90 napos Újratöltve! Január 4.-től! (beszélgetés)
A méz nem igazán jó fogyókúra alatt. Tény hogy egészséges, vitaminokat tartalmaz, de kalóriaértéke ugyanannyi mint a kristálycukornak. így vagy édesítőszerrel ajánlott inni, vagy üresen.
Én már megszoktam az édesítőt, de csak ritkán használom. nekem megfelel anélkül is a tea:)
Remélem azért nem ment el olyan sok rágó, mert ha nagyon sokat eszel belőle akkor hasmenést okoz a benne lévő anyagok miatt. De rajta is van, elég apró betűs, de ott van. :D
Nekem az volt a tapasztalatom hogy gyümi meg víznap után nagyon megterhelő volt a fehérje. Amúgy én jól bírtam a víznapot, sokféle teát ittam. Pl.: citromfű, borsmenta, csipkebogyó... így tartottam végülis a különböző étkezéseket így elég változatos volt. Közte meg volt víz.
Úgy hogy szerintem ezért nem jó minden 5. nap víznapot tartani. Szerintem elég havi 1x is.
Jó ötlet Vecy:D
lehet enni sósat is csak az nem olyan jó. én pl pisztácia párti vagyok és az ugye csak sósban van:)))
hogy megfogyatkoztunk estére. :(
holnap gyüminp!!
Köszi, akkor holnap reggel megpróbálok ilyet vadászni a boltban, és megosztom a családdal :)
(és akkor már tényleg nem is marad, csak egy marékkal)
Fandiné csak vigyázz nehogy tőlterhelt legyél a kódokkal együtt:)
na akkor beírkászom amit ígértem
hús: 120-150 g főétkezésre
tojás 2-3 db
sajt kis étkezéshez: 30-50 g
túró kis étkezéshez: 50 g
virsli 2-3 db
hal 150-170 g
felvágott 60 -100g
zöldségek saliként 250g
zöldség kis étkezéshez: 150 g
burgonyafélék 200 g.
De ezeket nem kell vas akarattal betartani, mert pl ha húshoz salit eszel a sali szinte korlátlan mennyiségben fogyasztható. :)
Sziasztok Lányok.
Nekem ma víznapom volt, tegnap gyümölcs. Nem egyszerű, de jól bírom. Holnap húsnap, aztán zöldség. Néha gyomorsav problémák vannak, meg a sok víz miatt állandóan rohangálni kell....:-))
Egy kis pozitív dolog: -4 kilónál járok. Még kb 12 és jó is vagyok. Mostantól még két hónap és vége. Hozzá kell tennem, hogy az update kódrendszert is használom, azaz tésztanapon az utolsó evés 15-óra, és nem este 8 ha pizzáról van szó. Az egész kajám az update által van összeállítva. Úgy látom, működik. Kitartás mindenkinek, dekánként híztunk el, így is kell lefogynunk. :-)
sziasztok:)Hát nekem sajnos nincs digitális mérlegem:(: |huh.köszi Sabrina:)
Huh.ma rengeteget ittam,kb 4 l az biztos:]És tök jól bírtam a víznapot:]Nem voltam éhes,jó igaz 25 db rágó az elment okéé: Dde azért valami csak kell:]Holnap mérlegelés..ááá..Ma pihiztem a tornát illetően,ugye víznap meg hát beteg vagyok: |De holnap ismét BA:]
vecy igen de a sózatlan fajtát, mert a só megköti a vizet és nem tudsz kitisztulni:) az a jó ha ez anap átfolyik rajtad, szóval sózatlan mandula és mogyi. és télelg csak egy kis marék.
Ma nagyon fárasztó napom volt.. sokat dolgoztunk gyakszin.. és még a busz után is futottam:D
most ebédelek. padlizsánkrémes tésztát.. ez valami isteni .. asszem ez a kedvencem lesz.
ráadásul gyorsan készen van.
az adagokkal kapcsolatban én mindjár begépelem nektek, hogy mik a helyes adagok (szerintem)
Bableves paprikás krumpli mind mehet. csak tegyük elé a hamis szót. husi nélkül
"Meg olajos magvakat lehet még enni. mogyi, pisztácia, dió, stb. "
No, ezt se tudtam... akkor gyüminapom egy marék mogyoró még nem nagy bűn? :)
Máris jobb a kedvem ha a holnapra gondolok.
Nálunk is jó nagy hó van:S sajna... szép csak hideg:D
Dii ha van egy digitáis mérleged könnyedén kiszámolhatóak az adagok:) én ebbe tudok neked segíteni szerintem.
Ma nagyon későn lesz meg az ebédem. kb 4 órakor, mer gyakorlatom van és oda nem vihetek be kaját:S
Megkezdtem az 5.napot, nagyon jól érzem magam, sőt fantasztikusan.
Nálunk jó nagy hó esett,már ellapátoltuk , ezzel megvolt a torna egyrésze, megyek folytatom, utána szauna.További szépn napot.
sziasztok:)
Köszönöm a választ!!:)Így fogom tenni azt ami még itthon van azt holnap fehérje napon megeszem,de utána befejezem.Mozgás terén BA volt:)Ma pihi nap:)
Tényleg,tudjátok mivel vagyok én nagy bajban,az adagokkal..Lehet,hogy néha elengedem magam,igaz csak pl zöldséget eszek,de akkor is..Szerintetek hogy tudnám megtalálni azt az elég szintet,amivel nagyon szépen menne a fogyás?Ötlet?vagy ti mennyit esztek,egyszerre,ami sikeres?:$(huh.aki helyes adagokat eszik,az leírná,pl egy napját?:$)
Beteg lettem:|De attól megyek még suliba..csak hát nem érzem valami jól magam:(
Zituss a paradicsomot a 90 naposba sokszor gyümölcsként emlegetik. így ha sósra vársz gyüminapon ehetsz egy keveset. aszalt szilvát is lehet de csak egy kis marékkal mert ugye ezeknek magasabb a cukortartalma. Koncentrálódik benne.
Meg olajos magvakat lehet még enni. mogyi,pisztácia, dió, stb.
Dii ha nagyon elszánt vagy akkor apudingot egyáltalán ne edd:D mert keményítő és fehérje keveréke. szerintem nem illeszthető be a 90 napos diétába. Update sütikk.. ha a péksütiről beszélünk, akkor tök jó, hogy no cukor.. de a zsírtartalmuk nagyon magas.. ezért sincs kinna kalóriatartalmuk a sütiknek, mert közel ugyanolyan magas mint a sima péksütiknek. lehet hogy könnyebben dolgozza fel as szervezeted, de a kalória akkor is ugyanannyi:)
én este lencsét ettem amúgy, és idáig pakoltam meg a bútorokat tologattam. szóval ez volt a mai mozgásom. holnap gyakorlat. HELP!!! :(
Én a kumplifőzelékből ettem ki a kumplit. :-P
Nem nagy dolog... A lényeg biztosan csak annyi, hogy a mai napon javarészt keményítők landoljanak a gyomrunkban. :-)
Kárpótoltam magam egy kis krumplival a paprikás krumpliból (úgyis annyit emlegettétek) :)
Most már teljes a lelki békém :)
Ezért vagyunk fantasztikusak, eldöntöttük, hogy lefogyunk és ez így is lesz.
Kinek kell az a vacak vajkaramellás szaluncukor, amikor tiszta haszontalan szénhidrát, ugye?
Kibirod mert eldöntötted!!!!!!!!!
Sziasztok! Kellemes estét mindenkinek!
Én sem vagyok túl elégedett ezzel a mai nappal... Legfőképp, mert 2 boltot jártam végig, és nem találtam Loyd mézes-boros teát. :-)
A 14 éves fogyókúrázni készülőnek üzenném: jól írta Saßrina... fejlődésben lévő szervezetnek bőven elegendő a rendszeres sport.
Ááááááááá alig bírom ki, hogy ne zabáljak vajkaramellás szaloncukrot.... :S
De mindjárt holnap :)
"Mindenre képesek vagyunk, ha nagyon akarjuk, az ember fantasztikus találmány. "
Ez biztos :)