7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
[22:20:42] Rácz Margit: Barbara kérése, amilyen gyorsan csak lehet gyűjtsük össze azok nevét 7dw id-jét emailcímét, akik visszavonták az Alertpay kikérést!
Gyűjtsétek össze a csoportotokban, és együtt küldjétek Nekem, én pedig összesítve továbbítom, ne egyenként küldjék, hogy egy se vesszen el. Kizárólag a szponzorvonalat használjátok.
itt olvastam:
na ezt nem értem.kinek és mikor kell nyilatkoznom a követelésröl?
és ha már készen voltak minden adategyeztetéssel meg mindennel akkor miért nem történt még egyetlen 100dollár alatti kifizetés sem?
szabad hétvégét vettek ki? :)))
ezeket találtam meg a zárolásos üzenetet már nem keresgélem mert már igy is piros a szemem a sok neten olvasgatástol.
de az orosz forumos irásban is vannak rola infok.
ÉS MOST GOOGLE FORDÍTÓVAL:
Hello,
Köszönjük, hogy kapcsolatba AlertPay állásfoglalás osztálya.
Ez az értesítés küld ki az összes ügyfél, aki már felvette a kapcsolatot AlertPay annak tekintetében, hogy a kérdések egy kereskedő szerint ismert e-mail "companyexpress@safe-mail. net" (7daywealth. com).
Miután már a kapcsolatot mindkét fél számos alkalommal van megállapodásra jutott a szóban forgó kereskedő, aki felajánlotta, hogy a teljes körű együttműködést és ígéretet kezelése és megoldása a kérdés időben.
Ahhoz, hogy megkapja a felbontást a probléma, akkor meg kell, hogy kövesse ezeket az utasításokat is alább. Minőség és a gyorsaság szolgáltatás kéznél lesz teljesen függ a képesség, hogy kövesse ezeket az egyszerű utasításokat.
Lépjen kapcsolatba a kereskedő az "ce. alertpay @ gmail. com" amely a szóban forgó pár egyszerű szavakkal. Győződjön meg arról, hivatkozási számát, a tranzakció vitatott, a felhasználói nevek és és minden egyéb fontos információt tartalmazza.
A tárgy az e-mailt küldött tartalmazzák ezt a címet: "Mint egy AlertPay kérésére", így a kereskedő is elismerik és rangsorolása az e-mail.
Hagyjuk az eladó legfeljebb 30 napon belül a mai válaszolni és a probléma megoldásához. Ha a kereskedő nem foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, válaszoljon erre a levélre, és AlertPay segít Önnek.
Köszönjük együttműködését.
----------------------------------
Köszönjük, hogy AlertPay! Ha bármilyen további kérdése van, ne felejtsd el, hogy keresse fel a GYIK www. helpdesk. alertpay. com!
Elolvastam minden késő esti hozzászólást, és normális hangnemben hívom fel még egyszer és utoljára a figyelmet. Elsősorban azok számára, akik folyamatosan az AP-hez fordultakat igyekeznek meggyőzni a visszavonásról:
Fogjátok már fel, hogy nincs mit visszavonni! Mit nem lehet ezen megérteni könyörgöm? Az előző hsz-ben értelmesen, normálisan leírtam, hogy mindenki, aki írt ticketet az AP felé, kapott egy sablon választ, hogy a státusza a ticketnek (amit ti vissza szeretnétek vonatni) lezárásra került, ellenben csak annyit kell tennie, hogy ezt jelzi a cég felé, valamint leírja az adatait.
Sikerült felfogni? Minden AP ticket le lett zárva! Nincs mit visszavonni! Az AP ezt valószínűleg azért csinálta így, mert rendezte az ügyet a céggel, akiknek 30 napot adott a teljesítésre, más különben minden AP-esnek ezt jeleznie kell majd (reméljük ugye, erre nem fog sor kerülni).
Megnyugodhattok, felesleges egymást cseszegetni. Felesleges az AP-eseknek bizonygatni az igazukat (én is írtam egyébként, és nem csak pár tíz dollár miatt, magyar pénznemben 7 számjegy), és felesleges a másik oldalnak is őket cseszegetni a visszavonást illetően.
Már semmi akadály nincsen. Franz bizonyíthat.
Kellemes és veszekedésmentes hétvégét Mindenkinek!
Tök mindegy, hogy volt-e számlája, hogy zárolták-e vagy sem, hogy hogy működik az e-kereskedelem.
A lényeg: eddig nem történt kifizetés senkinek. Pedig az Alert hétvégén is működik.
Úgy hogy már fizethettek volna, ha akarnak
kiscsillag az 1829-es hozzászolásomban is irtam erröl és te ma az 1836-os hozzászolásnál szoltál hozzá ma. :D
nem kellett volna sokat visszaolvasnod :))))
nincsen semmi 20napos dolog értsd már meg.
az alertpay irta hogy zárolták a számláját!!!!!
nehogy már elhidd hogy más jobban tudja az alertpaynél hogy mi történt.
és ezt már feloldották mert a 7day megigérte nekik hogy rendezik a dolgot.
ez az alertpaytöl jött személyesen.
és ez tuti biztos hír? Hogy zárólták a 20 napos részt. De már ezt is feloldották.
Ezek az infok honnan származnak?
jajj ez a te véleményed.
milyen biztonsági tartalékot zároltak volna ha nincs ott számlája??
ez a te véleményed ne akard már az alertpaynél jobban tudni a dolgokat kérlek
azért nem voltak rola infoid kedves mert picit lusta voltál ezekszerint visszaolvasni mert ezek le voltak már irva :)))
ezt az alertpay erösitette meg hogy volt náluk számlája a 7daynek.
ennél megbizhatobbat nem tudsz kapni
Értsétek meg végre!
Nem a számláját zárolták, ez elferdítése az igazságnak.
Csak a kötelező 20 napos biztonsági tartalékot zárolták
Vagyis ami az utolsó 20 napban érkezett befizetés a számlájára, ahhoz nem fér hozzá, amíg folyamatban lévő visszakérés van.
Ezért kérik ,hogy írjanak az Alertnek, és vonják vissza a kikéréseket, mert ahhoz a pénzhez is hozzá akarnak jutni, hogy eltűnhessenek.
Ez a 20 nap lényegében magyar nyelven a pénz visszafizetési garancia.
azért kellett az AP., hogy neten tudjunk bankolni és ne legyen tudomásunk a 7DW számlaszámáról.
Erről a zárolásról, feloldásról nem voltak infóim. Ezek megbízható hírek voltak? Mert itt már annyi kamu és félrevezetés történt.
De pénzt még senki nem látott viszont?!.
az 1829-es hozzászolásban is bemásoltam meg tegnapi hozzászolásokban is benne volt hogy zárolták a 7day alertpayes számláját.
tehát volt alertpayes számlája a 7daynek!!!!!!
kérlek olvass már vissza egy picit ne legyél lusta :)))
na de figyelj már.
ha nem volt csak sima mezei külföldi bankos számlájuk akkor minek kellett nekünk csinálni internetes bankos számlát?
ha meg másik(paypal vagy hasonlo) internetes számlájuk volt akkor miért alertpayest nyitattak velünk?
amugy meg nemrég lett kiirva hogy félmillio dollárral zárolták a 7day alertpayes számláját akkor mikor elkezdték a tagok alertpayen visszakérni a pénzt.a zárolást azota feloldták ahogy az egyik üzenetbe benne volt amit az alertpaytöl bemásoltak