A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
én patikában akárhol kérdezem, még nem kaptam 10-st...
szóval nemtom :(
nekem kissalma küldött :)
Hát ne is mond. Melózok,de folyton beugrik, hogy most mi van. Nekem ma is negatív lett, ez nagyon elszomorít. Sosem késett még nekem. Ez biztat, de a negatív teszt meg kiábrándító. Legalább egy halványka második csík lett volna, ami majd erősödik. Azt se tudom mikor teszteljek megint.
10-es tesztet csak patikában árulnak?
Nem azért, de tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor semmivel nem lehet a gondolatokat terelni. :) Add át magad, és tesztelj holnap :) Várjuk, és drukkolunk.
Neked is MissT
Nem vagy egyedül... majd megüt a guta, hogy tudjam, mi van már... ez a 34. nap, ha minden igaz, 11.dpo.
Gondoltam rá, hogy holnap reggel megpróbálok egy tizes tesztet, aztán a következőt hétfőn, ha a holnapi olyan eredmény lenne.
De tűkön ülök.
Pedig nem vagyok fakír :D
próbálom lekötni magam a munkával, de mindig odaterelődik a gondolatom...
Köszi lányok:) Izgatott vagyok nagyon. Ma már barnázás sincs. Meg ezelőtti napokban is nagyon nagyon picurka volt.
Csak ebédszünetben tudok kiszaladni, meg tesztelni... Hogyan kéne? ne igyak előtte sokat, meg sokáig várjak a pisiléssel? vagy hogyan lehetne eredményesebb?
Jó reggelt Lányok,
Én így állok ma: [link]
Teszt negatív ismét. Még halvány második csík sincs :-( Teljesen elszomorodtam. Úgy bízok ebben a hónapban pedig.
Tünetem annyi hogy fejem tegnap fájt, ma enyhébb de érzem és iszonyat álmos vagyok és kb óránként pisilek. Egyéb nincs.
Sziasztok lányok. Drukkolok mindenkinek, remélem jol vagytok.
Punch biopsziáról tudtok valamit? Van benne valakinek tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?