A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
az illatokra, szagokra én is nagyon érzékeny lettem, de sajnos én szerintem már jó pár hónapja..lehet Nálam csak pszichésen van ez is?!
De örülök Neki nagyon, hogy ilyeneket tapasztalsz, ez (is) nagyon jóóó jel:)
Ezt most el kell "mondanom":
Lányom imádja a színes teásdobozt, filtert, hát szoktam hagyni hadd játsszon vele. A papírokat leszedte róla, nem igazán látni melyik milyen.
Ma reggel feltettem a vizet forrni, de csak azt hittem hogy felforrt és a hideg vizet öntöttem véletlenül a filterre. A filtert félretettem addig aztán a víz felforrt, indultam, a szobát egy kb 8 méteres folyosó választja el a konyhától és a szoba ajtajában éreztem a hideg vizes filter erdei gyümölcsös illatát.
Nekem is elég kemény estém volt tegnap:(( de még sehol semmi... most már legalább jól érzem magam, de a hasam akkora.....
Szerintem ez hajlam kérdése tuti, mert én magamon kívül szinte senki mást nem ismerek, akit ennyire megviselne a PMS, mint engem:((( anyu mesélte, hogy ő is ilyen volt...így valószínű genetika!
Jó reggelt!
Van egy kolléganőm, neki mindig volt pocija, ha menstruált szégyellte mert akkor még nagyobb volt.
Egyszerűen csak ott volt neki felesleg.
Nekem azt hiszem megjön, éjjel rendesen görcsöltem. Azóta is görcsölgetek. Még semmi de majd lesz :(
köszi:) hát én ezt futásnak nem tudom nevezni pláne most hogy gyakorlatilag úgy nézek ki, mint aki egy görögdinnyét nyelt le:(((( és gyakorlatilag már meg sem tudom mondani, hogy hol fáj a hasam:((((( elég szar érzés:(((
Szerintem a pozi teszt után is csak azért érzi ezt egy nő, mert hormonálisan egy olyan változáson megy keresztül, illetve már a biztos tudata a terhességnek automatikusan kivált egy ösztönt...(bocsánat ha nagyon hülyén fogalmaztam vagy butaságot írtam, hisz még sosem voltam terhes...)
akkor jó:) mert nekem sokan ezt a kicsit számomra "ezoterikusnak" tűnő dolgot mesélik, hogy ülnek a szobában, nézik a tv-t és egyszer csak valami olyan érzésük támad, hogy van valaki odabenn...
meg kérdezgeti mindenki, hogy nincsenek belső üzeneteim???
Igen, a terhesség alatt azt hallottam, hogy így lesz de Nekem ilyenkor menzesz előtt nem is kell túl sokat mennem, és ha mennem kell mondom kb csak csöpög:(((
Ez a lábszár dolog nagyon kemény:) legalább 2 napja szinte hófehér nekem olyan száraz és nagyon viszket:)..inkább nem is mondok most semmit:)))) ezt nem hittem volna, hogy összefügghetne!
Nem ábrándozok, meglátjuk!:) Ja és kb 2 hete próbál kitörni rajtam a nátha..de nem sikerül neki inkább csak szipogok folyamatosan 2 hete és néha kaparászik a torkom..még örültem is neki, mert a férjem meg nagyon le volt robbanva és nem kaptam el:))) hála a multivitaminnak!!!
Én múlt héten két napig éreztem a van valaki dolgot, aztán elmúlt sajnos.
A terhességemkor csak a pozi teszt után :)
Pisilés témában: amikor elég nagy volt a baba, vesegondjaim lettek, meg a 8-9. hónapban állandóan kellett, jött is pisi, dolgoztak a vesék meg ő is nyomta, volt hogy alig bírtam ki 20 percet a buszon, igyekeztem wc-közelben lenni mindenhol és igen, benéztem a nyilvánosba is(tiszta volt) :D
De az elején nem volt ilyen.
Most is mintha nyomná valami de a császár után kicsit mintha más lenne ott. Ja és ha kell futok...
Az az igazság, hogy én tudod azt sem érzem, amit állítólag ilyenkor minden nő szokott, hogy "érzi, hogy nincs egyedül, érzi, hogy van benn baba...":(
Baj az biztos, hogy nem lesz, ne is gondolj ilyesmire, egészségesek vagyunk!!!!:) hogy baba van e..na az egy más kérdés de ha nincs akkor se keseredjünk el, azt nem szabad!!!
Eszembe jutott valami amit még kérdeznék Tőletek..mert Nekem ez pl menzesz előtt tipikus szokott lenni!
A szervezet ugye ilyenkor visszatartja a vizet, ezért a puffadás...igy amikor pisilni kell menni kb éppen csak hogy "csöpög" valami...ez terhesség esetén ugyanígy marad vagy megszűnik majd?
A mellem nekem is fájt, a hétvégén én is arra ébredtem egyik reggel, hogy két oldalt szinte hasogat bele a fájdalom, de most már csak érintésre érzékeny és kicsit nagyobb, mint szokott...kb ennyi van vele..
a hasfájdogálás jobban zavar...:(
Lily: nem élem bele magam az biztos,én is így gondolom... :) Inkább a meglepi mint a csalódás... :)
Tillbog: egy picit fájt de nem volt vészes inkább olyan feszítő... Kb ilyen érzés,de erre én sem gondoltam hogy ilyen korán érezhetném... Pedig ilyesmi... Mellesleg megdöntöttem az életemben elért testsúlyomat... :D 55kg... :D Szóval lehet hogy csak kicsik rám a ruháim azért furcsa egy kicsit de hogy alig jön rám valami... :D:D:D
én leginkább a jobb oldalamat érzem, tipikus menzesz előkészület szerintem...
de az tény, hogy nagyon jól esik itthon levenni a farmert mert egész nap beszorítva nagyon rossz volt:(((
huh az nem semmi..nekem azért ilyen nem szokott lenni..30-talán 31 a max! amióta nincs fogamzásgátló tabletta..:)
Azt gondolom, hogy beleélnünk semmiképpen nem szabad magunkat, inkább érjen minket nagyon kellemes meglepi:)
Drukkolok!!!!
Szia Angel00! nem, nem csináltam tesztet, most vagyok a ciklus 30. napján, igaz, hogy eddig óramű pontosággal érkezett (27.-28.), és most nem, de ez számomra még nem késés..úgyhogy majd akkor ha ez hétvégéig így maradna...addig nem is idegesítem magam, épp elég tesztet láttam, ami csalódást okozott, így most már kivárom türelemmel:)
Ami a DPO-t illeti,ma a 30.napom van és eddig általában azt érzékeltem, hogy a 14-16. nap között voltak ovulációs jeleim...
Köszi a bíztatást Akerka:) a próféta szóljon belőled!!!:)
Az az igazság, hogy Nekem nem alhasi görcsöm van, hanem határozottan lufira puffadok menzesz előtt és a jobb oldali petefészkem az ami leginkább fáj (de mondta is most a dokinőm amikor voltam egy szűrővizsgálaton, hogy jobb oldalon van peteérésem..szóval érthető az oka)
Terhesség esetén pedig úgy tudom, hogy az alhast illene érezni a méh vonalában inkább..vagy pedig egyáltalán semmit sem!?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?