A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
ez egyértelmű rózsaszín csíkos! :)))))
tuti erősödni fog!!!
Szia.
Nem csak a nagy tesztem lehet latni a masodik csikot, hanem az elsőnél is. :)
Én tegnap 3 gyógyszertárban voltam, de mindenhol hiánycikk a Czeizel 1.
Te hol vetted?
Sajnálom, hogy megjött :(
Én ugyanilyen vagyok, mint te, már megnéztem mikor lesz ovu, mikorra nem várom. Én sem tudom kizárni, hogy ne erre gondoljak.
Gratula! Az már bizony 2 csík. Én is vettem tesztet, de hibás volt, még a kontroll sem látszott rajta. Ma veszek megint, nem bírok magammal :D
Tegnap megint megnéztem az egyik kedvenc babás filmem: Legszebb dolog a címe. UPC videótárban 500 ft, ha valaki nem tud letölteni.
Nem írtatok a tüneteimre, de nem baj, majd utólag kiderül jelentettek-e valamit. A gyomrom most is kavarog.
Szép hétvégét Csajok!
Nekem anyukám azt álmodta pár hónapja, hogy márciusban leszek babas és decemberben szulok majd.
Mivel most ez a helyzet, még lehet igaza lesz :)
En is azt néztem tegnap, hogy hány nappal szamoljak, mikor lehet majd ovu, mikor csinaljam a tesztet, mikor ne jojjon meg..
Ezt nem tudod kiolni...
Annyit fogadtam meg, hogy 34 napos ciklussal számolok most alapesetre.
És 40 nap előtt nem csinálok tesztet.
Ha a fene fenét eszik se.
Ha megjön, akkor jo.
Ha nem jön meg 40 napig, akkor teszt.
Mást mega nem tudtam kitalálni.
Eddig.
Szerintem ne szedj.
Abban minden van, amire szükséged lehet, ha ki kellene egészíteni mondta volna a doki is.
Lányok,
Segítsetek, hogy kéne gondolkodnom, hogy ne akarjak babát mindenáron? Az agyam tudja, jön majd, de a szívem teljesen összezavar és megint magam marcangolom, pedig tudom teljesen felesleges. Már most azt számolom ,mikor legyünk együtt, de ez megint minden spontán dolgot kiöl és már kicsit belefáradtam. De hogy lehet kikapcsolni az agyam azon részét, hogy ne számolgassak, hisz már ismerem a testem meg a jeleket pl: ovukor, tehát tudom mikor is kéne. De kicsit teljesen elveszettnek érzem magam. Tudom sokan vagyunk így csak most ez így erősebb. Majd jobban leszek ,de valahogy bíztam, ebben a hónapban .De tudom jön kövi meg ha nem akkro azutáni.
Párom kedves volt, mondtam neki, majd a nyaralás alatt lesz ovu és akkor hajrá :-) Erre mondta ne így gondolkodjak,addig még lesz több lehetőség, mindig a kövire gondoljunk :-) Nagyon jólesett,mert eddig ezt nem mondta. Próbálok ebből erőt meríteni, csak valahogy ovu után mindig lassan telnek a napok meg az állandó figyelést is meg kéne szüntetnem.
Tudom, sajnos nem vagyok ezzel egyedül,de csak eljön mindannyiunk ideje :-)
Bocsi, ha hosszú voltam, de ez most kikívánkozott.
És szerinted nekem a Czeizel mellé akkor kéne még E vitamin?
A dokit kérdeztem és ő azt mondta még decemberbe, hogy nem kell szedni semmit, csak éljek egészségesen, egyek változatosan. Ez meg is van,de én gondoltam a vitamin nem árt. De már nem tudom mit gondoljak.
Sajnalom kriking.
Aterzem.
Nekem ma már 36,2 volt. Meg sem lepett.
En az elevitez ket hete abbahagytam.
Szedek helyette magne b6-ot, folsavat és 400mg-os e vitamint.
Reggel és este.
Bár az e-t már csak este szedem mostantól.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?