90 napos Újratöltve! Január 4.-től! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is beszállnék. Szept 1-től csináltam egy 90 naposat, lement 17-18 kiló, a decembert kihagytam és most újrakezdeném.
Amúgy még 10 kilótól szeretnék megszabadulni.
Üdv az újaknak:)
sok sikert a fogyáshoz Sziszu és a babához is:)
Üdv neked is Syssy:)))
Mindjárt itt a hétfő.. nagyon izgulok:D
Ma rossz voltam. Chips-szel bűnöztem :D fuj Sabi fuj:D
tornázáshoz meg youtube-on van elég sok külföldi videó, ma épp ilyen cardio dance-t próbáltam ki, néha nem nagyon tudtam követni :) de azért kemény volt.
talán ez a legjobb, mert minden nap mást lehet kipróbálni
tök jó hogy már egyre többen vagyunk
nekem a wellness cafén olvasott receptek közül ezek jöttek be: paradicsomos pizza (bár én az egészet teljes kiőrlésű lisztből csináltam), majorannás gombás tészta
szia,üdvözlünk,örülök,hogy csatlakoztál hozzánk:)És kívánom,hogy nagyon sikeres legyél a fogyókúrában,s a baba-projektben:)
Nah lányok..ma csak 30 perc bicó volt és 40 perc BA..nem futotta többre,mert váratlan vendék bukkant fel otthonunkban:]a szomszédban beszélgethetnékje volt:]Ma is nagyon jól bírtam a fehérje napot:]Hnap zöldség nap..csináltam dinsztelt lila káposztát,vetetek karfiolt,paradicsomot:]Hm..mennyei lesz:)
Sziasztok!
Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, ugyanis hasonlókat tervezek, mint ti.: Január 4-ével elkezdem a 90 napos fogyókúrát.
Igen erős motivációm van: az év második felében férjemmel belevágunk a "baba-projektbe", és testileg, lelkileg teljesen fitt szeretnék lenni addigra.
Blogot én is nyitottam: [link] ... Talán könnyebben veszem majd a nehézségeket, ha tudom, hogy valaki az éterben figyel rám. :-)
Itt is mindenképpen követni fogom az eseményeket.
Hajrá lányok, fiúk! :-)
Sziasztok!
Én tavaly szinte egész évben diétáztam, de nem tartottam vmi szigorúan, most szeretném elkezdeni hétfőtől, remélem sikerül végre megszabadulnom a feleslegemtől.Szeretnék csatlakozni hozzátok!ha nem baj, hogy csak néha néha lesz időm ide bekukkantani, akkor szeretnék én is köztetek lenni.
Mindenkinek kitartást és sok szerencsét kívánok!hajrá hétfőtől!
Pusz mindenkink!!!
Ez nem a fogyásról szól, csak a mellékterméke a súlycsökkenés, ez méregtelenítés, persze, hogy megírom.
Már a 4 litert megittam eddig, pedig nekem nem megy a folyadék, nagyon keveset szoktam inni, de most határozottan jól esik.
szia bambuszliget. én örülök hogy gyarapodunk:)) jó ötlet a group is. nekem blogom van a tavalyi recikkel együtt. ha valakit érdekel [link]
mindegyik kipróbált:)
sziasztok!
tavaly ugyan így év elején én is elkezdtem a 90 naposat, de abba hagytam egy idő után.
De most újult erővel megint nekivágok hétfőtől kezdem el.
én letöltöttem egy biggest losers tornát. lehet ki fogom próbálni ha marad erőm, ugyanis ma átrendezzük a lakást mert kedden lesz néhány új bútorunk:) végre lesz szekrényünk. felraktam a képeket néhány finomságról.
Dii jó sokat bírsz. één is akarok... de totál el vagyok tunyulva:( Jó ötlet a fehérjenapos:) lehet ha már nagyon nem bírom én is ezt csinálom:D
huh.ma mi vár rám..azta...30 perc bicikli,20 perc comb 20 perc has(RR) és még 40 perc BA:]Atyaisten: DDe megcsináljuk:];)
Nektek ma mi a mozgás?:)
Diiii!!!!! Hát nagy gratula, ez tényleg hatalmas löket. 1 hét alatt:))) Ügyes vagy. Láttam az új képeidet meg a naplódat is. Nagyon tetszik a hozzáállásod, remélem én is eltanulom tőled. Meg felidézed bennem a régi lelkesedésemet:) Nagyon jó érzés.
A leveles téma a kapribpgyós nekem annyira nem ízlett , mert tudom hogy tudok jobbat de mindenkinek ízlett:D Viszont este mikor hazaértem csináltam kétszersültet a páromnak, meg magamnak is h egyen reggelire. áfonyás mandulás.Erről rakok fel képet is:)))
sok sikert hozzá Pintyo577:)Majd avass be minket,hogy mennyi ment le:)
Sabrina!Nahh hogy sikerült a tegnapi kaja?:]
Elkezdtem a langyos sós vízzel, ez rendesen kitakarít, megyek szaunázni, de már megittam 1 l friss gyümölcslevet, teát.
Szép napot mindenkinek.