A Kaáli intézet (beszélgetés)
Tudom itt senki sem orvos...stb /jövőhéten megyek a nőgyógyászhoz kielemezni az eredményt/de addig is ha esetleg valakiknek hasonló eredménye volt az mit jelent?
Hormonvizsgálat eredményei: /26-án este jött meg,és csak 30-án reggel sikerült levetetni/Vasárnap lett volna ugye pont a 3.nap, de hétvégén ugye senki nem vette volna le..
TSH:2,8 (0,30-4,00)
FT-4:13,9 (11,5-22,0)
Tesztoszteron totál: 1,22 (0,22-2,9)
Összprolaktin:336,30 (102-496)
Ösztradiol:157,7
Luteinizáló hormon:7,6
Fsh:10,4
Progeszteron:3,6
Az utolsó 4 eredményhez csak annyi van írva hogy ciklusfüggő....
Valaki rendelkezett/rendelkezik hasonló eredményekkel?
Okés köszönöm!!!!!
Kitartás nekünk és mindenkinek! :)
Én is ugyanígy jártam de beszéltem a dokival és azt mondta, semmi gond, akkor belefér az 5. nap reggele is. Az eredményen úgyis feltüntették, hogy ez nem a 2. 3. 4. nap, hanem az 5.
A HSG-vel kapcsolatban én is aggódok és megkérdeztem az orvosom, aki hihetetlenül közvetlen és emberi. Ő ugyanezt mondta. Ha átjárható, akkor nem fáj. Akkor fáj picit, ha le van tapadva vagy nem átjárható. Amíg a kontrasztanyag simán átjut, addig semmi gond. De ha valahol elzáródás van, akkor lehet, hogy az anyag bejuttatásától kialakuló nyomás hatására megnyílik és átjárhatóvá válik. Na, ez fájhat. Egyelőre ennyit mondott a doki...Még én is előtte állok, de ha esetleg korábban kerülök sorra mint te, akkor megírom a tapasztalatom.
Nekem úgy írták a papírra h 2-4 nap között.
Csak azért kérdezem, mert amilyen fura az élet, most persze nagyon vártam hogy megjöjjön, persze most késett :D És nekem a fent megadott idő hétvégére esik..és hétvégén a kutya sem veszi le a vért..
Szóval annyi lett volna a kérdésem h a 4 nap nem számít -e kicsúszottnak,nehogy befolyásolja az eredményt.
A hsg-re így mondta a dokim, hogy ahogy megjön a vérzés a 10.nap. Azzal nyugtattak h akinek átjárható annak nem fáj annyira (sőt nem féj,maximum kellemetlen) ebből igaz -e valami?
Sziasztok!
Régen jártam erre minden a legnagyób rendben a z eredmények alapjánjöhet 3 - dik baba projekt.Pedig egy kicsit féltem, hogy a korom véget nem lesznek olyan jók az eredményeim,de azt mondta olyanok mit régen voltak. A kockázatokat el mondta most egy kicsit kevesebb az esélyem mit előtte vot de igyi belevágunk. A pajzsmirigyel egy kis gond volt, de a anti-tpo eredmény jó lett igy nem kell gyógyszert szednem.Ugyhogy ha minden jól alakul akkor agusztusban lesz a lombik.akkor ugyis itthol leszek 3 hétig.Ki írta a gyógyszerekt is a dokoi elég nagy támogatéstkért rá rá. Remélem flotul megy majd minden.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy írtak-e fel valakinek az IVF beavatkozás előtt Femara 2.5 típusú gyógyszert. "Nem túl" sok jót olvastam róla, ezzel kapcsolatban.
nem fájt, csak kényelmetlen volt.
pont ma írtam:
25953. Warnika 2014-06-24 08:31
Én bementem a Baross úti klinikára/szülészetre, mert ott rendelt a dokim és ott meg is csinálták TB-re.
Időközben utánanéztem és alaposan elbambultuk a dolgot. lehet a Kaáliba is genetikai vizsgálatot csináltatni :)
Röntgenes petevezető átjárhatóságit ajánlott most az én dokim is, de az állítólag fájdalmas. Az ultrahangos viszont nem. Ám a röntgenes biztosabb képet ad ( a dokim szerint ) Szóval most én is emiatt hezitálok.
bee7! Neked is mind a két petefészked PCOS, és a hormonjaid??
Én szeretném az inszemet kihagyni, inkább lombik, de ha ahormonjaim nem jók, őkadnak arra valami kezelést?
szia,
a hormonokat rendezni kell, mert vagy nem tapad meg a baba, vagy nem is fejlődik megfelelő minőségű petesejted esetleg elvetélhetsz...szóval az fontos! Ajánlom a Mensmentist Pesten...
Szia!
Igen ha kezelve van a Pcos-ed akkor jó eséllyel fognak tudni segíteni nektek is. De addig még elég sok vizsgálatot meg kell csináltatnotok amit majd a doki kér. Nekem is Pco-m van és egy inszemen túl vagyunk ami nem sikerült, most készülük a 2.-ra.
Sziasztok Fórumos vendégek!
Azt szeretném kérdezni, hogy Mindkét petefészkem PCOS tünetekkel együtt, kezelve van az IR,-15.30kg minusztól szabadultam meg. Párom spermaképlete is elég rossz, a kaáliba tudnak nekünk segíteni?? Mi van ha a hormon laborom se megfelelő??Ne haragudjatok, de nagyon új vagyok a témába
Nekem azt mondta Krizsa, hogy genetikai vizsgálatot csak az Istenhegyi Klinikán csinálnak. Mi nem megyünk de elég hamar kaptunk volna időpontot. Én sem tudok fellépni a Kaáli honlapjára.
Hol lehet csináltatni röntgenes petevezető átjárhatósági vizsgálatot??
Igen, végül mi is csak decemberre kaptunk időpontot. De előtte millió és egy vizsgálatra van szükség.... Viszont a doki eszméletlen jó fej volt! Nagyon szimpatikus és emberi, és ami külön tetszett, hogy mindent érthetően magyarázott el.
Egyébként abban tudtok segíteni, hogy a genetikai vizsgálatot hol érdemes csináltatni, ahol elfogadható áron van és viszonylag hamar elkészítik? Mert amit eddig találtam, az 5 hét alatt, 25.000 ft-ért. És még egy kérdés: néhány napja nem tudok fellépni a pesti Kaáli Intézet honlapjára. Nektek sikerül? Nem tudom, hogy az ő oldaluk áll esetleg fejlesztés alatt, vagy valamiért az én gépem nem engedi megnézni?
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben