A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
De lehet hogy kettő csepp pontosan nem tudom. De ráértek a vitaminokkal egyelőre, annyi elég az elején amennyi nektek kell.
Én elég vitaminhiányos voltam, azért kezdtem el az E-betűset.
Jut eszembe a G-betűs reklámjában a fekvő pici majdnem olyan mint az én babóm volt :)
az a 37.-38. az már nagyon jó!!!:)
drukkolok!
De ezt most is kell már szedni? vagy csak akkor ha van babuci?
Mert én azt gondolom, hogy nagyon jó dokim van és mások szerint is az, és a sógornőm is nála szült gyönyörű egészséges gyerekeket és amikor én most megkérdeztem szedjek e valamit, azt mondta amig nincs bab nem kell semmi kül...elég a multivitaminom!
Szóval nem tudom akkor most mit tegyek?
Összehasonlítottam az enyémet a femibionnal és van ami még több is benne...
37-38. nap, sajnos a kicsit cipelni kell sokszor, eddig nem volt baj. Elvileg bírnia kéne az aprócskának ha ott van. Nem tudom, biztos én nem figyeltem.
Arra figyeljetek hogy írjon fel az orvos Vigantol cseppet! D-vitamin, én nem kaptam és egy ismerősöm sem, nem is tudtuk hogy kell szedni, pedig mindketten utánanéztünk mindennek de leírva sehol sincs. A védőnőnk szerint az ő dolguk, az én régebbi védőnőmnek eszébe sem jutott és a lányom hatalmas kutaccsal született, az ismerősömé is és nehezen záródtak össze, a kiskutacs is nyitva volt itthon is, pedig a kórházban be kell záródjon.
A Vigantol babásan napi egy csepp, az nem tudom mennyi egység, de túl sokat nem szabad.
Simán lehet annak a jele a pici vérzés:) vigyázz magadra nagyon!
Hányadik napod is van ma?
Nektek mi a véleményeteka D vitamin szedéséről?
Egy másik fórumon esküsznek rá, hogy csak az segít, elég nagy dózisban! nekem van a multimban de mondjuk sokkal kevesebb, mint amit ott írnak...
Szemtől szembe tartja magát meg nem szól bele a nevelésbe, de vannak dolgok.
Hát igen az én nagymamám is anyuval...Még engem is fenyegetett hogy mi lesz a kicsi fiával...
Na mindegy.
Visszakanyarodva lehet hogy van valami ha emelés után jött egy kis piros aztán ma meg semmi.
Jól megaszondtam :)
Hát igen.. az biztos.. meg ha apuka sem szeretné úgy igazán, lehet, hogy addig nem szerencsés..
Nem tudom mit tennék ilyen helyzetben.. vagyis nekem kicsit könnyebb, mert a szüleim tudnának segíteni, nem halnék éhen két gyerekkel sem.
Így azt mérlegelném, hogy én tényleg szeretnék-e másodikat.
Az anyósnál lakásról meg annyit, hogy nem egészséges.. tudom, hogy sokszor nincs rá más lehetőség, de még lehet, hogy az is jobb, ha albérletben él az ember.
A szüleim házasságát is nagymértékben a nagyanyám tette tönkre.. meg úúú mik voltak ott.. igazi boszorkány.. még az én tinikorombeli szerelmes leveleimet is úgy kaptam meg, hogy ő előtte elolvasta (pedig külön postaládánk volt, külön bejárat, külön házszám stb.), meg anyámat fenyegette, hogy kihívja a gyámügyet mert volt egy "barátom".. persze még szűz voltam és maradtam is..
Na szóval egy rosszindulatú anyóssal egyszerűen nem egészséges együtt lakni..
Tényleg csak óvatosan emelgess!!!!
Nekem sincs még semmi, bár már teljesen elmúlt a haspuffadásom, és a hasfájás is, úgyhogy gondolom, hogy lesz valami ma délutánig...
Köszi!
Bár már nem tudom, minek örüljek. Anyóséknál lakunk, bár külön lakásban, tegnap visszahallottam a faluban a szidalmait :(
Ha itt kitör a vihar, kettővel nehezebb lenne lépni.
Drukkolok!
Aztán csak óvatosan azokkal az emelgetésekkel!!
Ha másért nem legalább a derekad miatt.. :-)))
Sziasztok,
tegnap este kicsit rosszul emeltem meg a csajszit és utána a wc-papíron volt valami, most még semmi, de szerintem meg fog jönni. Kicsi görcsök.
Igazad van, igen sajnos pontosan tudom:(((
A ciklus alatt tényleg nem figyelek semmit sem, még azt sem, hogy milyen napon vagyunk együtt..akkor amikor kedvünk van és pont!:) Nagyjából be szoktam mérni, hogy mikor vannak a legjobb napok, de nem irányítom azért e szerint az életet, ahogy sikerül!
Inkább ilyenkor vagyok izgatottabb, hogy Nekem, akinek sosem szokott késni ennyit...most hol van vajon???
De teszteket nem csinálok most már az biztos...ha sokáig nem jön, akkor örülni fogok neki nagyon!!!!! Ha meg negatív lett volna akkor úgyis megérkezik! Érzem, hogy most már lenyugodtak a kedélyeim, úgyhogy próbálok nem ezzel foglalkozni!
sziasztok
nem vagyok képen sokat írtatok de szorítok nagyon teszteljetek 1000-rel :))))) és legyen sok sok + teszt
Lily nehéz leszállni erről a témáról mikor minden percben magunkat figyeljük saját tapasztalat...:)
Nálam sem még mindig...semmi
ellenben megint fáj a jobb oldali petefészkem környéke (gondolom, hogy próbálkozik megjönni?!)
Nem elviselhetetlen, és nem is folyamatos de érzem..ez van!
Most már tényleg próbálok lazítani a témában és nem izgulok..olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy igaz:)))?!
Szia,
olvastalak, sajnálom és nem értem az egészet. Pihenj sokat!
Köszi a biztatást mindenkinek! :)
Gyógyulgatok és vigyázok magamra... :) Igen,megy majd,még egy pár napos nyaralást beiktatunk utána megy... :( Nektek meg sok sikert! :)
Nekem sem lesz ez mindig igy, csak ma nagyon nem volt munka...szerencsére:)
Otthon én is le vagyok kötve, nagyon sok dolgom van minden nap, meg tanulnom is kell sajnos:(
csak annyira nincs türelmem semmihez, még felöltözni sem volt kedvem reggel...alig tudtam eltenni valahogy a hasamat egy számmal nagyobb nadrágba hogy ne szorítson:(((
ÉN is fél 5kor végzek.. lehet úgy is könnyebb lenne, ha annyira le lennénk kötve, hogy ide sem lenne időnk írni. :-)
Ahhh, otthon mennyi dolgom lenne.. :-S
én is megyek ugy masfél óra múlva...remélem, hogy még akkor is sütni fog:) nagyon várom!!!!
már szombat óta ahogy felkeltem éreztem hogy itt a jó idő, jó illat volt, szép madárcsicsergés...és azóta "nem várom" a Mikkancsot...szép lenne ez az egybeesés!!!:)
Sajnálom.. de tudod, mindennek oka van! :-)
Végülis a pároddal mi lett? Elment Afganisztánba, vagy itthon maradt babát gyártani? :-))
Sajnálom:((( de azért Te se bánkódj és vigyázz nagyon magadra és jobbulást az influenza miatt is!!!
igen, hát nekem sem ért még ide valóban...és minden pillanatban azt érzem, hogy na most itt van...de eddig még nem kopogtatott!
A bátyám mondta valamelyik nap, hogy meglátod majd, hogy a tavasz meghozza a kisbabát:)...ebben bízom, hogy ha jön a tavasz, ő is:)
Sziasztok! :)
Olvasgattam,és láttam hogy van még 1-2 ember akinek azóta sem jött meg... :) Szurkolok Nektek!
Ahogy mondtam és éreztem,nekem tegnap reggel megjött sajnos....És pluszba jött hozzá egy kis influenza is... :( Szóval jól összejött minden... :/ Sok sikert Nektek! :)))
Vizsgálatokban ne is gondolkodjunk inkább!!!! Ezt "hesegessük" is el:) Sikerülni fog anélkül is!
Én inkább a sok munkának, a stressznek és néha a sok munka miatt a viszonylag kevés "intim randinak" tudom be a dolgokat ha nem úgy alakulnak ahogy azt szeretnénk netán....
Ja, nekik ez egy jó kis játék, meg a férfiasságuk bizonygatása, hogy ők aztán betalálnak elsőre.. mintha ezen múlna..
Nálunk abszolút nem merül fel, hogy a tenyészcsődör hibás lenne.. ő már bizonyított.. 10 éve.. szerinte én aggódom meg agyalom túl a dolgokat és azért nem sikerül, meg egyébként is, biztos velem van a baj..
De nem gond, vannak erre már vizsgálatok, kiderül az igazság, ha oda jutunk. :-)
De persze nem fogunk..
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?