90 napos Újratöltve! Január 4.-től! (beszélgetés)
Persze hogy meg! leírtam a recit oda a naplómba:)))
Köszi az akaraterőt. az én eredményem annak ellenére hogy bűnöztem 2 napon is apróságokkal most már -2,6 kg-ban vagyok. :)))
Jó reggelt:)Köszönöm,igen kemény volt:)
Sabrina,örülök,és próbálok küldeni az akaraterőmből:)SIKERÜL CSAJOK:);)
Ma volt a mérlegelés,hogy nem voltam elragadtatva az tény...+20 dkg..84,6 ha azt nézzük,hogy ch napon meg kellett ennem azt az izét,és ráadásul este,akkor ez jó,szerintem:)Nah majd megnyomom ezt az 5öst(mint a többit:P):)
Kitartás Saßrina! :)
Én most értem haza az uszoda-szoli túráról. Viszont véletlen bekaptam egy darab penne-tésztát! Csomagoltam el a kaját a hűtőbe, és mellépottyant, reflexből felkaptam, hamm be.... és akkor esett le mit csináltam, amikor már lenyeltem... majdnem rosszul érintett a dolog. :)
Ma én is itthon voltam és sokkal többet ettem mint amikor úton voltam:D szóval legközelebb elmegyek itthonról. Páromnak pizzát sütök. az élesztő illatától egyszerűen.. áhh... szörnyű:D büszke vagyok.
Vecy jó a hozzáállásod. pozitív. legalább eltelt 1 óra a gyüminapból:)
Gusztaaaaaa!
Délután ügyintézésben voltam (kábel tv)... csak egy órát álltunk sorba, pedig nem sokan voltak előttünk.
De legalább eltelt egy óra a gyüminapból :)
Hahó!
Nálam semmi különös... lassan telik a gyümölcsnap, és nem stressz-mentesen. :-(
Alig várom már, hogy otthon legyek.
pangunk csajszik?
ma csináltam meggyfőzeléket. a naplómba ott akép. nagyon fincsi:D
Én ma gyümölcssalátát reggeliztem meg ebédeltem.
A reggeliben volt 1 alma, 1 körte, 2 banán.
Az ebédben volt: 1 narancs, 1 körte, 2 banán.
Tele is lettem, mint a déli busz :)
háhá jó reggelt!
Most nézem én voltam a 300. :D de klassz. ki mti eszik ma? nekem gyüminapom van. mindjárt reggelizem is egyet.. már nagyon kéne:D haha
Vecy 300 g? ebéd + vacsi egyben? durvaxD
Fandiné gratula:) csak ne számolj ennyire előre a fogyásban mert lassul. de gondolom ezt már te is tudod:)
nemsokára megeszem a puncstortámat. ma ez a vacsim:(
Sziasztok Lányok
Nekem ma gyüminapom van, holnap víz . Nem egyszerű, de kitartó vagyok. Megállok minden kísértést ami jön, és a mérleg igazol engem. Szilveszterkor 102,3 voltam, ma már 98 kilónál járok. Két hét múlva terv szerint 95 kiló leszek, a végső célom 85-88 kg. Minden nap 30 percet gyalogló gépezek, ami szerintem segít. Akkor jó ha kicsit éhes vagyok, mert akkor biztosan nincsen bent sok étel. További kitartást kívánok mindenkinek. A
bolond vagy:D bár mi a képen nem látjuk a
hátsód, mert sötét ruciban vagy de szerintem tök csini! mondhatni nagyon előnyös kép, mert én nem is látom rajta hogy duci vagy mint ahogy az első képeden:) a hajad is szupiii:)))
mivel gyümi illetve lénap után tuti kevesebbet mutat ezért én kibírom hogy csak akor mérjem magam. amúgy csak csalódást okoz, mert ilyenkor kaja van bennünk:)))
köszi Dii :P megnézem aképed:P
húúúú..Vecy,de szeretem azt: )Jó étvágyat hozzá:P:)
Mérlegelésre visszatérve,ti mikor szoktátok mérni magatokat?minden "turnus"után?(vagyis nálam 5.nálatok 4.?)Nem tudom,hogy miért,de én mindennap késztetést érzek,hogy ráálljak,tudom nagyon rossz szokás.Próbálok leszokni róla,de nagyon nehéz:|Túl sokat foglalkozok avval,hogy most vajon mennyi lehetek..de ígérem,próbálok valahogy leszokni.Valami ötletetek van?