A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Köszönöm! Elötte nem is csináltam,mert nem gondoltam, hogy elsőre össze fog jönni, utána vettem tesztet, és jelent meg a várt két csík.
Elvileg előtte is kimutatja a teszt, vannak amik már a fogantatás után pár nappal, de szerintem felesleges csalódástól mentitek meg magatokat, ha nem hamarkodjátok el a teszteket!
Egyébként én tudtam, hogy mikor van peteérésem, és erre tudatosan figyeltünk... :)
Tényleg Lily... Csináltál már tesztet? Hanyadik DPO? Reméljük hogy neked még van esély... :) Szerintem nekem 13. DPO-n 20as érzékenységű teszt kimutatta volna... Állítgattam ilyen menstruációs valamit mert nekem elég összevissza volt eddig... Legkésőbb csütörtököt írt hogy meg kellene jönnie... Leghamarabb meg holnap. De eddig is fájdogált a hasam,viszont nem ennyire... Azért is gondolom hogy még ma vagy maximum holnap meg is fog jönni... :(
Akerka: Gratulálok,tényleg szerencsések vagytok! :) Ha nem jön meg nekem és azért,mert baba van akkor nekünk is elsőre sikerült... :) Jó is lenne,de egyre kevesebb esélyt látok rá... Neked a kimaradt után 2 nappal lett pozitív vagy előtte is vagy nem is csináltál??
Lily: Megvárom (más választásom sincs), de tudom hogy ez a görcs az a görcs... Szóval vagy még ma,vagy holnap meg fog jönni szerintem...
Tillbog: Gratula,remélem erősödni fog az a szellemcsík! :) ;) Szurkolok Neked!!!
Szerintem a párom jobban el van keseredve mint én...olyan aranyos:) ahogy sokszor kopogtat a hasamba, meg simogatja, hogy na van valai odabenn?:)
Ő már azt hitte, hogy ez "azonnal" is sikerülhet:)pedig ki kell várni, az biztos!!!
Nem is szabad elkeseredni :) Egészséges pároknál is lehet egy év a várakozási idő, de állítólag átlag fél év.
Ezeken a teszteken meg meggazdagonak a gyártók.
Iiiigen:) én szombaton reggel ébredtem úgy, hogy hallottam, hogy milyen szépen csicseregnek a madarak és ahogy szellőztettem valóban éreztem a tavasz illatát, olyan jó volt!!!!:)
A teszteket én valóban ezért nem csinálom:)..az első hónapban kb csináltam vagy 5 db-ot:) mert annyira kíváncsi voltam...most már csak akkor fogok, ha egy hetes késés lesz kb...most is két napnál tartok csak és nagyon görcsölök MINDENHOL!!!!! akkor minek "görcsöljek" még a teszttel is nem igaz?:)
December vége óta próbálkozunk, úgyhogy azért még nem vagyok elkeseredve..nagyon bízom a tavaszban!!!
Én is érzem a tavasz illatát egy ideje, most már tuti lassan nyílnak a virágok, örülök neki :)
Nekem 6 hónap volt a várakozás a lányomig. Volt hogy szinte megbuggyantam a tesztek lesegetésétől. Meg a hülye csíkoktól.
Szia :)
Én fogtam egy szellemet bibííí :)
Várd meg, hogy kopogtat e Piri néni:) vagy sem..aztán ha mégsem akkor csak abban bízz Te is, hogy új hónap, új remény érkezik!!!! na meg lassan itt a tavasz is, én ebben bízom, hogy a tavasz, mint megújulás meghozza majd Mindannyiunknak a nagy örömöt:)
Én is nagyon görcsölök:(((( és nem csak a hasam..nem is részletezem:(
A teákról én azt hallottam,hogy úgy érdemes használni, hogy a menzesz első napjától félidőig cickafarkfüvet érdemes inni, és a félidőtől a következő menstruációig pedig a palástfüvet...
Bár én egyiket sem bírom sajnos:( szívesen megiszom, pláne ha tudom, hogy segít:)...de a gyomrom nem bírja:(((
Köszönöm szépen a támogatást!:)a türelemre biztos, hogy mindenképpen nagy szükség van!!!! tudom, ez a legfontosabb..csak hát amikor az ember pl most is tart már 2 napos csúszásnál amikor egyébként meg egy sem szokott lenni, akkor reménykedik:)
Azonban mivel most is hihetetlenül keményen görcsölök egész nap, tesztet úgysem csinálok..hisz tudom, hogy ilyenkor felesleges lenne ha ennyire érzem a menzesz jeleit:(...
Az elején csinálgattam a teszteket, most már biztos, hogy nem fogom, csak ha már nyomós okom lesz rá:)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?