7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
de igen nekem küldhetsz pénzt :)))
gininek ne küldj neki a franzi visszaadja a lovét :D
Persze majd visszavonom, aztán Steve bácsi - vagy hogy hívják a nyomorultat - lelép a pénzemmel vagy kifizeti a 4.400 dolláromból a 100 dollárosokat.
Lehet a listájukon sem vagyok rajta.
Kedves Gini pénzt ne küldjek ?
mást nem tudnak adni megakadt a lemezjátszo :)))
Mondjuk 2000 dollárig fizessétek vissza mindenkinek a pénzét, aztán marják tovább egymást a szponzorok
Tudom kombusz,igazad van,de meg kéne próbálni. Nem gondolod?
Az AP akció sínen van, valami más ajánlatot tegyetek.
talán :)))
ez ide már kevés ez a szo
Sziasztok! Szóval mevel az AP-es akciók sem jöttek be,mi lenne ha kipróbálnátok a másik verziót, hogy visszavonjátok. Talán ez bejön. Ha nem, az AP-nek 30 nap elteltével újra írhattok.
Az emberek inkább jók, mint rosszak, mihelyt semmi káruk vagy hasznuk nincsen abból, hogy milyenek legyenek.
persze akinek nincs pénze az a máséval spekulál :)))
mint most a mienkel a joságos télapobácsi és a krampusz néni :D
Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.
Van benne igazság.Csak a magyar ember türelmetlen és gyorsan akar meggazdagodni!
ez tuti ö volt mert másik oldalon netkereseten is regizve van és ugyanez a mailcime.
de ugy látszik csak kötözködni tudott infokkal nem ohajt és tud szolgálni
EZÉRT MENNYIT VETTÉL FEL, HOGY POZITÍV ENERGIÁT SUGÁROZZ, ÉS CSITÍTSD A NÉPET?
Szerintem akár ezen a fórumon is akadhat olyan aki lehet,hogy csak késöbb de kiadná..
Valaki olyan aki hallgatott rá és nem lépett az AlertPay felé..
Bár szerintem nagyon kevesen lehetnek már ilyenek.
Nekem már semmi mondanivalóm nincs neki... viszont egy késöbbi nyomozás során a rendőrséget tényleg érdekelheti..
Majd a nyomozóknak is elmagyarázhatja,miért buzdította az embereket,hogy vonják vissza az AlertPay-től a jogos kérelmüket.
Talán csak nem azért mert akkora híve a "cég"-nek,hogy akár steve papa helyett is szívessen fizetne???
Hiszen ha ezt a legjobb indulattal is a butaság számlájára írjuk..akkor vállalja a következményeit a tettének..
Aztán majd meglátjuk a sok 20 dollárból mennyi jön össze..
Bár Ő a nagy 7daywealt biznisz asszonyság majd kicsöngeti szépen.. amit a hiszékeny emberek miatta buknak el!
Az osztrákok meg sohasem fogják megérteni a Magyar szív dobbanását.
figyu mán kis hare krisnás vagy nem tudom milyen tagozathoz tartozol :)))
te melyik oldalon állsz azon kivül hogy a pozitivon?
:DD
Nagyon fontos dologra mutattál rá!
És talán ebbe is a család jóléte, nehéz helyzetből való kijtása reményében fogtak bele sokan.
Ezért nem mondunk le róla könnyen.
Amúgy ha ez kajak ő volt, az Ip cím alapján egy rendőrségi nyomozás keretén belül elő tudjuk keríteni, gondolom nem netkávézóból írt. (Vagy tudjuk a címét?! Na mind1 csak gondoltam leírom)
Eme pár elgondolkodtató üzenet után kivnok mindenkinek nagyon szép estét!!
A különbség a sikertelen és a sikeres ember között nem feltétlenül a tehetség, hanem a kitartás.
Görcsösen erőlködünk, hogy valóra váltsuk az álmainkat: mindazt, amiről azt gondoljuk, hogy jobbá teszi az életünket. Hajszoljuk a pénzt, a népszerűséget, a hírnevet, közben elveszítünk mindent, ami igazán fontos: az egyszerű dolgokat, a társaságot, a családot, a szeretetet. Mindazt, amit valószínűleg már megszereztünk.
Ha szivárványt akarsz látni, el kell viselned az esőt.
7dayes,barbis,franzis,steves,bögre,polo,csörgöora is lesz nyeremény? :)))
Megfutamodni a harctól, ez a legrosszabb, ami megtörténhet velünk. Rosszabb, mint vereséget szenvedni, mivel a vereségből mindig tanulhatunk valamit, de a megfutamodással csak ellenségünk győzelmét hirdetjük.
volt itt már töle belinkelt szöveg ami hemzsegett a helyesirási hibáktol ugyhogy inkább ne :)))
Csinálok egy on-line fogadóirodát, ahol havi 10$ tagdíjért bárki fogadhat arra, hogy visszakapjuk a pénz, meg arra is hogy nem. 20$ ellenében megkapható Franz és Barbara titkos e-mail címe. A hálózatépítők között havonta kisorsolunk egy dedikált, Steve Sigman félmeztelen fotót valamint egy AP-s 7DW számlakivonatot vezető nullákkal. Megígérek mindent, de most komolyan...
További ajánlott fórumok: