A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia!
Na ez érdekes, valakinek egy idő múlva, valakinek rögtön ahogy "megy fel" a nedvesség. Nekem az utóbbi volt.
Nekem is volt egyik hónapban ilyen, hogy elkezdte, erősödött aztán elmúlt.. Soha életemben nem volt ilyen, hogy ha elkezdte elmúlt volna menet közben, ezért én tutira vettem, hogy terhes vagyok.
Másnap csináltam is reggel egy tesztet, negatív lett és délután megjött rendesen. :-(
Igen, most már ebből is tanulok, mert méga szinén is látom nap végére, hogy sokat változik..."tisztul"..úgyhogy legközelebb már okosabb leszek!!
Próbálok nem stresszelni....csak az a szar,hogy minden pillanatban úgy érzem, hogy megérkezett..
Este annyira "megjön" érzésem volt, hogy konkrétan majdnem hogy egy Ultra Pempers hajtogattam magamnak éjjelre:)....aztán...
Én is így indultam neki..
Világ életemben anyám azzal traktált, hogy nagyon vigyázzak, mert könnyen teherbe lehet esni (mi a tesómmal mindketten védekezés mellett jöttünk, ennek ellenére örültek, csakhát.. ) és én még RH- is vagyok, nem lehet elvetetni stb..
Tehát belém nevelték, hogy ha nem védekezek az egyenlő a teherbeeséssel.
A párom is biztos volt benne, hogy elsőre sikerül, neki volt egy kapcsolata, ahol elmentek nyaralni, kicsit nem figyeltek oda és rögtön összejött a gyerek.. sajnos (vagy az én szerencsémre) a hölgy úgy gondolta, hogy nem tartja meg a babát (neki már volt).
Ebből kiindulva ő nagy "tenyészbikának" érzi magát, azóta sem merül fel benne, hogy esetleg nála van a gond.
A lényeg, hogy mindketten halálosan biztosak voltunk benne, hogy elsőre sikerülni fog.. aztán pofáncsapott az élet, hogy nehogy azt gondoljam már, hogy én irányítok mindent és minden úgy és akkor sikerül, ahogy én akarom. :-))))
Azóta minden hónappal egyre nyugisabb vagyok és egyre jobban átadom magam a sorsnak.
Elvileg egészséges vagyok, azért az alapvető vizsgálatokat megcsináltattam, múltkor már tüszőt is láttak, tehát türelmesebb lettem és próbálom addig is élni az életet és kihasználni, hogy át tudom aludni az éjszakát. :-)))
Pont akartam kérdezni, hogy csináltál-e már teszted, de látom igen..
Passz.. a hőmérséklethez nem értek..
Így van.
Meg még abban is lehet valami, hogy minekünk akik felelősen gondolkodunk, nehezebben jön össze mint azoknak akikből "potyog" a nagyvilágba egymás után és rájuk sem rántanak.
gyors kérdés: tudtok bármi okosat mondani? ilyen a görbém:
a mensiig:
szép normális, emelkedett meg leesett, amikor kell.
ez van a mensi kezdete, azaz hétfő óta:
wtf?? mi ez a ma reggeli emelkedés? oké, kicsit kevesebbet aludtam, de ez sosem okozott ekkora ugrást...remélem, nincs baj.
ja, plusszban, már tegnap du.-este alig véreztem, ma reggel pedig semmi görcs, és vérzés se nagyon, pedig felkelés után azért meg szokott indulni rendesen...most el fog múlni gyakorlatice 2 nap után?!
nekem mindig úgy van, h az 1. teljes napon és a 2.-on - ami nekem most a kedd, meg a ma lenne - reggel kis görcs+fáj a jobb oldalt a nyakam meg a derekam is jobb oldalt, ami mind tökre elmúlik az Algoflex-M-től, és vérzés is van azért rendesen, aztán már nincs semmilyen görcs, és a vérzés is szép fokozatosan csökken.
most meg mondom, se görcs, se nyakfájás (a derekam még picit sajog, de ennyi), és sztem vérzés se nagyon...
hmm...?
Nyugi, ezért ne ostorozd magad!
Az is lehet, hogy tényleg nem mutatja.. meg reggeliből lett volna érdemes.
Annyi csak, hogy kidobtál x forintot.. ha ott a baba akkor azon a tesztelés nem változtat, mint azon sem, ha nincs.
Egyébként pont most gondolkodtam rajta, hogy milyen hülyék vagyunk mi nők..
Igaz az a mondás, hogy egy nő két dologért tesz meg mindent életében: először azért, hogy ne legyen gyereke, aztán meg azért, hogy legyen. :-)))
Elméletileg nagy átlagban 6 hónap alatt jön össze a baba.. persze ezt a statisztikát nagyban javítják azok, akiknek elsőre sikerül.. tehát még 8-10 hónap is normálisnak számít.
Húszonx évig teljesen jól megvoltunk gyerek nélkül, sőt, mindenféle sz@rokat szedtünk, hogy ne legyen, most meg úgy gondoljuk, hogy akkor elhatároztuk, hogy jöjjön a baba, de akkor most és azonnal, és halálosan csalódottak vagyunk, ha 3-4-5 hónapig nem jön össze...
Amikor ilyeneken gondolkodok, szoktam magamon mosolyogni, hogy kinek képzelem én magam, hogy majd megmondom, hogy mi hogy legyen ebben a nagyvilágban? :-)))
Viszont segít elfogadni, hogy ezeket a dolgokat nem mi irányítjuk, és ha eddig nem akartunk gyereket, akkor azt az 1-2 évet már kibírjuk nélküle.. főleg, hogy ugye (ha egészségesek vagyunk) semmit nem tehetünk azért, hogy sürgessük.
egyébként meg az van írva mindegyikre, hogy a nap bármely szakában....nem is értem miért írják rá ha tévedhet netán?!
mondjuk a tesztekről már ennél durvábbat is hallottam...9 hetes kiamamának is negatív volt!!!! ez csak egy példa mondjuk..nyílván kivétel:)
na látod az biztos:) ha be akart költözni, akkor valószínű, hogy nem fut el:)
ami a tesztelést illeti...anyira megfogadtam, hogy neeem teszem, pláne nem este:(((
addigra nekem már a vizelet is kb majdnem átlátszó szokott lenni a reggeli sötétebbhez képest...
Bár igazad lenne!!!!:)
Sok dolog "játszik" arra, hogy így lehet, de attól féle már csak pszichés...?!:(((
A fenének csináltam azt a tesztet tegnap....
ha ezt tőlem kérdezed..(azt hiszem tőlem:))..akkor nem, tegnap jött haza és csak 2 napig volt távol de ez nem szokott megviselni, folyamatosan kontaktálunk olyankor is:)
ami idegesít most már, hogy itt a melóban is Mindenkinek érzem a parfümjét!!!!
Hát én drukkolok Mindannyiunknak mindenesetre!!!!:)
Csak annyira rossz érzés már ez a várakozás:(((
Reggel megint azzal a fura érzéssel ébredtem, mint 2 hete, hogy alhasi görcs de kb 5 perc múlva elmúlt:(((( azóta csak szúrkálás van erre arra...
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?