7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
most ugye ezt nem kérdezted komolyan?
szerinted mire küldted át a pénzt a saját alert számládrol ha nem a 7day alertpay számlájára? :))
vannak luzerek akik bevalják hogy buktak benne nyilvánosan?
ezzel nem bántani akarok senkit de szerintem ilyen nyilvánosan felvállalni baromság
Ismeritek Kulcsárt a híres brókert?
Szerintem a szponzorok hozzá jártak tanfolyamra, és volt mit tanulni egymástól.
Az ügye vajon még hány évig fog folytatódni, és mikor kapják vissza a pénzüket a károsúltak?
ezt irták be egy másik forumon ugy emlékszem ez még nem volt itt.
ha volt akkor ugyis elküldtök a francba hogy minek irtam be mégegyszer :))))
persze azon a forumon is leirtam félmillio dollár kevés lesz steve bácsinak kell arra még böven rátolni lét mert csak 13ezer tag fejenként mondjuk 100dollárral számolva 1.3 milla és akkor ez joval alábecsülve volt a fejenként 100dollár
na itt az irás amit oda beirtak:
Ezt egyik ismerősöm írta az egyik fórumon:
Sziasztok,
Most olvastam/hallgattam a 7day orosz blogját - [link]
Ott is szintén kártya visszaélésről beszélnek ami miatt a programot bezárták -250.000 USD.
De ahogyan mondják a Sigman úr nagyon pozitívan áll a helyzethez, és nem viszi bíróságra, mert akkor zárolnák a cég vagyonát és csak a 1 vagy akár 2 év múlva juthatnánk a pénzünkhöz, vagyis ami addigra maradna belőle az ügy lezártával.
Közben, ahogyan tudjuk zárolták a cég AP számláját, a hírek szerint fél millió (500.000 USD) dollár volt az egyenlege, a sorozatos pénzvisszakérések miatt. De ezt, ahogyan fentebb olvashattunk már rendezték.
A legfontosabb hogy a Sigman ki akarja fizetni és van is a cégnek pénze ezt megtenni, tehát annyit kérnek tőlünk, tagoktól hogy várjunk türelemmel a visszafizetések kezdésére.
Arra a kérdésre hogy újra indítja-e a programot azt mondta a Sigman hogy nem, de ha bármilyen programot is fog indítani akkor abba csak USA-ból léphetnek be mert azokkal nincs olyan sok baj mint az orosszakkal.
Az orosz szponzorok beszéltek arról is hogy ők tagjai voltak a Sigman úr korábbi programjának is a Gorillamil….. és amikor azt a programot is bezárta a zárástól számolva a 2. hónap végére mindenkinek visszafizette a bentmaradt pénzét, tehát nincs okunk kételkedni a Sigman úrban.
Beszélnek arról is hogy nagyon sok pénzel vannak tagok a programban 10 ezer, 50 ezer és még több dollárral is Oroszországból !!!
Arra kérnek mindenkit hogy türelemmel várjunk – az oldalukon közzéteszik ha történik valami
vajon miért nincs még rajta a számlámon a lové? :)))
biztos a rohadt upiszi net szarakodik franziéknál :D
Nem. Ott is vannak ú.n. felső vezetők, akik SS szándékairól beszélnek.
Vagyis ott is vannak, akik vakon bíznak még mindig
na várj ezt nem értem.
nálunk Franz hiteget ott meg személyesen SS?
Ez már vicc a javából:
7day orosz fórum. SS őket is azzal hitegeti, hogy ki lesznek fizetve, csak vonják vissza a kikéréseket.
Továbbá legközelebbi üzletébe csak az USA-ból léphetnek be, mert azokkal nincs annyi baj, mint az európaiakkal
Ez az új taktika
Most megegyeztek, hogy nem tesznek semmi megnyilvánulást.
Az emberek meg türelmesen, vagy türelmetlenül, de várnak. Hisz nem tehetnek mást.
S szép lassan el is felejtkeznek az egészről...
hol vannak a károgok akiknek barbi a szponzora?
akik napi kapcsolatban vannak barbival,franzival,rácz margittal?
érdekes mod 1 napja nincs semmilyen info miota az alertpay elutasitotta elsö körben mindenki visszakérését
én merem válallni magam.
kell név szivesen megadom az enyém?
de akkor az is vállalja aki itt osztotta az észt hogy tuti visszafizetnek mindent.
rácz margit is névvel regizett ide aztán elnyelte a föld azota hozzá sem szol a dolgokhoz miota fel lettek téve a kérdések amire választ szeretnénk.
persze okoskodni tudott itt.
lmlm kolléga is miota meglett kérdezve az általa beirt szöveg jhogy már mennek a kifizetések milyen forrásbol vannak eltünt.
nagyon elkezdtek csöndbe maradni a tüzhöz közel lévök.
pedig ellehetne már mesélni mikor is lesz kifizetés mikor már semmi akadálya nincs a dolognak
Tudjátok mit jelent?
Azt, hogy az emberek félnek. Akár milyen oldalt is képviselnek, bizonytalanok, hogy mi lesz.
Azt is meg lehet nézni, hogy ezen a fórumon is a java akik hozzá szólnak, csak pár napja regiztek.
Vagyis a többség nem meri vállalni sem a nevét, sem az arcát.
Legbelül még mindenki reménykedik, hogy megkapjuk a pénzünket.
És még él a honlapja is!
Ez nagyon kemény!
Ejj ej ,de :) vicces