A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sajnálom :-( Így hány napos a ciklusod?
Nekem a kislányom megfoganása elött volt elötte honapban egy iylen...h elöbb teszteltem nem várt napja elött...és halvány második csik volt nagy örömömbe közöltem is mindenkiwel...aztán rá 1 hétre megjött erős görcsökkel...dokim hivtam és azt mondta h lehet h terhes vtam de spontán elvetéltem mert vmi gond volt a babával!és nem tapadt meg rendessen!!Lehet nálad is ez volt!
Szia! Én is jövőhét péntekre nem várom..Érdekesek a tüneteid,ugyanez nálam is. Ülök a gép előtt,és bal oldalon mintha feszítene vagy nem is tudom...
az utolsó volt terhességi teszt pár napja, a többi ovuteszt csak
és ezek szerint a legutolsó is álpozi
mint múlt hónapban :/
De a tesztek amik fent vannak????
:((((Ha megjöttt nagyon sajnálom :(
rozsdabarna ugyan, de sok
és görcsölök
derült égből megjött - asszem
Nem is szabad feladni!drukkolok.jo majd irok.szenvedek es 5 percenkent jarok wcre. :-)puszillak.szép napot.❤
Sziasztok! Mindenkinek nagy drukk, hogy sikerüljön... ) Képzeljétek teljesen kiakadtam... Ma volt a 21. napi vérvétel. A nő annyira bunkó volt.... És az eredményért csak 21.-én menjek.... Szerintetek?? Nem értem.... Ma a férjemmel mentünk a gyógyszertárba neki gyógyszerért, persze, hogy nem álltam meg, hogy ne vegyek tesztet.... :)Pedig én jövő péntekre ( március 18 ) nem várom. Szombatig biztos, hogy nem tesztelek, mármint jövő szombatig :) Valakinek ebben az időben valami jel?? Tünet?? nekem ma reggel kicsit fájdogált a hasam alja... Meg mikor mentem wc-re egy kis fehér folt volt a bugyimon... Ennyi :) Mindenkinek kitartást..Sikerülni fog.. Csak idő kérdése :)
Vateráról...rem nem sértek szabályt és le lehet irni :D
A mensi vàràs màr csak ilyen 😀 Csinàltàl tesztet? Én több mint egy éve kínlódok,màr eljutottunk a kivizsgàlàsokig.A férjem màr volt,ma még vàrunk egy eredményt.Én meg 23.àn megyek.Meglàtjuk,csak màr làtnàk tisztàn mi van.De nem adom fel.😀Írjàl még majd ❤
holnap reggel tervezem, aztán utána legközelebb hétfőn, ha a holnapi negatív lenne még
Köszi :-) Mi mindent megtettünk szerintem :-) a Többi nem rajtunk múlik!
Szia draga! :-) köszi.jol vagyok.a mensi várást leszamitva...amivel szenvedek kedd ota.es multhet penteken 20
Napon voltunk együtt.szoval nem tudom mi van.en varom mert most nem tervezek babat de ha jönne nagyon örülnek.te h vagy?
Szia levjaz,làtom te rendeltél tesztet,honnan?Leírod légyszi? ☺
Neked is drukkolok!!!! :)Mikor tesztelsz?
Hajrá Kriking és Szuszà 😊 Javìtsatok az átlagon pozi tesztekkel! ❤
Drukkolok! 😙
Csajok honnan tudok ovu tesztet rendelni?Tud valaki linket küldeni ☺
pici görcs az még jót is jelenthet. Drukkolok neked nagyon:-)
Szia Mollykusz,jó itt làtni téged?Mi újsàg veled?Hogy àllsz?Nekem két baràtnőm is így lett terhes kb 4-5nappal mensi előtt még mondtàk is nekem,h.màr gondoltàk h.sehol peteérés és biztos lekéstek róla és most egy csodaszép kislànya van két hetes most.Miért csak nem úgy vagy?
én egy ideje picit görcsölgetek.
felváltva, hol itt, hol ott, de érzem..
papíron nincs semmi tegnap 03.15 óta.
ez azért jó jel.
Elhiszem!!!Nyugi minden pozitiv lesssz :)))
Köszi a biztatást! Már olyan vegyes érzéseim vannak,de szeretnénk ezt a babát, így muszáj pozitívan gondolkodni, csak félek a koppanástól ezek után! De pozitívan próbálok gondolkodni :-)
Jaj ez nem torvenyszeru, masok vagyunk, siman lehet meg pozi! :)
Hát ma már nem hiszem...és pont most lesz 4 napos ünnep :(( de nem fog megjönni ugyh 25-el is tesztelhetsz ;) pozi lesssz!!!!!!!:)
én xepilt használtam de csont nega. Akkor hiába várok babára ezek szerint?:-(
En mar tobb helyen is olvastam, hogy a 25-os xepil mar halvany pozi volt, mig a 10-es nega, vagy csak becsapos szaradasi csik volt rajta... :/
En clearblue es xepil parti vagyok. :)
További ajánlott fórumok: