A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Hajrá Neked:)) Rem most végre összejön:))
Nálam annyi gond, h tnap előtt volt barna folyásom, ez szokott menzeszem előttm közvetlen, meg végén... de azóta semmi! Se barna, se piros... Ötlet??
Szia!
Szorítok nagyon, hogy ne jöjjön meg!
De azt tanácsolom neked, (tapasztalatból) hogy ne éld bele magad!Mert utána nagyon rossz lesz, már 2szer átéltem! Az a baj, hogy a tünetek lehetnek a mensi tünetei is!
De nagyon drukkolok és szorítok, biztos hogy sikerült most!Küldöm a +++++++++++++++++energiát!
Reggel legyen az első dolgod, hogy megírd az eredményt!Drukkolok neked, tudom mit érzel!
Sok sikert!
Én már nem tudom mit gondoljak, egész nap nem fájt a cicim, nem feszült, erre most tök feszes!
Nem értem már ezt az egészet!
Nekem menszi előtt nincs semmi tünet, közvetlen előtte görcsölök néha, de ennyi!
Nem merek még tesztelni, már nem hiszek az egészben!
Egyik pillanatban énekelek, táncolok, aztán mély depresszióba esek, szinte mindenen sírok!Nem tudom mi van velem!
Sok drukk neked!Legalább neked sikerüljön!Holnap mindenképp írd meg az eredményt!
Ugye reggel tesztelsz?
Sziasztok!
Én annó mértem a hőmet mielőtt terhes lettem, és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Nekünk bejött :)
Jó babásodást nektek, és sok kétcsíkos tesztet...kitartás :)
Sziasztok!
A reggeli, ébredéskori hőt kell mérni, a napközbeni nem mérvadó. Folyamatosan kell minden nap mérni, ahhoz, hogy ki lehessen értékelni egy hőgörbét. Valakinek nem megy sosem 37 felé, és mégis lehet babás.
Sajnálom nagyon!Remélem ebben a hónapban sikerül!Megy a drukk neked!
Nekem péntek, szombat fele nem kellene megjönnie, de több, mint egy hete megnőttek és feszesek a cicik, bár pár napja nem fájnak!Derekam is fájt, de az is elmúlt pár napja!
Tele van a cickóm kék csíkokkal és apró mirigyekkel!
Remélem összejött végre a babó!
Az nagyon jóóó!Mióta nem jött meg?
Múlthéten én is méregettem folyamatosan, mert nem jött meg, nekem is 36,8-37.2 között volt, (úgy örültem neki), de aztán hétfőn megjött....
Szia!
Én csak mostanában méregettem, de állitólag, ha babás vagy akkor kb. 36,8 37,2 közötti értékek vannak!Amikor meg megjön akkor tuti leesik a hőd.
Sziasztok!
Van olyan aki mérte a hőmérsékletét mielőtt terhes lett?
Elvileg aki babás, annak magas a hőmérséklete, igaz?
Ez mennyit jelent?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?