A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok (beszélgetés)
Hát, mensi szerint 8 hetes a terhesség, a baba viszont 6...Igazából emlékeim szerint egy alkalommal volt esélye a foganásnak, az meg jóval középidő után volt, az alapján még ki is jönne a 2 hét csúszás. Nem is értettem, miért olyan halvány a teszt, hát milyen lett volna egy 3 hetes terhességnél?:) (kb akkor csinálhattam meg igy visszagondolva) Azért persze parázok, mi van, ha mégis a babával van baj, nem én számoltam félre???
Ne haragudjatok a szófosásért, de a férjemen és anyukámon kívül még nem mondtam el másnak, így nagyon nem tudom kivel megbeszélni a dolgot.
Pettka, hogy érzed magad?tünetek, egyéb?
Nekem is teljesen különböző volt a 2 terhesség.
Az elsőnél semmi bajom nem volt, még csak émelygés se. Az utolsó hónapban volt gyomorégésem, meg a szülés előtt nem sokkal kezdtem vizesedni.
Most viszont, már az elején rengeteg volt a savam, 1x hánytam, és a közérzetem nagyon rossz volt. Ez ment az első 3 hónapban. Aztán jól lettem, de most megint: gyomorsav, vizesedés és minimális alvás.
Az első fiúnk Mátyás, most pedig Zsombort várjuk. (Bár Zsombi mint név kiütötte a családnál a biztosítékot, pedig szerintem nem annyira extra)
Egyik esetben se volt egyszerű dűlőre jutni a párommal. :)
Neki a régebbi nevek tetszenek (pl. :Tamás, Zoltán), nekem meg a mostaniak (pl. :Levente), szóval kizárásos alapon döntöttünk. :)
Igazság szerint várom is meg nem is.
Egyrészről most könnyebb, mert a nagyobbal megvan a napi rutinunk. Ha meglesz a pici minden a feje tetejére áll majd.
Másrészről meg már minden bajom van.
Nehezen mozgok, rosszul alszom, sok a savam és a pici olyanokat rúg a bordámba, hogy ihaj.
Te jól vagy? Vannak esetleg panaszaid?
Akkor nálatok már jobban tudatosul a nagyban, hogy tesó növekedik anya pocijában. :)
Nálunk csak akkor kezdte kapiskálni a dolgot, mikor nevet adtunk a kicsinek.
Egyébként még nem nagyon foglalkoztatja a dolog.
Május 4-re vagyok kiírva a kicsivel, a nagyobbik pedig 06.19-én tölti be a 3-at. (mindkettő kisfiú)
Szóval most egy kicsit sűrű lesz nekem.
Éppen megy a "pelusleszoktató hadművelet", aztán jön a kicsi és ha minden jól megy akkor 06.01-től oviba szoktatom be a nagyot.
Nekünk is ő lesz a második babánk.
És már nem sok van hátra... :)
Gratulálok!
Jó egészséget nektek és könnyű várandósságot kívánok!
Én ma töltöttem a 36. hetet. :)
Szóval az elején már jócskán túl vagyunk. :)
További ajánlott fórumok:
- Akik 1 héten belül teszteltek pozitivat
- Mennyi volt a hőmérsékletetek, amikor pozitívat teszteltetek?
- Pozitívat és negativat is teszteltem, vajon terhes vagyok?
- Ha nem jelez pozitívat a terhességi teszt, miért vannak terhességi tüneteim?
- 02.14-én volt egy egészségügyi küretem, tegnap pedig pozitívat teszteltem. Lehetek méhen kívüli terhes?
- Akik a napokban teszteltek pozitívat, ide!:-)