90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok! Már többször próbáltam a 90 naposat, de újra belefogok.
Délben határoztam el magam, így a délelőttöm fuccsba ment, de nem akarom halogatni a kezdést.
Pajzsmirigy túlműködés-problémám van, gyógyszert szedek rá, így kordában tudom tartani.
Ha van valaki hasonló problémával és fogyott már, kérem adjon tippeket.
Sziasztok!
Kicsit eltüntem bocsika. Nekem is a gyümölcsnapok.... Inkább nem kommentálom. ma gyüminapom van ugyis pont sajna. De már reggel elbuktam.Kisebb lányom reggelimaradékját megettem Igaz csak 2 falat gyulai májassal megkent kenyér volt. De utána meg egy kekszet tömött a számba. Mégse mutathatom meg a 14 hónapos kislányomnak hogy kiköpöm.... A nagyobb megérti. Mindig kérdi anya ma ezt megeheted ezt nem? Pl. mondta szombaton ma nem fagyizok csak majd holnap mert anyu akkor ehetsz te is. Olyan aranyos volt:). Amugy most lement 7,5 kiló és azóta semmi. Minden hétfőn állok mérlegre és ugyanannyi mint mult héten Ez kicsit elkeserített. De a párpm büszke rám. Mondta szeretné ha végigcsinálnám. Már csak 7 kilót szeretnék és akkor beleférne a karácsonyi bünözés is:). Nah ígérem aktivabb leszek csak mult hétre sok minden összejött.
Kitartás csajok és üdv az új "versenyzőnek":)
Hajrá,hajrá! :)
Én ma nem mértem magam, de proteinnapot tartok sonkával, sajttal, sült csirkével. Holnapra pedig vettem parajpürét. :) Nyami :)
Jó reggelt!
Újabb -1 kg! Annyira jó érzés :-) Sikeres szép napot kívánok nektek! Hajrá!
Én ma gyümölcs-napoztam, és egész este 7-ig sikerült a csak gyümi, aztán rántott karfiol lett a vesztem...
Ha jobban belegondolok, nem tudom ezt a diétát betartani. DE NEM ADOM FEL!
3 és fél éve a kalóriaszámolás nagyon bejött. Napi 1200 kcal és 120 g volt nekem szükséges a jó közérzethez és a fogyáshoz.
szia
Jól teszed csak folytasd úgy ahogy bírod csinálni én is azon agyalok hogy csak minden 2.gyüminapot tartok be és a többin fehérjét tartok .....mit gondoltok erről?
Most hol vannak a többiek nagyon eltünt mindenki :-(
Sziasztok!
Nem tűntem el, hétvégén szülinapoztam, de a legutóbbi gyümölcsnap bizony nem sikerült. Kívántam a proteint,konkrétan a töltött csirkét. A szülinapi tortámból ettem ugyan ch-napon, máskor nem, de a vasárnap kutya nehéz volt. Nem bírtam megállni hogy ne egyek egy kis husit, amikor egy hétre való kaját sütöttem-főztem aznap.
Úgyhogy a hétfőm súlyos lelkifurkával telt, majd megráztam magam és megfogadta, ezentúl kihagyom a gyüminapokat, azaz a diéta könnyített változatát folytatom.
Így tehát ma zöldségnapom van, ettem egy kis rizst ebédre, egy levest délután. Vacsorára párolt zöldség lesz.
Mindenkinek kitartást!
köszönöm a biztatást rendes vagy :-)
Megfogadtam kitartó leszek :-)
Köszönöm, jobban vagyok! Gratula a -6,5 kg-hoz!
Én a betegség alatt nem tartottam a diéta szabályait, mégis fogytam 1 kg-ot! Így már -3kg-nál tartok.
Arra jöttem rá, hogy nem az számít, hogy milyen gyorsan fogyok le, csak határozottan lefelé menjen, és vissza sose jöjjön.
Ma először ettem rendesen a diéta szerint. Gyümölcsnap. Egy kinder bueno még belefért nálam a délutánba, de este 6 után már úgysem eszem. Ma valahogy nem kívántam a magvakat, pedig volt nálam mogyoró is, mandula is.
mivel nagyon sok a felesleg rajtam ezért gondoltam többre mondjuk 8kg minimum :-(
Mert azt olvastam hogy minnél nagyobb a súly annál több megy le de nálam nem így van :-(