90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)
ne keseregj majd lemegy újból
te melyikre is váltottál ?
Sziasztok Lányok. 10.10-től csinálom a diétát eddig 8kg-nál tartok.
Jó lenne ha 10.-ig lemenne a 10. De egyre nehezebben bírom pl ma fehérje napom van és most ettem meg egy kis szelet pizzát. Nagyon bűntudatom van :'( de már késő. Tegnap gyümölcsnapom volt és estére ugyan ez, nagyon éhes lettem egy kis szelet pizza :'( Nektek, hogy megy?
Szép eredmény ez a 7 Kiló!!! Bárcsak én tartanék itt! Én teljesen elbíztam magam a -5 kg-tól és váltottam a diétában, aztán meg abbahagytam, mert elutaztunk, és már 4 kiló vissza is jött ebben a 2 hétben. GRRRR! Csak magamat okolhatom. Tornázni és folytatni kellett volna.
Többiek?
szia na végre valaki :-)
nálam minden ok mai gyuminap helyett ugye fehérje nap van mert abból én 2-őt tartok és jobban megy így a diéta nekem is és a kiló sem rossz igaz kb 7 kiló ment le de a centit jobban eszreveszem a ruhákon.Jobban örülnék ha több ment volna le hisz már a 40. napon tartok.....de hát ez van....
Sziasztok!
Őszi szünet van nálunk, utazgatunk, rokonokat látogatunk, és spontán eszek. Biztos híztam is vissza...Párt nap és újra helyre áll a rend nálam. Te hogy vagy Ecus? Többiek?
sziasztok
Hová tűnt mindenki ?
köszi mégegyszer. Így fogok tenni, Én is olvastam hogy nem szabad felcserélni a napokat de nem tudtam ilyen esetben mi a teendő. kihagyni semmiképpen sem akartam, nem tudok minden élvezetet megtagadni magamtól. Igyis két szülinapot már "elmulasztottam" a diéta miatt.
Köszi még egyszer megyek ebédet csinálok magamnak. Ma keményítőnapom van és krumplit sütök. Sütöbe papiron. Kechuppal más nem lesz. Vacsi meg egy nyers karalábé.
igen gyuminap jön utána :-)
de jó neked de ügyes vagy gratulálok drukkolok hogy minnél elöbb meglegyen a 4kg :-)
szia
én úgy tudom nem szabad felcserélni a napokat de én a helyedbe tartanék 2 ch napot inkább egymàs után nekem egyszer ezt javasolták a csere helyett és bejött nem jött vissza semmi kiló ennyit megengedhetsz magadnak szerintem :-)
sziasztok!
Egy kérdés. Szerintetek ha kivételesen felcserélem a gyümi és a szénhidrátnapot gáz lenne? Mert szombaton megyünk Sárvárra júdás napi vásárba és ott tuti nem tudom megállni hogy ne egyek (kürtöskalács meg társai....)
Sziasztok csajok
Mai ebédem húsleves kakaspöri és madártej Imádom a fehérjenapot a legjobb nekem <3 <3
Casjok ma megvolt a 45 nap. Túl vagyok a felén:) A rossz hír hogy sajna holnap ujfent gyüminap:(, A saláta nap sem rossz ötlet m9vel a sok gyümitöl felmegy az ember sava és fáj a gyomra. Nekem ez a legkellemetlenebb. Komolyan még a 2 víznapot is jobban kibírtam.
Kitartás mindenkinek sajna a karácsomy hamarabb itt lesz mint gondolnánk....
Ügyes vagy! Kitartunk! Én karácsonyig szeretném csinálni....de életmódváltás sem lenne rossz :-)
Én ma paradicsomos húsos káposztát ettem, és este császár szalonnát korpás keksszel. Mindkettőt nagyon kívántam, és nagyon jól esett. Torna csak tegnap volt.
sziasztok :-)
Ma keményítőnap rakott krumpli lesz a kaja amit én kolbi és tojás nélkül eszem kiválogatom a krumplit a többiek örülni fognak :-)
Megvolt a mai tornám is leslivel :-)
További szép napot és kitartást mindenkinek :-)
Betsabé!
Szerintem így is tudsz majd leadni pár kilót. Tudod van a könnyített 90 napos amibe nincs is gyüminap mégis fogynak vele. A szénhidrát nap meg ugyis a "leghizlalóbb".
Szóval vágj bele nyugodtan kitartást hozzá.
Lányok, szeretnék maradni a fórumon, mert nagyon jó itt. De őszintén bevallom, hogy ma váltottam a diétában. A sok gyümölcs nálam gondot okozott. Most a gyümölcsnapot kihagyom, és délelőtt zöldeket eszem, ami nem emeli meg a cukorszintet annyira. Ebédre továbbra is szétválasztva! Vacsira ugyanaz, mint ebéd, vagy ami annak a napnak megfelelő. Pl. Ma délelőtt sárgarépa és zöldtea, ebédre zöldbab rizzsel, paradicsommal, vacsira ugyanaz.
Holnap ebédre főztem csirkemelles paradicsomos káposztát. Még azon is gondolkodom, hogy a ch napot is kihagyom, és csak a keményítő, fehérje napokat fogom váltogatni. Szerintetek?