A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
Pár hete olvasgatlak titeket,gratula a babásoknak, a többieknek hajrá :) Remélem nem gond ha néha bekapcsolódom a beszélgetésbe.Szeretnék babát,de az elmúlt 4 hónapra vissza gondolva csak nevetek magamon, és innentől a "véletlenre" bízom :)
Ver a szívem.
Most úgy igazán semmi mást nem erzek, eltompul mellette minden.
Megjovos érzésem biztosan nincs.
elég sok kivizsgálás kell hozzá:
hormon vérvételek, átjárhatósági, spermavizsgálat, ha minden meg vanés attól függ mi a baj, akkor a doki dönti el, hogy hogyan tovább, inszem vagy lombik. Magánban 50ezer körül, tb alapon ingyenes, de hónapokat kell várni az időpontokra.
A Sotén szeptemberre akarnak spermavizsgálatra időpontot adni és nem fogadják el a más helyről származó eredményt, csak a sajátjukat. Ez a tb. az első konzultációra másfél hónapot vártam.
Azért megyünk a Forgácsba, ott már rögtön inszem és elfogadták az összes eredményünket máshonnan.
ez sajnálatos, de ha nem osztoznak az örömödben, bánatodban sztem ne mondj nekik semmit innentől kezdve. Vagy olyannal beszélgess, aki ugyanebben a cipőben jár vagy járt. Na, ők, azok akik megértenek és együtt éreznek veled. Egy szülő nem fog. Neki ezt nem kellett átélnie, fogalma sincs mit érzel belül.
Nálunk senki nem tudja, senki. Csak mi ketten. Senkire nem tartozik, hogy mikor milyen vizsgálatokra járunk, épp hol tartok a ciklusomban, megint nem jött össze stb stb és én sem szeretném a kérdéseket hetente, hogy mi van már. Majd ha összejön meg fogják tudni és valszeg nem mondjuk el, hogy inszemmel fogant. Senkinek semmi köze hozzá. Azért járok ide, mert itt egy csónakban evezünk mindannyian, ide érdemes jönni.
Oda megyek az életben, ahol jól érzem magam, ahol süket fülekre találok vagy lehurrognak, onnan elmegyek.
Szerintem is 29.
Vagyis a 23. Napon. Ma van a 33.
10dpo szerintem.
Voltam pisilni.
Megint.
Semmi.
És most nagyon ver a szívem.
Negyed négy óta eltelt hat óra.
Nem volt semmi.
De úgy érzem megint mindjárt megyek...
Tudom, kicsit foghíjas.
De lányok!
Nekem nem akkorra múlt el az ovus fajas, mikorra behuzta, hanem 2-3 nappal később.
És hajnal negyed 4kor mielőtt kimentem, a számba dugtam a homerot, 36,3 volt.
6 órakor pedig 36,9.
Most azon pörög az agyam, mi van, ha az a hajnali kis rózsaszín beagyazodas volt..
Én pedig könnyes szemmel írom, hogy az előbb féltem elmenni pisilni, hogy úristen, most aztán ott lesz, visszavonhatatlanul...
aztán semmi.
kétszer is megnéztem.
semmi.
nem értem
Úristen,de jó fej apósod van 😑
Ja most a ne görcsöljünk,vagy az igyekezzünk jobban?
Apósod nem gondolja,h.ez a fiànak rosszul esik?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?