A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
off
már értem, miért babasima a bőröm hetek óta :)))
"Palástfû (Alchemilla xanthochlora): Gyakran használják menstruációs problémák esetén (havivérzés elõtti napokban ajánlott teája fogyasztása), de alkalmazzák cserzõanyag tartalma miatt gyomor- és bélhurut esetén is. Jó vérzéscsillapító, gyulladáscsökkentõ és összehúzó hatású gyógynövény. Gyakori fogyasztása tisztítja a bõrt. Nem bizonyított, de egyes feltevések szerint megszünteti a nõknél a fehérfolyást (fluor albus)."
sziasztok teszteltm negatív igy a kedvem is az
az allitolag emelkedet progeszteron szintet jelent es az terhessegkor van es azert tudom biztosra mert nekem talan ez a szinte egyetlen tunetem :DD
tuti gáz van nem alhasba hanem köldökbe szurkál hát hát.....
Ez az érzés nálam is megvan! Lúfi hasba :) de engem jár a hurrikán is :DDDDD egyébként hiányolom a dolgokat ma durván begörcsöltem hogy innen eltűntem :( de télapó elakadt még mindig. Nincs valami meghozos cuccos?
Áááá nem hiszem én azt :)))))
:)
amúgy nekem a mensis érzés továbbra sincs sehol...max. annyi,h fel vagyok fújódva, szorít a gatya.
Csajok, szurkoljatok nekem, mert csütörtökön megyek genetikai ultrahangra. Remélem minden rendben lesz!
:) Nem tudom, nem biztos. Lehet tényleg kifogtam egy selejt tesztet.
Direkt ezt a márkát szoktam venni mert ezen benyomódás, száradási csík sem szokott lenni.
Fogtam egy szellemet :)
Szerintem neked ki is fog 9 hónapra :)))
Nekem sem volt sosem 28 napos, sőt azt veszem észre minél idősebb vagyok annál jobban kitolódik.
Azért 28 naptól számolom a késést mert azt mondják hogy az a normális ciklus én már a nem normálishoz tartozom sose volt 28 napos max lánykoromban 1x-2x nincs semmi ciklus behatárolásom sajnos :(
Nem amúgy nem annyi sose volt annyi! De én mindig mióta meg van 28 naptól számolom ha valami veszély van akkor van az hogy talán baba vagy nem?? Egyébén 31-től simán 42 -ig de most még semmi. Most is fájok és szerintem a doki előtt meg is jön..
28 napos a ciklusod? Az szuper szerintem, nekem rém hosszú néha 36.
Igen. 28 napos ciklus meg 7 nap az már 35 nap és valamikor hét végén csináltam már de az van ráírva hogy 40.nap...
Nem értem, másfél hetet írtál az előbb mensi után.
Azaz nekem mától kellene "virítania" ha lenne tesztem. Vagy ezen a héten.
Nekem akkor 40 napra volt ez a teszt :)
Komolyan? Nekem kb. 20 naposan sem látszott semmi, csak 23-24.-en.
Nekem ez a teszt majdnem 1,5 héttel volt mensi után. majd két napra rá lett erősebb csak.
Így lehetett látni az enyémet is mint a tiédet így a gépről.
Ki tudja, a mensim olyan a baba után, néha hirtelen fájdalom nélkül meglep, néha olyan mint régen.
Nem az hogy nem látta, most se látja már pedig most még jobban látszik ..... hiába és még a fele el is van ázva..
:))) így más és tényleg érdekes. Nem tudom sok minden zavaros nekem sok mindent nem értek és nem tudom miért nem úgy van ahogy.....
EZT nem látta? Kik ezek a férfiak.
Na az enyémet most vágta tönkre a rosszaság.
sziasztok olvasom hogy agodsz a tunetek hianyaert en az elso terhessegemnel nagyon roszul voltam fejfajas szedules vissza jott minden nem tudtam felkelni mar a havi kimaradasa elott jelentkeztek ezek. na most semmi tunetem sincs ezek kozul meg a mellem sem feszul pedig a multkor ilyenkor azt hittem leszakadnak. Tudni tudjuk hogy terhess vagyok mert latta a doktor neni es barnazgatok de ha ezek nem lennenek akkor lehet fel se tunt volna. Max annyi hogy eheseb vagyok es almosab de hat az lehet mastol is. Szerintem ne agodj lehet hogy te is terhes vagy
Na ezt nem látja a párom most :O és amit én láttam 14-én azt se látta....
Na sikerült de nem fogtok látni rajta semmit sem szerintem :( de ezzel lettem terhes :)
További ajánlott fórumok: