Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok fórum

A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok (beszélgetés)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
26. taurus82 (válaszként erre: 24. - Pettka)
2011. ápr. 8. 16:11
Eddig émelygés volt, meg aludni nem tudok hason, olyan, mintha egy felfújt lufi lenne a hasamban. Már most oda kell figyelnem az alvópózra:) a kisfiamnál ilyen nem volt, úgy a 20. hétig tök jól aludtam.
25. Pettka
2011. ápr. 8. 13:53
Sziasztok!Hogy vagytok ebben a szeles időben?Nekem fáj a fejem.Azon kívül minden oké.
24. Pettka (válaszként erre: 23. - Taurus82)
2011. ápr. 7. 20:13
Köszi,teljesen jól vagyok!Azon kívül,hog yérzékeny a mellem,semmi tünet.Néha el is felejtem,hogy terhes vagyok...:-)És te,jól vagy?
2011. ápr. 7. 19:10

Hát, mensi szerint 8 hetes a terhesség, a baba viszont 6...Igazából emlékeim szerint egy alkalommal volt esélye a foganásnak, az meg jóval középidő után volt, az alapján még ki is jönne a 2 hét csúszás. Nem is értettem, miért olyan halvány a teszt, hát milyen lett volna egy 3 hetes terhességnél?:) (kb akkor csinálhattam meg igy visszagondolva) Azért persze parázok, mi van, ha mégis a babával van baj, nem én számoltam félre???

Ne haragudjatok a szófosásért, de a férjemen és anyukámon kívül még nem mondtam el másnak, így nagyon nem tudom kivel megbeszélni a dolgot.

Pettka, hogy érzed magad?tünetek, egyéb?

22. Pettka (válaszként erre: 19. - Taurus82)
2011. ápr. 7. 17:55
Ez attól is függ,hogy mikor fogant,nem?Nem biztos,hogy épp középidőben.Ilyenkor még egy hét is sokat számít,gondolom.
21. Pettka (válaszként erre: 18. - Zani)
2011. ápr. 7. 17:53
Nem voltam még,majd a jövő héten,vagy azután akarok.Az elsővel 6 hetesen mentem,de azt mondta a doki,elég 7-8 hetesen is.
20. zani
2011. ápr. 7. 16:58
ez elég gyakori, hogy az elején (vagy akár egész végig) egy-két hét eltérés van a számolt és az uh szerinti idő között. mennyivel kisebb?
2011. ápr. 7. 15:33
Szia!ha jól emlékszem, márc. közepén csináltam meg a pozitív tesztet. Pár napig emésztettük (a kisfiunk most töltötte be az első évét) aztán még 2 teszt pozitív lett. :) Egy hete voltam dokinál, azt mondta, mensi szerint 8 hetesnek kellene lennie, de kisebb a baba. Jövő hét pénteken kell visszamennem.
18. zani (válaszként erre: 15. - Pettka)
2011. ápr. 7. 12:32
te voltál már orvosnál?
17. zani (válaszként erre: 15. - Pettka)
2011. ápr. 7. 12:30
még csak ott tartok, h tegnap kellett volna megjönnie (vagyis nem kell!!) de mivel úgy éreztem, ezért már hétfőn teszteltem. Dokinál még nem voltam, mert még korai lenne. amúgy védőnő vagyok, szóval tudok ezt-azt a koraterhességről (is). dec 14-re számoltam. egyelőre jól vagyok, csak kicsit izgulok h minden jó legyen. Jelenleg semmi panaszom, csak a világon semmit nem kívánok, ezért csak kényszerből eszek. (de még mindig jobb ez mintha állandóan éhes lennék :)
16. solmyr (válaszként erre: 13. - Pettka)
2011. ápr. 7. 09:02

Nekem is teljesen különböző volt a 2 terhesség.

Az elsőnél semmi bajom nem volt, még csak émelygés se. Az utolsó hónapban volt gyomorégésem, meg a szülés előtt nem sokkal kezdtem vizesedni.

Most viszont, már az elején rengeteg volt a savam, 1x hánytam, és a közérzetem nagyon rossz volt. Ez ment az első 3 hónapban. Aztán jól lettem, de most megint: gyomorsav, vizesedés és minimális alvás.

15. Pettka (válaszként erre: 14. - Zani)
2011. ápr. 6. 21:06
Mikorra várod?Jól vagy?
14. zani (válaszként erre: 1. - Pettka)
2011. ápr. 6. 19:17
Szia! Én is!! :)) Gratulálok neked!
13. Pettka (válaszként erre: 12. - Solmyr)
2011. ápr. 6. 17:51
Teljesen jól vagyok!Kittivel ilyenkor már állandó hányingerrel,hasmenéssel voltam.Most semmi,mintha nem is lenne a pocimban senki...Sőt!Tele vagyok energiával!Az eleje teljesen más:-)
12. solmyr
2011. ápr. 6. 17:33

Az első fiúnk Mátyás, most pedig Zsombort várjuk. (Bár Zsombi mint név kiütötte a családnál a biztosítékot, pedig szerintem nem annyira extra)

Egyik esetben se volt egyszerű dűlőre jutni a párommal. :)

Neki a régebbi nevek tetszenek (pl. :Tamás, Zoltán), nekem meg a mostaniak (pl. :Levente), szóval kizárásos alapon döntöttünk. :)

Igazság szerint várom is meg nem is.

Egyrészről most könnyebb, mert a nagyobbal megvan a napi rutinunk. Ha meglesz a pici minden a feje tetejére áll majd.

Másrészről meg már minden bajom van.

Nehezen mozgok, rosszul alszom, sok a savam és a pici olyanokat rúg a bordámba, hogy ihaj.

Te jól vagy? Vannak esetleg panaszaid?

11. Pettka (válaszként erre: 10. - Solmyr)
2011. ápr. 6. 17:00
Hogy hívják őket?Ha nem akarod ide kiírni,akkor priviben is írhatod.Jaj,olyan jó már neked,hogy nem sokára láthatod a picikédet!
10. solmyr (válaszként erre: 8. - Pettka)
2011. ápr. 6. 14:37

Akkor nálatok már jobban tudatosul a nagyban, hogy tesó növekedik anya pocijában. :)

Nálunk csak akkor kezdte kapiskálni a dolgot, mikor nevet adtunk a kicsinek.

Egyébként még nem nagyon foglalkoztatja a dolog.

9. solmyr (válaszként erre: 8. - Pettka)
2011. ápr. 6. 14:35

Május 4-re vagyok kiírva a kicsivel, a nagyobbik pedig 06.19-én tölti be a 3-at. (mindkettő kisfiú)

Szóval most egy kicsit sűrű lesz nekem.

Éppen megy a "pelusleszoktató hadművelet", aztán jön a kicsi és ha minden jól megy akkor 06.01-től oviba szoktatom be a nagyot.

8. Pettka (válaszként erre: 7. - Solmyr)
2011. ápr. 6. 14:00
Mennyi idős a nagyobb?Nekünk kislány,és a nyáron lesz 4.
7. solmyr (válaszként erre: 6. - Pettka)
2011. ápr. 6. 13:50

Nekünk is ő lesz a második babánk.

És már nem sok van hátra... :)

6. Pettka (válaszként erre: 4. - Solmyr)
2011. ápr. 6. 13:44
Köszönöm!Neked pedig könnyű "utolsó"heteket kívánok!Ez megy a leglassabban,tudom az első terhességemről...de már nem soká a karodban tartod őt!!!
5. Pettka (válaszként erre: 3. - Summernight)
2011. ápr. 6. 13:42
Szia Summernight!!!Én is remélem!
2011. ápr. 6. 13:39

Gratulálok!

Jó egészséget nektek és könnyű várandósságot kívánok!

Én ma töltöttem a 36. hetet. :)

Szóval az elején már jócskán túl vagyunk. :)

3. summernight (válaszként erre: 1. - Pettka)
2011. ápr. 6. 13:39
Mégegyszer gratulálok!! Remélem pár nap és csatlakozhatok hozzád!
2011. ápr. 6. 13:38
Ohhhhhhhhh, de jó Neked:DDDDDD
2011. ápr. 6. 13:36
Sziasztok!Egy hete teszteltem pozitívat,5 hetes terhes vagyok,a második gyermekemet várom.Ha te is az első hetekben vagy,gyere,és beszélgessünk a vizsgálatokról,tapasztalatokról.
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook