A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
hát várjatok mert vakus a gépem és akkor tökre fehér minden :( amúgy meg homályos mit a fene megprobálom telon és felrakom a másik gépre
Hát, nézzük akkor :) Én is feltenném, de valami nem működött jól legutóbb a gépen.
De nem tudom mi a márkája :( de ezen azért látszik a halvány szerintem vagyis nem kell kuksizni bár felrakom inkább nézzétek meg :) De gyagya vagyok etettem itt magam :)) (orvosi esett)
Nekem egy volt csajszik tényleg ano 10 perc után jött ki most jut eszembe és most néztem meg (babónaságból megtartottam) de már száraz és hát lefényképezném hogy láttok e valamit?!
Nekem az X-epilek soha nem voltak szellemesek :) Ezért bíztam meg benne.
Nálam pontosan így...vagyis ezt vehetjük nagy nagy %-ban negatívnak?
Igen, elvileg nem lehet "szellemcsík" mégis van.. nekem volt többször is, és nem volt baba, ez tuti, mert a többi teszt teljesen hófehér volt.
És volt olyan, ami megszáradás után is látszott, még majdnem jobban, mint nedvesen.. viszont azért ezek olyan csíkok, amin nagyon skubizni kell, hogy láss és fényképen egyáltalán nem látszana, szabad szemmel is csak "olyan, mintha ott lenne" :-)
Majd holnap az lesz az én napom :) de én nem bízok benne és le is mondtam róla már. Szerintem kapok gyógyit hogy megjöjjön vagy nem tudom hogy megy ez meg elküld UH-ra ha elküld mivel nem tudok neki mutatni pozí tesztet szóval....
Állítólag az arc is teltebb lesz ilyenkor.
Nekem nem volt folyásom előtte egy darabig aztán újra lett, mint most. A mellem meg nem fájt csak jóval később.
Biztosan így van,én még nem hallottam,bár be kell vallanom,nagyon sok dologról itt hallottam előszőr,jó ez az oldal,pont ezért.
Nem akartam ezt a szöveget írni :)
sorstárs :) tudod a közhelyet: "új hónap, új esély..." ;)
Nekem rögtön volt már a 28.naptól szédülés, hányinger elég szépen éreztem a hasamat is hogy nő a melleimről nem is beszélve!Nekem van volt folyásom terhesség előtt és havi előtt vagyok száraz csak.
szia!
tegnap du. teszteltem, és mintha láttam volna egyszer egy halvány szürkés csíkot, de utána eltűnt, szal nega.
mára le is esett a hőm, szal én mára beírtam az új ciklus 1. napját.
[link]
ezek szt a luteális fázisom e hónapban kissé rövid volt...és 28 napos ciklus, a szokott 34 helyett...hát igen, ez a műtött, jobb petefészkem volt.
kíváncsi leszek, h akkor mostantól felváltva lesz 34 és 28 napos ciklusom?...
ja és eszerint most jön a bal oldal, a műtetlen...hát, drukkolok neki...:)
Hm én akkoriban január elején voltam 6-7 hetes, előtte héten kezdődtek a reggeli rosszullétek. Karácsony előtt teszteltem, még semmi bajom nem volt, a negyedik héten, ha jól emlékszem. A hőhullámokon kívül.
Most is néha melegem van de lehet a lányom izzaszt le.
Tüneteknek mint az első gyerekemnél! Nem csináltam holnap doki most már kiderül.
Minek kellene lenni? Csináltál azóta tesztet?
Nem tudom,honnan jött ez a kifejezés :D Nem lehet szellemcsík...vagyis ok nélkül másik csík sztem.
Akkor nem szellem :D
Ki találta ezt ki hogy szellemcsík, pff.
Én bíztos nem vagyok az már ennyi idő után meg ilyen ízék mellett kellene valaminek lennie már!
Én nem mutattam meg neki, úgyis hülyének néz. Amíg levitte a gyereket, addig nézegettem míg meg nem szédültem :)
Báár nekem amikor az első terhességem volt,akkor lett egy halvány csíkom,rá 2-3 napra pedig megjött a mensin,és következő hónapban lettem terhes,azóta sem tudom,hogy igazából mi is lehetett az...
Ha ott van,akkor ott van,ha száradás után ott van,akkor meg sztem tényleg ott van,na ezt jól megmondtam :O
Ha szürke, megszáradva eltűnne nem?
Én nem tudom vajon ott van e de később jött ki és volt látható még a kontroll csíkot is leragasztottam mert már azt hittem káprázik a szemem és akkor is láttam de már annyira hogy a párom kidobta a tesztet ne hogy meghülyüljek így nem tudom mi van rajta :S
További ajánlott fórumok: