A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szióka!Nagyon sajnàlom h.megjött.😕
Az én hőm is ilyen mensi utàn napon szokott lemenni és olyan is volt h.csak mensi utàn esett vissza az alaphőre ez azért van mert több a progeszteron a szervezetedben és még nem csökkent vissza.
E-vitaminból pedig 400mg a max.
☺
Kitartàs,eljön a ti időtök is.Én is most megyek dokihoz ebben a hónapban,màr meg sem hatódtam most h.megjött mert tudtam most elmegyek és legalàbb tisztàn fogok látni.
Csak nem értem miért még 37,2 továbbra is a hőm. Lehet beteg is leszek?.De leesett a 2 tizedet, ami normális, ha jól tudom. Szerintem a beágyazódásnál lehet a bibi. De majd a doki megmondja.
E vitaminból mennyit ajánlatos szedni naponta?
A Czeizel vitaminban 15 mg van,azt írja napi bevitel 125%-a.
Jó reggelt Lányok,
Sajnos nekem megjött most. De ez van, új hónap új remény. Aztán mehetek a dokihoz is majd, és lekezdi a vizsgálatokat. Még egy hónapunk van. De lehet jobb is lesz utána nézni a dolgoknak.
Most még egészen jól vagyok, valószínű tegnap már kibőgtem magam. Szóval hajrá előre :-)
kicsit mensi görcsölés volt délután, de már semmi fájdalom :)
pihenés és kevés séta lesz a hosszú hétvégén a legfőbb időtöltés :)
várakozás, holnaptól Duphaston napi 2x2 és kb. 12 nap múlva teszt.
Az.
Facelle.
Múlt hónapban a movo med vagy micsoda volt ilyen.. akkor is volt egy sztem pozi teszt, aztán ilyen fájdalommal megjött.
Csak akkor legalább volt megjovos érzés. És fájt az a csomó a honaljamban.
Most egyik sem volt.
Azóta már egyértelmű piros.
Ezt az is megerősíti, hogy megpusztulok úgy gorcsolok.
Csak ez múljon el és jol leszek.
köszi és persze mindenkinek.
most megint pozitív vagyok, a Férjem olyan kedves volt, ez erőt adott. Az agyam amúgy tudja, hogy lesz ahogy lesz, úgy lesz jó,csak a szívem egy dolgot szeretne......
hát azt nem tudom, én is mindig megéreztem, és a legutolsó hónapban összevissza mind két oldalon éreztem szúrásokat. Átjárhatósági előtt voltam, és teljesen bepánikoltam mikor pozi volt a teszt hogy ugyan nem e két oldalon volt ovu.. vagy valahogy és csak nem lesz ikrek... de egyedül van 12 hetesen is egyedül volt. Szóval nem lesz ikrek :)
ja visszatérve, amúgy elhetséges, hogy két oldalon volt ovu.. vagy egy oldalon is lehet két tüszőrepedés...
Köszi, próbálok pozitív lenni. Tudom lesz babónk,csak a mikort nem tudom. Párom is pont akkor jött haza amikor sírtam. És rám szólt, hogy amíg nem vérzek nincs sírás. Legyek pozitív. Olyan jólesett. Ilyet eddig még nem tett, azt mondta mindig, majd max kövi hónapban sikerül.
Azóta sincs semmi, pedig még squasholni is voltunk.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?