A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Valaki segítsen legyen szíves, mert màr azt szàmolgatom, hogy mennyit csúszunk az egésszel.
A hsg előtt kell csináltatni hüvelyvàladék tenyésztést? Mert az is idő, telnek-múlnak a ciklusok..
Szia!
A hsg előtt csinàlnak hüvelytenyésztést, vagy nem nézik meg, hogy van-e baci?
Na ezen megoszlanak a vélemények ,mert sokan félnek a hsg -töl de a prof ezt kedveli és ezt is kéri hacsak nem viszel most az első konzin valami más átjárhatóságit.
A prof a tesójához szokót mindenkit küldeni aki nagyon rendes.
a magánba kell előbb menni az 20000 ft ott megbeszélitek az időpontot a hsg re azt meg a bajcsi kórházba végzi el és azt ingyenesen .
Szia
Értem :)
És ha mondjuk átjárhatósági kell az én részemrôl azt ott vagy máshol kell megcsináltatni?
Szia
Értem :) magánba mennyi idő alatt van megy egy ilyen vizsgálat eredménye?
Szia
Igen kell egy külső andrológia vizsgálat,nekünk magánba volt 20000ft
Amit ők csinálnak az csak sperma vizsgálat .
Szia
Akkor ha jól értelmezem kell egy másik andrologiai vizsgalat mashonnan is , nem elég amit ott csinálnak?
Igen☺ én így toltam el pàr nappal,amikor egybe esett volna műtèttel.
Valamint pozitív hatàssal van a progeszteron szintre ,luteàlis szakaszra.
Lányok ti tudtátok ,hogy a rendszeres citrus gyümölcs evés és a c-vitamintol késhet a menzesz?
Igazi szerencsétlenség az egész 😂😂😂
Elkezdtem egy nagyon jó diétát egészséges vitamin bevitellel ,mire a halál pontos menzeszem amit még a sikertelen lombik sem borította fel nem akart megjönni de még jele se volt,két nap késés után elpanaszoltam magam a családnak ,hogy ilyen nincs mire elkezdenénk az ujjabb lombikot késik és még sehol semmi 🤔 mire sógornőm nevetve mondja ,hogy nem csodálja, napi 2 citrom evés után ne csodálkozzak .
Nagyon sok mindent olvastam a citromról de köztük nem írta,hogy gátolja,eltolja 4-5napot is a menzeszt.Négy nap késés után ma végre hívhattam a klinikát 🙂 viszont Anna közölte ,hogy mikor megyek vigyek magammal egy friss citológiát mert az lejárt.
A nőgyógyásztól kértem is időpontot de így is két hét míg eredmény lesz 🤔😕
Szerintetek elzavar ha nincs meg csak rá egy hétre ?
Ha minden igaz akkor fet lenne de ezt még Urbancsek doki nem mondta biztosra .
Szia
Első alkalomkor kitöltesz egy halom papirt ,behívnak és ott megbeszéltek mindent ,kapsz beutalókat vv amit ott kell elvégezned majd.
Ami nagyon fontos ,hogy kérnek egy citológiai vizsgálatot legyen fél évnél korábbi.
Ha esetleg volt műtéted akkor annak a záró jelentést.
Ha már visztek magatokkal andrológiai vizsgálatot a párod részéről akkor az már haladás időt spórolsz .
Egy jó tanács :első konzultácio után már ott kérhetsz egy ottani andrológiai vizsgálatot(kötelező egy külső és egy belső vizsgálat is )és ha azt meg adta akkor már rá öt napra kaphatod a második vizsgálatoz
Szia
Akkor az andrologiai vizsgalatot még elötte meg kell csináltatni?
Azt hittem hogy majd ott csinálják meg.
Sziasztok
Áprilsba van az első időpontunk a sotera. Leirná valaki hogyan zajlik az első konzultáció
Köszönöm
Szia Szilvia!
Hogy érted a kérdésed? Mihez stimulálnak? (Inszemináció, lombik, terminált együttlét)
Csak mert önmagában a stimulációtól nyilván azt lehet várni, hogy több pete érik. Ez általában bevált ja a hozzá fűzött reményeket, abban az értelemben, hogy valóban több petesejtje lesz a stimulált nőnek. De ez sajnos nem jelenti azt, hogy akkor onnantól egyenes út a terhesség. (Persze vannak kivételek, szerencsések) Attól is függ a siker, hogy kinek miért van szüksége az egész procedúráta. Pl. nálunk az inszemináció teljes mértékben sikertelen volt. Hiába volt mindig 2 szép tüszőm, az utolsó kettőnél szinte semmi esélyünk nem volt, mivel nálunk a páromnál van gond, és az utsó két alkalommal sajnos gyengébb minta lett, mint első alkalommal. Szóval nálunk teljesen irreleváns volt akkor, hogy hogyan sikerült a stimuláció.
De ha nálatok esetleg peteérési problémák vannak, akkor miért ne sikerülhetne :) Meg nyilván az is közrejátszik, hogy mihez stimulálnak. Általában azt mondják, a lombiknak nagyobb az esélye, mint az inszemnek.
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?