A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
A beágyazódás a tüszőrepedés utáni 7.-8. napon kezdődik, 5 napig tart.
Megy a drukk! :)
Jó reggelt lányok!:)
Ma nagyon rossz voltam:) Még csak a 9. dpon vagyok (naptár szerint 6., de mikroszkóp és a testem szerint tudom hogy 9.) és nem bírtam megállni de ellőttem egy tesztet reggel. Tudom hogy még korai de annyira kíváncsi voltam hogy mit mutatna. És képzeljétek el, nem élem bele magam semmibe, de megtudom mondani hogy hol lenne a helye a második csíknak. Vagyis látok halvány második vonalat és időn belül kijött. Csak egy árnyék, de legalább ott van:) A múlt hónapban még csak azt sem tudtam megmondani hogy hol kellene lennie a csíknak, most meg "sejtem":) Szemüveggel a férjem is látta:) Lámpánál és természetes fénynél is látom:) De tudom még nagyon korai bármit belegondolni, úgyhogy még nem örülünk... Csinálok egyet két nap múlva reggel is és reménykedek hogy sötétedni fog a csík. Szorítsatok!
Lânyok!A beàgyazódàs mikor kezdődik?Vagyis a leghamarabb mikor kezd el beâgyazódni?Jaj mâr úgy izgulok.Van mèg 2 hetem a nemvàrtig,vagyis kevesebb mint 2 hèt.Egy hèt+ pàr nap.
De olyan rossz ez a vàrakozàs... Soha nem telik el úgy èrzem...
én külön szedem, de mindenki úgy csinálja, amiben hisz.
Nyilván a terhesvitamin forgalmazók is mindegyike a saját termékét ajánlja, hogy az a legjobb.
Én nem hiszek a terhesvitaminoknak, valami csak van még bennük, mert rengetegen hánynak és rosszul vannak tőle terhességtől függetlenül és sztem baromi kevés a vitamin tartalmuk, kb. minden vitaminból ki kell egészíteni még plusszban, annak pedig nincs értelme és őgy már drágábbra jön ki.
Pl. magnéziumból sem mindegy milyen fajtájú van benne, én most por formátumban vettem magnézium-citrátot, amit vízben kell oldani. Ugyanígy a calcium-citrátot is.
Sajnálom Szuszáá! Sajnálom Kriking!:(
Kriking tudom mit érzel én a lányomnál voltam anno így. Mindenki várta már a babát és csak nem akart jönni:( Aztán 1 éve múlva mikor már azon agyaltam hogy megyek kivizsgáltatni magam már nem azért mentem végül nőgyogyóhoz hogy kivizsgáljon, hanem hogy megállapítsa hány hetes terhes vagyok:) Tudom nehéz máshová terelni a figyelmet, de próbáld meg. Jön a jó idő, kicsit mozdulj ki, élvezzétek ki egymást a pároddal és jönni fog a baba hidd el.
igen, pasinak is jó az E vitamin, jó még nekik a koenzim Q10 is.
Sztem nagyon kevés vitamin van a terhesvitaminokban. Kb. semmire nem elég.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?