A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nagyon sajnálom, el sem hiszem amit írtál. De az igaz, hogy jobb így mert lehet beteg volt. Tesóméknak 8 hetesen ment el, de ma már úgy gondolják jobb így, mint egy beteg kis élet :-/ Fel a fejjel, ez azt jelenti, hogy van esélyed babára. Sokunknak még egy pozi teszt sem jutott ki eddig, ami reményt adhat. :-(
miből gondolod, hogy máshogy alakult volna?
ne hibáztasd magad, valami elindult, biztos beteg lett volna, nem maradt meg, ne hibáztasd magad, fel a fejjel, csakis előre, a következő ciklusra gondolj csak!
Én örültem volna 1 évvel ezelőtt egy pozi tesztnek is, legalább nem kellett volna mennem átjárhatóságira, mert akkor tudtam volna, hogy minden rendben a petevezetékeimmel. Hajrá következő ciklus! Ne keseredj el!
Hát lányok, rettentő depibe zuhantam... Reggel leesett a hőm 36,6ra, és elkezdtem görcsölni, és csináltam tesztet, 3 nap pozi után negatív lett... Igaz teljesen erős pozi teztem nem volt, de már látható volt a 25ösön is... Ma végig görcsöltem, és már kezd elég rendes vérzésem is lenni. Annyira bőgök h el se tudom mondani... És magamat hibáztatom, mert ha elhiszem péntek reggel, hogy az tényleg pozi teszt volt, é elmegyek dokihoz, akkor lehet most teljesen máshogy alakult volna a dolog... Nagyon nagyon elkeseredtem jelenleg:(((
a folsav a tervezgetés előtt is már fontos, mire kiderül, hogy terhes vagy addigra már kialakul a velőcső záródás (kb. a 6. terhességi hétre), ha nem töltöd fel a raktárakat, akkor baj is lehet.
Szia Regina! :)
hajrá neked is!
Egészséges életmód, étkezés, mozgás, vitaminok és szex :D
figyeljük a ciklusunkat, (ki így, ki úgy: hőmérőzés, LH teszt, tünetek figyelése, ultrahangos cikluskövetés)
a Femibiont jónak mondják, mert a lakosság fele MTHFR génmutáns és a sima folsav nekünk nem jó, hanem az aktív folát kell, a Femibionban pedig az van.
Terhességi teszt sztem (így az olvasottak alapján) a Gabrielen kívül mindegyik jó, azt szidják sokan.
Sztem is elég az 1 hónap szünet, úgyis meglátod beáll-e utána a ciklusod a normálra. Ha valami baj van (túl hosszú, túl rövid ciklus, közti vérzések, pecsételések, barnázás) érdemes dokihoz menni hormonvizsgálatra, értékes hónapokat lehet megspórolni vele, ha hamar kiderül, hogyha baj van, de persze ne legyen.
Ja, fogamzásgátló abbahagyása után nagy esély van az ikrekre :)
sok sikert!
Hajrá! Remélem hamar sikerül :-)
Hát ezaz....az oylanokat nem igen birom elhinni h x honapos terhes vagy megszült de nem is tudta h terhes!!!!!dühitő....
Nekem is ezt mondta a dokim. Tegnap csak egy pici barna volt, szerintem semmi komoly. 1 nappal hamarabb volt az ovum, igy 24.-ére nem várom... Igy 4 nappal utána késő próbálkozni? Úgy tudom, a pete csak 1 napig él.
Szia Regina! Én úgy hallottam hogy a fogigátló abbahagyása után szinte az első 1-2 hónapban lehet a legkönnyebben teherbeesni. Szóval hajrá ;-) Terhesvitamint szerintem ráér akkor szedned, amikor már terhes vagy.
Sziasztok lányok!
6 és fél évig szedtem fogamzásgátlót és most már babát szereténk.1hónapja nem szedem a gyógyszert. Voltam orvosnál és javasolta,hogy elég egy hónap szünet( védekezéssel) utána dolgozhatunk a baba projekten. Ajánlotta a femibion terhesvitamint.
A vèleményeteket szeretnėm kèrni, hogy mennyi időt várjunk a gyógyszer után. Milyen terhességi tesztet használtok? Esetleg hogyan táplálkoztok? Köszönöm a válaszatokat előre is.
Az normális dolog hogy ilyenkor dühös vagyok? Mi figyelünk mindent, a legapróbb jeleket is észrevesszük, mégsem jön. :-(
Hát igen aki nem akarja ott jön egyből a baba...most is van egy ismerősőm aki állitólag nem vette észre h terhes (3ik gyerkőc) és későn ment dokihoz....a legkisebbik baba nemsokára lesz egy éves!Elakarták vetetni de későn mentek orvoshoz...na ez a szomorú :(
Igazad van, hogy akinek már van gyermeke, könnyebben veszi, ha nem jön a következő. Azonban ez így is, úgy is szörnyű érzés. Igazságtalannak érezzük, hogy aki nem akar annak azonnal jön a baba, míg mások meg hónapokig, vagy rosszabb esetben évekig várják a csodát. Mindenkinek azt kívánom hogy élje át minél hamarabb ezt a csodát, és boldog egészséges babája szülessen. :-)
Sziasztok!Sajnálom akinek megjött!És megy a drukk midnenkinek!!!!!! Minél jobban akarunk vmit annál nehezzeb jön össze....Én most azért is tudok könyebben tullendülni egy negativ teszten mert nekünk a 3ik lenne persze szeretnénk és várjuk de másabb egy harmadik gyerköc várása mint az elsőé..vagy akár a másodiké....!Remélem most már sorba az jön h pozi lett a teszt!!! :))
Sajnálom,teljesen megértem mit érzel. nekem is volt ilyen álmon nemvárt napján és mégsem volt az a valóságban. Kitartást és légy erős. Mi most vakációt tervezünk,hogy eltereljük a gondolatokat.
Nem képzelted bele sztem, ott volt a csík. Csinálj majd mégegyet :-) Nagyon drukkolok :-D
Nekem a tüszőrepedés napján szokott lenni egy pici barnázás vagy enyhe pecsételés. A dokim azt mondta ez jó jel, mert akkor van ovum. Sőt uh-al is többször nézett már utána és a tüszőfolyadék is ott volt a hasamban. De ha pár nappal utána van, akkor az sztem sem jó, menj el dokihoz.
Annyira sajnálom Babesz. Ilyenkor nem is lehet mit mondani :-( Hátha a költözéskor elterelődik a figyelmed és pont az lesz a ti időtök. Drukkolok. :-)
Szörnyű reggelem volt. Azt álmodtam,hogy felkelek és pozitívat tesztelek. Annyira bepörögtem ettől,hogy 6kor felkeltem és megcsináltam. Persze negatív. Csak ültem a fürdőben és vártam-vártam, hátha csak halványan is, de megjelenik a második csík. Persze semmi. 10 perc múlva megjött. Most iszonyatosan görcsölök, de ami ennél is rosszabb, hogy nagyon lehangolt lettem. Nem volt itt az ideje, én mégis akartam. Nyáron költözünk,addig fogyni is akarok még, szóval teljesen jegelem ezt a vágyat. Sok sikert kívánok mindannyiótoknak, remélem mire visszatérek már sokak várandósak lesznek!
ahány doki annyi féle vélemény.
Jó reggelt :)
én 3. dpo, nulla tünet :) hogy a fórum címhez is szóljak :)
Szép jó reggelt mindenkinek! 🌞
Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy nem baj. Pont akkor voltam nála.
Hajrá, Babesz!
Veronika, a barnázás progihiányra utalhat.
Ovu előtt miért szoktál barnázni?
Az egyáltalán nem jó :(
Nos ma kellett volna megjönnie, de még semmi. Reggel nem teszteltem, még várok egy kicsit. Nem akarok csalódni. Reggel egyszer nagyon szúrt a hasam, de azóta nem is görcsölök. Ha valami lesz írok! Szorítsatok nekem!
Nomi nagyon semmilyen tünetem nincs. Vagyis hányingerem van néha, meg farkas étvágyam de szerintem ezek a "tünetek" az Elevitnek köszönhetőek. Igazából ovu után sokáig voltak hasszurkáim, húzódásaim és enyhe görcseim és tegnap este egy éles szúrást éreztem középen lent a hasamba, onnantól kezdve semmi. Se szúrás, se húzódás, se görcs. De barna sem volt, pedig a lányommal anno volt. Úgyhogy sokat nem gondolok bele ebbe a hónapba se. De azért még reménykedek:)
Köszi csajok:)
Edit képet nem tudok feltenni, mert úgy kivilágosodott ahogy száradt a teszt, hogy a sima vonal is alig látszik már rajta, a másikat meg éppen csak lehet látni:( A férjem már nem is látja, remélem tényleg ott volt, nem csak mi képzeltük oda:( Olcsó vaterás teszt.
Reggel csinálok megint egyet, úgysem bírnám ki hogy ne csináljak.
További ajánlott fórumok: