A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Kit látnak szemeiiiiiimmmm???? O.O
jujjj de jó hogy itt vagy. Meséééélj. na most tényleg vissza kell olvassak pár oldalt :) Új pasi? tervezgetések? jujjj :)
Ezt a második mondatot mondtam en is paromnak mikor hazaert, miután sírtam egy jót.
És ezért a honapert több konnycsepp nincs.
Csak előre tekintünk.
De nektek még van fény abban az alagútban ;)
Sziasztok, miújság van? Szuszáá neked beindult jobban? Remélem azóta nincs semmi :-)
Kriking te meg remélem csak beképzelted a rózsaszínezést :-)
Kellene mostmár a sok pozi teszt...
Moly? Mi újság veled?
Új pasi? Babatervezés? :)))
én ma voltam inszemen! :)
jól sikerült, legalábbis nem volt semmi galiba.
Reggel éreztem, hogy ovu van, fájt mindkét oldalon, azóta pici mensis görcs van. Most itthon pihenek,
köszi csajok a drukkokat! :)
Tegnap kellett volna megjönnie. Eddig pozitív voltam,de most valahogy elszáll a bizakodásom. :-(
Hőm reggel 37,4 volt.
az az igazság, azóta rohangáltam 3 emelet között, cipekedtem, emeltem, és nem volt időm még elmenni.
a munkaidőnek mindjárt vége, de előtte még elmegyek megnézem miújság
mondjuk nem sok reményt fűzök hozzá :)
Sziasztok!
Kriking, nagyon drukkolok!!! Jó lenne, ha Veled örülhetnénk.
Szuszáá, sajnálom :(
Én tegnapra nem vártam, de már tegnap előtt este megjött. Jól kisírtam magam. Első Closti hónapom volt, hittem benne, hogy ez a mi hónapunk lesz. Nagy csalódás volt, de hátha majd most sikerül.
Mindenkinek megy a drukk! Sok pozitív tesztet kívánok!
ez most így 34
az előző a sok-sok-sok 28 után 32 volt
most úgy vagyok vele, hogy ebben a hónapban a 17-18. napon elkezdem az ovutesztet (a 32-34 napból kiindulva), aztán lesz, ami lesz.
tesztet biztos nem csinálok csak már 40 nap környékén.
ha addig nem jön meg.
addig is szedem szépen a vitaminjaimat
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?