7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
Én is ezt nézem.. Akkor ez most mi ez? :)
Jóéjt vicc?
Akkor Gratula!
Remélem tömegesen látunk majd ilyen beírásokat!
Ez igaz.. már eléggé összefort a neve a 7day-el.
Nem lenne túl kedvező neki,ha az embereknek a csalás jutna rögtön eszébe.
ha ez igaz:
This is to inform you that your bank transfer deposit in the amount of 211739.00 HUF, created on October 19, 2010 5:37:24 AM has now been completed and has been credited to your AlertPay account.
Thanks for using AlertPay,
The AlertPay Team
A blogot már töbször láttam,de van ennek valami weboldala is?
( clubcooleuros )
Kielemezném szívesen..
Kiváncsi vagyok na.. milyen programot talált ki ez a Franczi..
Mit tanult az öreg Steve-től,hogy máris saját bizniszbe kezd?
Egy politikusokkal teli busz kirándulásra indul vidékre. A sofőr belefeledkezik a festői tájba, így beleesik egy szakadékba, egy tanya mellett.
Másnap megérkezik a rendőrség, kihallgatják a tanya tulajdonosát:
- Nem talált áldozatokat?
- De, találtam.
- És hol vannak?
- Hát, eltemettem őket.
- Az összes politikus meghalt?
- Némelyik azt mondta, hogy nem, de én már nem hiszem el ezeknek egy szavát sem...
na igy vagyunk mi már a franz és barbi baba igérgetésével hogy egy szavukat sem hiszük már el.
lépjen be csak ö ebbe az országba.
megtanitjuk neki milyen az ha morcosak vagyunk. :))
franzi bácsi pénzfialtatoja és elnyelöje
mottoja:fizess be és én garantálom hogy elköltöm a villám fenntartására és luxus életet élek belöle :))
amugy nem tudom honnan veszi a joember hogy ekkora bizalma van itt hogy rohan majd mindenki befizetni.
bizalmad akkor lesz majd franzi ha visszalettek fizetve a 7dayböl a lovék!!!!!!!!!
dehogynem akarunk :)))
de csak szaros 100euroval lehet belépni mi meg ilyen apropénzzel nem foglalkozunk :)))
Semmit nem bonyolított be nekik az AP!
Sőt ott a qrva 30 napjuk is,h rendezzék az ügyet.
Addig szépen akár egyenként vissza lehetne fizetni mindenkinek mindent.
Miért nem kezdték el már most?
Jah tudom már... kell még pár nap! :)
de kérlek fejezzétek már be ezt az alerpayen valo rugozást és akkor nem fogunk szivozni és elküldeni titeket melegebb éghajlatra.
elmondták már hogy lehet kérni az alerten pénzt de nem fizetnek!!!!!leirták már hogy mit válaszolt az alert a pénz visszakérésre.
igy ellehetne kezdeni már a kifizetést és nyugalom lenne
de mit nem értenek már azon hogy az alert nem fizet vissza semmit???
akkor miért is nem megy már a kifizetés???
nincs mivel összekavarni a fizetési listát ugyanis az alert nem fizet igy már elkezdhetnék a Qrva lovét kifizetni!!!!!!!!!
ugy látom ebben az országban nem csak testi fogyatékosságra hanem agyi fogyatékosságra is lehetne rokkantkártyát osztani
csak félek annyian lennének hogy minden parkolohelyet átkéne rokkant parkolohelyre festeni hogy elférjenek
Ne haragudj nem akartalak megbántani.
Nem akartam megmondani mit csinálj,csak aki arra szavaz,h vonjuk vissza az Alertes dolgot az szerintem rossz lóra tesz.. ezért mást nem nagyon tehet mint várhat :)
De tényleg ne hari ;)
Egész normálisnak tünsz.
Szerintem azért elképzelhető,h fizetni fognak maguktól is egy bizonyos összegig.
Megpróbálják befogni az emberek száját..
Mért? Neked most hirtelen olyan sürgős az a pénz,h 30 napnál hamarabb vissza akarod kapni??
Bezzeg ha jönne a jó kis napi kamat nem lenne rá szükséged mi?
Most szépen kivárod (ha ezen múlik) amíg az AlertPay intézi a dolgainkat..
Nem vonunk vissza semmit.
De nem ezen múlik ;)
Nyugodtan fizethet a companyexpress és hidd el abban a percben írok az AlertPaynek,hogy minden ok!
De nem fizetnek,látod !!!
LÁTOD?