A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Van visszabb egy ciklusos link.
Sztem nem akkor volt ovu amikor behuzta hanem napokkal kesobb.
A 23-on. Ez ma a 33.
En is magamnak.
Setaltam hazafelé, elég erős szurka volt a hasamban, a helyét nem is igazán tudom meghatározni.
Meglátjuk.
Van egy kis reményem újra, hogy pici bogyo ott van...
És sztem nem bírom hétfőig a tesztet.. de szombat meg lehet még korai.
Ebbe most még nem megyek bele, mert egyenlőre nincs baba. Most kivárás van és izgulás :-)
Meg előre nem akarom lerohanni őket, hisz én se tudhatom jól jön-e majd a segítség. Első gyerek lenne, szóval vannak félelmeim,de ez normális szerintem. De otthon már beszéltünk erről a férjemmel és mondta majd kiáll értem és a babáért.
De jó lenne már ott tartani.......... :-)
Mi februárban.
Volt két műtétem, elhalt terhesség miatt. Egy szeptemberben, egy januárban.
relax :)
lehet, hogy így fog telni a következő pár napod vagy az egész heted is :) ne agyalj ennyit :)
ahogy számoltuk, elég késői volt az ovu, ez csak a 10. dpo.
hétfőn tervezem, de nem tudom, hogy kibírom-e addig...
12 óra telt el
12!!!
óránként járok pisilni, vagy ha azt véletlenül nem is kell, csak azért megyek be, ha már arra járok, hogy megnézzem... de sehol, semmi, egyfajta krémes nyák van helyette
Most hogy jön a tavasz, hogy megszaporodtunk itt a fórumon. :)
Már csak az életben is így kéne! :D Babára fel! :)
nekem ebből a szempontból csak annyi a szerencsém, hogy annak idején én is nagyon nehezen jöttem össze, sokáig vártak, majd már fel is adta... aztán hipp-hopp sikerültem :)
nekem az első gyerek gyógyszer mellett sikerült be annak idején... a tesó pedig november óta nem.
vagy ki tudja, talán most..
nem vagy ezzel egyedül :)
én is rácsodálkoztam sok mindenre egy 8 éves nagyfiúval a hátam mögött :D
Több, mint 9 óra eltelt.
És nem mintha panaszkodni akarnék, de semmi.... :$
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?