7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
akkor te a leállás elött egy héttel lévö listán nem nagyon szerepelhetsz hogy elkeseritselek.
és mivel az alapján lesz állitolag kifizetés
hááátttt....
érdekes dolog lesz hogy te hogy kapod vissza
Bocsi ma nem tudom figyelni meddig hergelitek magatokat de rémélem hétvégén egybe hangzó döntés lesz!!
ui: AP-t nézegessétek inkább mert oda jön a pénz!!!
Szép napot!!
leszarom a szponzidat már ne haragudj.
tegnap itt osztotta az észt rozsafa1 a nickneve.
mikor kiirtam hogy ö az és a kérdésekre válaszoljon inkább okoskodás helyett akkor eltünt mint szürke szamár a lila ködben.
na erre most megint jön a hülyeségeivel
nem a hétvége az akadály,hanem az akarat!
meg az is lehet,hogy gyenge a net a bahamákon?
30 napnál nem régebbiről beszélsz?
szép napot
te tudtál utalni hétvégén?
ugye igen?
akkor meg is válaszoltad a saját kérdésed :)))
istenem miért nem mentek egy kibaszott büdös francba már????????
most irtam le hogy az 1741-es hozzászolást olvassátok el.
ennyire degeneráltak vagytok???????
nincs mit visszavonni mert az alertpay megtette már helyetted ezt olyan kurva nehéz megérteni már idioták????????
a Margitnak meg megmondhatod hogy itt volt a lehetösége megszolalni tegnap de egy gyáva emebr inkább elmenekült
Sziasztok!
Alább bemásoltam a Margittól kapott segítséget, ill. a korábbi saját segítségemet, hogy könnyebb dolgotok legyen.
A kapott információk alapján úgy néz ki, hogy elindultak a visszavonások ott is, ahol ez korábban nem történt meg.
Ennek következtében remélhetőleg elindulnak a kifizetések is pár napon belül.
A szponzor:
"Hogy mi az én privát véleményem?
Hogy mi az igazán helyes lépés, ezt csak az idő fogja megmutatni, de az biztos, ha fizetnének a visszavonások után, csak egyféleképpen derülhet ki…
Ha ezek a visszavonások megtörténnek… Az AlertPay már így is tud az ügyről, s ha mégsem úgy történnének a dolgok, mint szeretnénk, akkor ugyanezt a tickettet újra lehet nyitni bármikor! Így nem veszít senki időt, már a 30 napos határidőt jelenti! DE EZ KIZÁRÓLAG AZ ÉN SAJÁT VÉLEMÉNYEM!
Ami biztos még, hogy az AlertPay a tickett kérésekre visszajelzett, hogy a kereskedő – azaz a Company Express - jelezte teljes körű együttműködését, és ígéretet tett a megoldásra. Persze, ez sem jelent ebben a helyzetben tuti garanciákat, de azért talán ez is valami.
„After we have been contacted by both parties on numerous occasions we have came to an agreement with the merchant in question who has offered their full co-operation and a promise of handling and resolving your issues in a timely manner.”
Szebb Napokat,
Zoli"
el lehetne olvasni azt a kibaszott 1741-es hozzászolást minden gyengeelméjünek aki ezt a fasz alertpayes dolgot hajtogatja hogy vondd vissza,vondd vissza.
mégcsak sokat keresgélni sem kell mert nemrég volt.
semmi akadálya nincs hogy fizessenek akármit is állit Franz és Barbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
már rég el lett fogadva mit nem lehet ezen már megérteni?????
tényleg ennyi gyogyos van aki nem érti??
akkor mégegyszer elmondom gyengeelméjüek kedvéért.
az alertpay mindenkinek ugyanazt irta és lezárta a dolgot a részéröl és senkinek nem fizet!!!!!!!!!!!!!
mi a faszt nem lehet ezen érteni???
Hát barátom,ezt csak Te döntheted el,mert ha nem jön be amit valaki tanácsol??
Tudod a depositkor is mindenki maga döntött,ezért nem lehet nem szabad tanácsot adni.
Szerintem.
Én nem észt osztogatok! Hitet szeretnék adni minden tagnak, hogy nyugodjon meg, mindeki megkapja a pénzét! Szeretném pozitívabb irányba vinni a forum hangulatát! És azt hiszem ez nem kor függő....
Szép napot Mindenkinek
azt irták az alertpaytöl ha jol emlékszem és jol értelmezem hogy irj a 7daynek és az ha nem tesz semmit vagy válaszol 30napon belül akkor irj ujra nekik az alertpaynek
oly mindegy hogy törlöd e szerintem mert mintha valaki azt magyarázta volna mindenkinek aki irt nekik megirták ugyanezt és egyenlöre ök semmit nem fizetnek.
tehát a 30nap alatt ettöl számitva ha nem történnek meg a kifizetések akkor a pénzedet már az alertpay sem tudja majd honnan milyen számlárol visszahivni.
most Franz és Barbi szépen teljetithetik amit igértek mert az alert nem tesz semmit 30napig senkinek igy elkezdödhet a kifizetés.
Sziasztok megint!
Egy racionális embertől kérnék tanácsot. Tehát se nem köpködős, se nem idealistától.
AP ticketes vagyok és requesteltem is. 30 napon belül volt a legnagyobb befizetésem. Jött ez a levél az AP-től és válaszoltam is rá ahogy kellett.
A kérdésem az, hogy a requestet szerintetek töröljem, vagy tartsam meg utolsó védelmi szálnak?
Szerintem négy féle út lehetséges:
-kapok egy levelet, hogy egyszerre request és AP-s e-mailes megállapodás nem lehetséges.
-kifizetik a requestemet, ami kevesebb, mint amit franci fizetne az utolsó heti állapot alapján.
-kifizeti franci a nagyobbik zsetont, a request pedig a tranzakció okán törlődik.
-szívom az egészet és nem fizetnek ki semmit.
Szerintetek?
szia
tényleg nem ezoterikus fórum, ez látszik a beírásokból is.
További szép napot!!!
Figyelj Tokos85!
Hagy már abba ezt baromságot!
Ne akarj már te minket a magad 25 évével tanitgatni,menj valamelyik ezoterikus fórumra és ott osztogasd az észt jó?