A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok (beszélgetés)
az előző alkalommal még csak 4hetes voltam
a műtétet követő 6hetes vizsgálaton azt mondta a doki, hogy ha nem jön meg a bajom, akkor két hétre rá mehetek is hozzá. most allig várom, hogy elteljen akár egy-két nap, hogy újra tesztelhessek. a csík azért is lehet halvány, mert hogy még korai?! vagy hormonszintproblémáról is olvastam.. de ilyenkor meg már annyi mindent olvasok, és persze egyiket sem doki írja, úgyhogy várom a sötétebb csíkot!!!!!
Az a lényeg, hogy most ne idegeskedj és minden rendben lesz. Dokihoz mikor mész? Lehet, hogy furán hangzik, de én 5 hetesen mentem dokihoz (sőt mindkét gyermekemnél már ilyen korán), hogy tudjam biztosan ott van, jó helyen van és, hogy hány bébire számíthatunk.
én is minden hónapban mentem hozzá. teljesen megbízom benne, sőt.. egy darabig, talán még most is azt mondom, hogy hozzá járnék újra... nem tudom, hogy ott ki hibázhatott... úgy hogy ráadásul amúgy is nem egyszerű eset voltam abból a szempontból, hogy szív alakú a méhem.. áhhhh.. amit akkor átéltünk.. senkinek nem kívánom..
Hát ez elég ijesztő, azt lehetne hinni, hogy a magán doki jobban figyel rád, mint a nem fizetős. Nekem minden hónapban csinált ultrahangot és amikor nst-re jártam mindig megvizsgált szerintem ezért is nem volt baj. Remélem most is körültekintő lesz a dokim.
saját orvosom volt. a tragédiát megelőző héten voltam nála is, meg sztk-s kötelező vizsgálaton is, nst-n is... hihetetlen volt, hogy senki nem vette észre, én nem éreztem...
Ez nagyon szomorú. Az én kislányomnak is a nyakára volt tekeredve és ezért lett császáros baba, mert ha megindult volna most nem lehetne nekünk. Saját dokid van, vagy sztk-s orvos?
Nem haragszom! Ezért is bízom benne nagyon, hogy újból átélhetem a babavárás örömeit
rátekeredett a köldökzsinór a nyakára, lábára.. nem vették észre.. a 37. hétben voltam
Nagyon sajnálom, ne haragudj a kérdésért. Lehet tudni, hogy mi volt a baj?
Az első.. Lassan 9. hónapja, hogy meghalt az első.. :((((( Még csak meg sem foghattam :(((
Köszi, én is azt kívánom neked. Nekem a 3. babám lesz. Neked?
:) de jó!! akkor problémamentes babavárást!! első gyerkőc?
A teszt és a doki szerint igen, bár a héten nem úgy éreztem, nagyon fitt voltam. :-) Szerdán megyek dokihoz, elvileg 8. héten járok.
Akkor együtt izgulhatunk a csöppségekért :-)
remélem és bízom benne, mert az előző terhességem óta.... erre várok mindennél jobban!!
Drukkolok neked, ne idegeskedj és minden rendben lesz.
mindegyik különböző volt. nagyon nagyon örülnénk, ha nem véletlen lenne a csík:) most megpróbálok türelmesen várni pár napot és újra tesztelni.
Szia! Különböző tesztekkel csináltad, vagy mindegyik ugyanaz a fajta? Én 4 tesztet csináltam, amiből 3 halvány volt, 2 napos eltérésekkel, a 4. tesztet meg 6 napra csináltam és az volt erős. Szerintem, ha 3 pozitív ott lehet valami.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem itt tőletek, remélem tudtok nekem "segíteni". Rengeteg topikot, hozzászólást olvastam már, mégis motoszkál bennem a türelmetlenség és kíváncsiság. Lassan egy hete kellett volna megjönni a havimnak, és eddig semmi. Már csináltam 3 tesztet, mindhárom két csíkos, csakhogy azok a csíkok elég halványak...
Zani, Taurus mindenki eltűnt. Hogy vagytok?
Szerintem senki nem szeretné, ha elköszönnél, hisz Te indítottad a fórumot és egy nagyon kedves embert ismertünk meg. Próbálj optimista lenni, hétfőig még annyi minden történhet és a dokik is mást mondanak majd. Sok erőt kívánok Neked!
Lányok,én elköszönök erről a fórumról.Nincs már itt helyem.Minden jót kívánok mindenkinek!Könnyű terhességet és szülést,és gyönyörű egészséges babát!Puszi nektek,vigyázzatok magatokra!
Én már nem reménykedem,felkészültem a legrosszabbra.Csak nem tudom felfogni,hogy miért...
Ma voltam vérvételen,meg beszéltem az altatóorvossal.Most hétfőig semmi nem fog történni.Akkor megyek majd uh-ra.
De látod, nekem is ezt mondták, aztán mégis rendben vagyunk! Simán van erre is esély! Én tényleg nagyon nagyon drukkolok!Ne add fel!
De nem mindenkinek van a 7.héten szívhang, ezért hívott engem is a doki 8. hét után vissza. Drukkolok, hogy ott legyen a pocaklakó.
Azt,hogy kicsi a korához képest.Szívhang sem volt.Csak azért várunk 5 napot,hogy azt az eshetőséget is megnézi,ha félidő után fogant.De ennek kevés az esélye...szerintem.
Jézusom, Pettka...nem tudom, mit mondjak...annyira sajnálom, istenem...azért még ne add fel, történtek még csodák! Én nagyon szorítok értetek!
Sziasztok! Pettka ne add fel, a tüneteid neked is megvannak, csak nem lesz semmi baj. Most volt ultrahang vizsgálat? Ott mit látott a doki?
További ajánlott fórumok: