vezérelt ,hogy segítsek olcsón és gyorsan megszabadulni a bogaraktól.Mindenkinek magánügye,hogy elfogadja vagy eteti tovább a poloskákat a saját vérével!
Szia, sajnos tudok én is újdonsággal szolgálni: lásd korábbi írásaimat, és s.o.s kéréseimet. A következőt szürtem le magával az előzetes tájékoztatással szemben: igen változó az elvárás az írtók részéről az előkészületeket illetően. Akad, aki mindent elpakoltat, zsákoltat előzetesen, akad, aki nem bánja, hogy a munka közben nyitott az ablak és sorolhatnám. Elképzelhető, hogy én/mi nem figyelünk, kitudja. Pedig igyekszünk betartani a kéréseket.
Egyébiránt nálunk a 3. írtás után, kb. 30 nappal is előjönnek a bogarak, a kicsitől kezdve, a megszivott vérűeken át, a még éhes állatokig. Az élet, mint a szivárvány... Sajnos.
Sziasztok!Azt hittem h csoda tortent de nem:( Mult penteken voltak 3!irtason amit gariba csinalt a ceg.Eltelt 6nap,hat sajnos tegnap ota ujjabb csipik vannak rajtam,igy ma itthon tenykedtem ismet.Mindent atneztem mert reggel talaltam egy kis dogot hajnalban szaladni,gyorsan osszemyomtam,sajnos veres volt uh o volt az egyik....Mit ad isten valami isteni sugallatra megneztem az egyik kepet a szobankban ami mar 3!lett lefujva pihent...hat ott volt egy a hatuljan.Az lapos es nagy volt,majd a masik kepet is szetszedtem,ott a kep es a hatlap kozott volt megbujva urulekkel1 kis feher petevel....na nem kellett tobb mivel nincs itthon mar szerem,adtam az agynak fodrasz hajszarotoval,kb1 oran keresztul mindenhova lassan sokaig azert vigyazva a huzatra,hol sikerult hol nem de letojom mar azt is.Aztan kovetkezett a porszivo,teafa olaj megint.Holnap apat ugrasztom erre a fektisztitos dologra,mert nincs most keret az ujjabb irtasra(20e:alkalom)Van egy irtos ismeros de o csak gazosit talan tole
Megprobalok valami tuti infot kiszedni mert nagyon unom mar ezt...a sors fintora hogy most aludtam ejjel egyhuzamba aprilis ota egybe 6orat,hat most majd kezdodik megint az ejszakazas:( uh nalunk sajna nincs jo hir,de ha netan tudtok tenyleg hatasos szert a fektisztiton kivul szivesen kiprobalom csak tunjenek el a kis genyok:) pottymentes ejszakat mindenkinek
Mi valamikor augusztus elején döbbentünk rá,hogy ágyi poloska csípheti a páromat.Pókra gyanakodtunk,de egyszer találtunk egy kis bogarat amiről kiderült,hogy ágyi poloska.Azóta kidobtuk az ágyat és mindennel próbálkozunk,hogy végleg megszabaduljunk tőlük.Jelenleg Devecissel permetezünk a szobákban felváltva.Vettünk kézi gőztakarítót,bezsákoltunk amit csak lehet,egyfolytában mosunk és porszívózunk.
Szerencsére nem volt elszaporodva,mert a két hónap alatt hét darabot találtunk.Volt,hogy egy hétig nem volt csípés és már majdnem ünnepeltünk,de akkor megint csípéssel ébredt a párom..Érdekes engem nem bántanak vagy nem veszem észre.Teafa olajos nedves ruhával áttörölgettünk mindent.Valahol olvastam,hogy decis permetezéssel sikerrel jártak.Tegnap megint vásároltam a Hermes kertészboltban,és kitartóan folytatom a permetezést.Mielőtt elmegyünk dolgozni,ajtó-ablak bezár és permetezünk.Este kicsit szellőztetünk,-másnap kezdődik minden elölről-
Milyen tiltott szerről esett szó,amit nálunk nem lehet kapni?Valaki írja meg,megrendeljük Kínából!
Panelban lakunk,és régen volt egy idős nő a szomszédunk akinél nagyon elszaporodott a csótány.Mikor egyet-egyet találtunk a bejáratnál elkezdtem fórumozni csótány ügyben.Valaki megnevezett egy szert amit itt magánember nem vásárolhat .Megrendeltem ,beszereztem Kínából.lezártuk a csótány ügyet!!!!!!!!!!!!! Ennyi!!
Szia!
Igen az előírt keverési arányt betartva hígítja. Ha nincs gázmesteri papírod vagy esetleg ismerősöd akinek van, akkor nem tudod beszerezni...hivatalosan. Bár nem hinném, hogy bárki is kockáztatná a papírját.
Szia!
Nekem a két irtás került 24000Ft-ba. Most az árakról felesleges vitázni meg arról, hogy ki engedheti meg magának és ki nem. Én tudtam, hogy a szaki tökéletes munkát végez és garanciát is vállal rá, ha 100000 lett volna azt is kifizetem. Nekem teljesen kárpitozott ágyam van lehetetlen lett volna a féktisztítós megoldás. És mint tudjuk az ágy 2-3 méteres körzetében bárhol lehetnek /konnektorok, kapcsolók mögött/, ha pedig nagy a fertőzöttség, akkor gyakorlatilag bárhol.
Szia Robcsi
Na de 30 ezer 1 írtás ! ????Ami eléggé megterheli a családi kasszát, és hiába tartok be minden utasítást , mégegyszer 30 ezret két hét múlva előkapni?? Hidd el megtudtuk volna tenni , csak nem akartuk !! Mert
Irreális lehúzás pofátlanság. Kerestünk másik írtót .. szintén 30 ezer lett volna
És kérdezem , hogy aki nem tud ennyi pénzt kifizetni , az mit csináljon??
Lassan a poloska irtást is a Balatoni 2 hónapos szezonból gazdagodunk
meg című műsorhoz tudom hasonlítani. Minnél többet fizess egy alkalomra , aztán csodálkoznak , hogy inkább a Horvát tengerpartra utazik tömegével a Magyar ember ,
A poloska írtásnál pediig házi megoldást keres.
Udv
Melcsi
Dehogy vádollak meg! Kicsit gondolkozz már. :) Szerinted egy irtónak az az érdeke, hogy lehúzzon? Az érdeke az, hogy meg legyél elégedve vele és másnak is ajánld vagy ha visszafertőződsz, akkor megint őt hívd, mert ugye arról ő nem tehet, hogy megint előjönnek. Az, hogy sokan sokallják a második vagy harmadik irtást és nem hívják vissza az irtót az ne csodálkozzon, hogy nem tapasztal javulást. Természetesen 3 irtás utáni észlelések az már a kókler kategória vagy hatalmas fertőzöttség és utánpótlás. Nekem pár éve volt és kétszeres irtás után azóta is poloskamentes a lakás. Nem írom le még egyszer nagyon kemény betartani azokat a pontokat, ami a teljes tisztuláshoz vezet. Aki nálam irtott azt mondja 10-ből, ha kettő szól 2 hét múlva, hogy menjen. Egyszerűen nem értik az életciklusukat és a szabályokat, hogy mit hogyan kellene csinálni, hogy eltűnjenek a dögök az életükből. Most a legjobb EU-s engedéllyel rendelkező szer talán ez: [link]
Természetesen gázmesteri papírral vehető meg.
Azon gondolkodom, hogy 3-4-5 írtásokat fizetnek ki emberek , és nincs hatás.. ráadásul családi házban , ahol elvileg nincs külsö utánpótlás..
Számomra ez azt jelenti , hogy igen is rengeteg kókler vagy nem kókler cég is a pénzre megy.
Hivatkozhat bárki itt arra , hogy EU szabványosak az irto szerek , persze hogy azok... persze ,hogy szabályoznak ... hisz Pénz beszél...
Megvádolhat Robcsi is , hogy összeesküvés elméleteket gyártok.
Nem!!! De igenis ma már egy önnálló üzletág a poloska írtás , rengeteg céggel aki ebből akar MEGÉLNI, márpedig élni kell , és minnél többször irtanak 1 ügyfélnél annál több a bevét.
Én pedig a saját tapasztalatainkból próbálok segíteni másoknak, mert az a pokol amin keresztül mentünk tavasszal , mindennél rosszabb, és senkinek nem kívánom!!
Melcsi
Szia Panni
Nálunk sem volt pete , a bogarak a nagyon szűk résekbe összeillesztéseknél levő résekbe bújtak, ahogy Horakulum is írta a hasa és a háta szinte nekipréselve a hézag alsó és felső részéhez.
Volt olyan éjszakánk amikor előszőr láttam a dögöket , hogy kèssel szúrkáltam agyon mert már a papucs talppal nem fèrtem hozzà , hogy agyon verjem ..
innen jött párom ötlete , hogy még a legszükebb rèsen is átfolyik a fèktisztító , ràadàsul azonnal meg is döglik töle.