A Kaáli intézet (beszélgetés)
Most 2 hónapot kell várni nála, barátnőm most ment hozzá 6 hetet kelett várni! De mikor fölhívod a kaálit a nővérkéktől megkérdezheted ,és szerintem kérdezd is meg hogy krizsára vagy a doktornőre mennyit kell várni, én is megkérdeztem . mert ugye az sem mindegy. sőt én azt is megkérdeztem hogy melyik doki lene a leggyorsabb. és tényleg kedvesen válaszolnak rá nyugodtan kérdezd meg!
Nekünk olyan hormonokat is néztek amit pl. a régi korházba nem hiába kértem. nekem várni kelett mivel inzulinom magas volt és még egy hormonom és azért kelett ilyen sokat várnom. most lesz inszeminációm. kb 3 hétmúlva kezdem szedni a clotit .
A másik dolog, hogy nagyon jó kezekben leszel ott!!!Nálunk úgy volt mivel mi már lassan 5 éve szeretnénk babát hogy 1.5 év volt spontán próbálkozás (ekkor nem gondoltuk hogy baj van)
1 évig kezelt egy buta főorvos clostikkal .
1 évig egy másik buta doki ebben benne van 5 hónapot vártam az átjárhatóságira, és 4 stimulálás szurikkal 8 petesejt de baba nem lett. és én 1 éve vagyok a kaáliba. itt kiderült hogy mivel inzulin magas volt ami már rendbe tettek akkor nem hiába nem jött össze 8 petesejtből a baba!
úgy hogy krizsa szeint most már nyugodtan megcsinálhatjuk az inszemet.. elég lassan haladtak a dolgok .. sajnos.
ti mióta próbálkoztok?
Szia!
Krizsa jövő nyár vége fele tart az előjegyzésnél:(
Én krizsa dokihoz járok. Én erre a dokira 1 évet vártam.Mivel anno mikor telefonáltam 3 éve akkor aztmondták hogy nem fogad 1.5 évig beteget annyian vannak nála.
és mikor fölhívtam akkor már tudott fogadni . 1 éve vagyok nála, ugyan baba még nincs de nagyon meg vagyunk vele elégedve.Sok jót halottam róla én is azért mentem hozzá.csupa jót tudod róla irni. én őt ajánlanám.
Szia! Mi a doktornőhöz járunk, sajnos már volt egy sikertelen lombikunk, de ezért nem Ő a hibás.
Még egyszer megprobáljuk és csak hozzá fogunk menni, mert nagyon megértő, kedves és mindig figyelembe vette, hogy mi Erdélyből járunk ki.
Ezek hematológiai vizsgálatok amit a hemán végeznek el és ha van időd és lehetőséged rá akkor sima ambuláns szakrendelésre kell elmenni és a házi orvos is tud beutalót adni!
Ja lehet kefével is.....mérlegelned kell neked melyik az ideális az hagyományos vérvételes módszernél megmaradna a 15000 forintod!
Amit felírt a dokinő:
Mélyvénás trombózis vizsgálat:
- V. faktor Leiden mutáció
- Prothrombin G20210A mutáció
- MTHFR C677T mutáció
Én azt hittem, hogy ezt vérből fogják csinálni, de a telefonban elmondta a nőci, hogy szájüregből DNS mintavétellel.
Ez is trombózis hajlam vizsgálat, amit a Kaális dokinő nekem felírt.
Rákerestem a neten, hogy hol csinálnak ilyet, és a GenoID laborból neten meg lehet rendelni a Kaális dokinő által kért három panelt kedvezménnyel 15 eFt-ért. Beszéltem velük. Postán kiküldik a mintavétei csomagot, mert ezt nem vérből, hanem szájüregből kefével vett mintából nézik, leveszed magadnak a mintát, visszaküldöd nekik, és 10 napon belül megküldik az eredményt.
Én is azt hallottam Róla, hogy szuper jó orvos, amúgy a könyvét is olvastam, amit a lombikról írt.
Örülök a sikerednek és HATALMAS GRATULA!!!!!
Szia :! Én is szeptemberben indulok újra
Tándor Dr.hoz pár éve jártam már hozzá és én meg vagyok vele elégedve:)Lehet majd találkozunk is :)
Szia!Én is azok közé tartozok akiknek elsöre sikerült a Körösi doktorúrnál :).legalábbis a tesztem még pozitiv.3 hét alatt minden vizsgálatom kész volt ..NAGYON PROFI!!Elötte való ciklusba 4 cm-es petefészek cisztám volt ami a havimmal kiürült és kezdte is a stimut.
Olyan gyógyikat kaptam amiröl eddig nem is hallottam...bromo/Prolaktin/véralvadásgátló stb.
Beülti után másnap már dolgoztam..persze nem nehéz fizikai munkát..és azóta is dolgozom 10-12 órát naponta .
Én is Debrecenbe járok és Nóri is!
De mindketten más dokihoz.
Sok sikert Neked!
Amikor Rebi sikerült az is a karácsonyi őrületben volt!!! Sikerülni fog!!!
Én most november 6-ra vagyok kiírva, de ha továbbra is ennyit rohangálok Rebi után könnyen lehet ez még októberben is.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben