7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
Legalább te sajnálod és nem hitegeted hülyeségekkel :) ez is már valami..
Én is lelkes voltam és a bukás elött 5 nappal raktam be a pénzem..
Amúgy én nem haragszom arra akitől hallottam ezt a lehetőséget.. ő is nagyon lelkes volt ,ő is bukott sajnos.
Kevesebbet mint én és én nem is rajta keresztül regeltem,hanem simán a weboldalon!
Viszont azt nem értem,h neki van egy szponzora és amennyire tudom még mindig hisz a 7day-ben és nem szólt, nem írt az alertpaynek.. szóval a másik táborba tartozik.. pedig még ő is benne lenne a 30 napban..
Kb elöttem 1 héttel regisztrált :S
Sajnálnám ha a nagy bizalom miatt elúszna a pénze..
Én azért óvatos voltam.
Bárki is kérdezett, mindig csak a tényeket közöltem amit én is tapasztaltam.
De még annál is kevesebbet fektettem be, mint amit valójában megengedhettem magamnak.
Igazából én azt az embert sajnálom, aki a bukás előtt egy héttel az én segítségemmel lépett be.
Remélem nem haragszik rám. Hisz mind annyian buktunk.
Gina sajnálom hogy Neked is csalódnod kellett a cégben:(
Pedig elejébe olyan jó volt olvasni a lelkességed.Sajnos angol nyelvű fórumokon nem néztünk szét és az lett a vesztünk.
Szia Alex!
Természetesen érdemes,mert veszíteni nem veszíthetsz. De mintha azt olvastam volna hogy azoknak már az ap-s számlái sem élnek:(
Egyébként én is hasonlóképp vagyok mint Te, én is 220-on tettem be a dodót mostanába meg 190-195. Tehát mi ígyis úgyis bukunk minimum 20%-ot 1,5 hónap alatt.
kedves tüzhöz közel lévök mikor lesz a zsé osztás???
hol vannak most a Barbara a szponzorom és telefonon neten tartom a kapcsolatot Barbarával emberek???
kellene már válaszolni hogy mikor kezdödik a pénz kifizetések .
nem csak akkor kell ittlenni amikor okoskodni kell hanem amikor tájékoztatni kell az embereket hogy hol a lové aminek már semmi akadálya hogy kifizessék!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval azt mondod,hogy az AP-nél érdemes megpróbálni az UT-s és az UCGC-s buktát visszakérni?
Válaszolj légyszi!
Kedves Mindenki!
Csak kis ízelítő, hogyan is működik az e-kereskedelem:
Ahhoz, hogy az internetes kereskedelem működhessen, pl, hogy hongkongból, vagy bárhonnan nyugodtan merjél árut rendelni, az e-bankok bevezették, hogy a vevőknek 30 napos garanciát adnak, ugyanakkor az eladók bizonyos összeg felett kb. 20 napig csak nézhetik a pénzt, nem vehetik fel. Ez az Alert Pay-nél így működik, nem véletlenül, ők az egyetlenek, ahová reklamációval fordulhatsz egy HYIP becsődölése esetén. Feltételezhető, hogy az utolsó 20 napban befolyt pénz kellene még 7DW felsővezetésének?
Én úgy veszem, hiába is erőlködünk, hogy a nagyobb befektetők is megértsék ezt, vagy akik a tűzhöz közel állnak.
Vakon bíznak abban, hogy ki lesznek fizetve. Semmi mást nem kellene tenniük, csak megnézni, hogy mi lett Stev előző üzleteivel. Ezekről rengeteg információ van a neten, persze ahhoz erőt kell venni magukon, hogy kihámozzák az igazságot.
Csak ha a tagdíjakat számoljuk, amit az utolsó 20 napban fizettek be, akkor is több 10ezer dollárról van szó. És akkor még nem is gondoltunk bele abba, hogy mennyi új befektetés lehetett az utolsó napokban is.
S természetesen amíg élő visszaigénylések vannak a cég felé, addig az Alert ezt a pénzt nem szabadítja fel számukra. Vagyis így Stev nem fér hozzá.
Ez az én véleményem.
Persze értem én az emberek hinni akarnak.
De a lovak szemét is bekötik, mielőtt lelőnék őket...
Bár szívem mélyén én is azt kívánom, hogy ne így legyen. Fizessenek ki bennünket.
na mi ez a csend?
mikor utal már Franzi?
Nem ismerem a Liberty reservet, de gondolom az is egy ebank lehet. Én a Paypal-t és a Moneybookers-t
használom, de szerintem kb egyformán működik az összes ebank, sőt azon sem lepődnék meg, ha egy tulaj, vagy érdekeltség lenne mindegyik mögött, csak más honlappal.Szóval én azt tudom, hogy a Paypalnal a vevő 30 napon belül kérheti vissza pénzét, ha nem kapta meg, vagy nem a szerződés szerinti minőségben kapta meg a kifizetett terméket, vagy szolgáltatást. Az eladó pedig kisebb összegektől eltekintve a pénzét csak nézheti a számláján, de levenni róla csak 20 nap
elteltével tudja. Ha panaszod van, végig kell csinálni egy hivatalos procedúrát, ami kb abból éll, hogy nyitsz egy disputet az ügyben. abban leírod mi a bajod, követelésed. Ez ebank ezután
megkeresi az eladót, és megkérdezi az ő véleményét is az ügyről. Ha az eladó ellentmond a vevő állításának, akkor tovább folytatódik a dispute, az éladónak bizonyítani kell, hogy ő rendben teljesített, stb. Amennyiben az eladó nem mond ellent, elismeri, hogy nem teljesített, hajlandó együttűködni az ebankkal,(fizetni), akkor az ebank leyárja a disputet, vagyis a tárgyalási részt. Ezután a vevőnek mégegyszer kérnie kell a pénzt,(nem értem miért de paypalnál így van, és úgylátom AP-nál is) és ezután 1-2 héttel szokott a pénz visszaérkezni. Ilyenkor az eladóra terhelik azt a költséget is, amibe neked a pénzkivét kerül. Amennyiben az ebank nem képes az eladótol lehúzni a pénzt, általában biztosítón keresztül kifizeti a vevőt, aztán ők a többit intézik az eladóval. Ez nem lehet valami kellemes dolog mert az eladók inkább fizetni szoktak. De mégegyszer mondom, ez konkrétan Paypal, és a saját ügyem több mint egy éve volt, a legutóbb pedig egy ismerősöm oktoberben kapott vissza pénzt.
Habár folyamatosan olvasom a postokat, egyre nagyobb a zavar a fejemben. Mi a jelenlegi helyzet azokkal, akik az utolsó héten(is) fizettek be?
Ha jól értem AP-től ne reméljek visszafizetést és ha tegyük fel 7dw fizet, ők sem fogják az utolsó hetit, mert ugye a leállás előtt egy héttel fennálló egyenleg szerint(tehát 10.23.) fognak fizetni.
a 7day számlája van zárolva az AP nél, hogy ss ne vehesse le a pénzt, és a kárusultakat kifizethesse belőle az AP. Ezenkívül az AP megpróbálhatja lehúzni
a 7d AP számlához csatolt bankszámláját is, de az valszeg már üres.
Azért arra figyelj oda, hogy a 30 napból ne fussál ki.Ez az egyetlen reális esélyed. Én ezt az esélyt
90 % ra teszem. Amit franci igérget, azt 0% ra.
Saját tapasztalatom van, plusz ismerek legalább 10 embert, akik korábban ebankoktól visszaigényeltek pénzt, mert csalók áldozatai lettek, és mindenki visszakapta. Igaz nem Alertpay volt, ezért nem merek 100 % ot mondani.
Sokszor olvasom a kommentjeitekben, hogy a penz a ceg AP-es szamljan van. Nekem errol mas a velemenyem.
Ha -tetelezzuk fel- a penzunket kulonbozo befektetesekben(forex, tozsde, stb..) fialtattak, nem lehet egy AP-es szamlan, hanem valahova ki van helyezve a gazdasagba. Hogy azt mikor tudjak(ill. egyaltalan akarjak-e) felszabaditani majd onnan visszarakni az AP-es szamlajukra, hogy a karosultakat kifizessek mar egy masik tortenet.
Szoval a 7dw AP-es szamlaegyenlege valoszinueg konvergal a nullahoz.
persze hisz ez egyenlöre a Franzi és Steve legszebb meséi cimü internetes könyv :))))
azok majd akkor visszaolvasnak nem lesz semmi bajuk egy kis olvasástol.amugy is az elején nem volt semmi lényeges info csak porhintés. :))
összevissza beszéltek már -.-
összekeveritek az utolsó heti betétet az utolsó heti állapottal, a AP-t már szanaszét kevertétek, brutál káosz van, nem is a tényeken vitatkoztok hanem már népmeséken.
sokan meg csak későn kezdték olvasni a fórumot és az elején lévő rengeteg lényeges infóról fingjuk nincs.