2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Nem.. nem kezdtem már el.. gondoltam megjön és utána. :))
Aztan lehet megjön 2-3 nap múlva.. de a hő jelenleg fenn.
Lehet kesőbb volt ovu..
Izgulok 🥰🥰
Ohh... 😅
Mikor lenne ovud ManóBubi?
Lassan kezdődik az izgalmas rész 🥰
Hmm... most mértem egy hőt.. 37,3
Holnap lenne a napja.. de nem érzem, hogy holnap megjönne.
A cicik viszont iszonyatosan elkezdtek fájni...
Mára már kicsit pozitívabb vagyok, reggel megcsináltam a tesztet, aztán rájöttem, hogy ma találkozom bnőmmel, így este későn tudok tesztelni. Na sebaj.
Zártban épp szóba került a jónás naptár, és az online kalkulátor febr 2. mutatott legesélyesebbnek. Reggel jutott eszembe, hogy az pont a 18. nap lesz. 😅
(jó nem hiszek ezekben azért, de vicces lenne aznap a pozitív LH teszt 😀)
Én most utána olvastam picit, cikkeket és pcos-es fb csoportokat olvastam.
A teszt magát az LH hormon növekedését és magát a csúcsot mutatja, de! Ez nem egyenlő azzal, hogy reped a tüsző. Azt csak uh-s követéssel lehet biztosra kijelenteni.
Pcos esetén az lh szint alapból lehet magasabb akár végig a ciklus során.
Viszont hasznosnak szerintem hasznos, hőmérőzéssel még pontosabb lehet a dolog. Sok helyen írják, hogy együtt a legjobb hasznàlni a kèt módszert, de a pcos alatt ugye semmi se egyszerű.😅
Köszönöm, hogy ilyen higgadtan tudtok válaszolni. ♥
Megszámolom mennyi van még, lehet megpróbálom reggel estét még egy darabig. Sajnos simán lehet, hogy nem lesz, de azért reménykedem, de egyre nehezebb sajnos. 😩
Ne szontyolodj el, látod, Te magad is leírod, hogy az ovu még bőven odébb lehet, azért 33 nap esetén 18.napi pozi teszt még simán benne van :)
Na, akkor ha 6 órával számolsz, holnap próbáld ki, hogy 3kor mész legutoljára pisilni, aztán muszáj hazavinned a teszthez :)
Meglátjuk, hogy 3 órásból lesz-e esetleg más (jobb) eredmény :)
Amúgy meg a reggelit se vesd el, egy próbát egyszer megér.
Igeeen, emlékszem. 🥰 csak annyira lelkes lettem, hogy megint vannak “tünetek” 🥺 és pcos miatt ugye kitudja van-e kilökődés, ezért is szerettem volna ebben a hónapban tesztelni. 😏 de most annyira elszomorodtam.😭
Igazából 32-33 nappal számolok, pont a hosszú ciklusok miatt. Gondoltam majd lh csucshoz számolok a hónapban. 😩
Este 6 kor csinálom, mert hibrid a munka jelenleg, 3 napot vagyok az irodában, ahol nem tudok tesztelni sajnos, és legelőbb fél6 ra érek haza, de 6-ra szinte biztosan. 🙄
Vagy reggeli pisiből tudok vagy így, de az első ugye nem játszik a lh termelődés miatt.
Én is tesztelnék még a helyedbe pár napig biztos ami biztos én mindig ilyen 4-5 között csináltam nekem szépen mutatta.
Amikor sikerült nekem akkor volt pont nagyon halvány 😅 ez is érdekes😁
Írtam, hogy nekem 5 nappal előbb volt nyák, mint pozitív teszt :)
Próbáltad hosszabb ideig visszatartani?
Mikor szoktad csinálni?
Az lh szint napkozben ingadozó, nekem du 2 körül mutatott jót, de minden nap akkor csináltam
Lányok, nagyon szomorú vagyok. 😏 raktam fel képet az LH tesztekről, ahelyett, hogy erősödne elgyengült. 😢😭
Félek, hogy egyáltalán nem is lesz rendes peteérésem a hónapban 😭
(Az alsó kettő ugyanakkor készült, szimplán kiváncsi voltam, hogy mennyire egyező csíkok lesznek. 🥲)
Aranyos vagy ManóBubi 🥰🥰
18án éreztem a pé-t... én mindig megérzem. Azért nem szoktam lh tesztet csinálni. Egyszer vettem eddig életemben ☺️ Az is igazolt, hogy az az érzés ... az a pé.
Csak ilyen az ember .. 😄 amíg nem jön meg addig van esély 😊😊
Én most kezdtem el kattogni... pedig szerintem bőven pé után voltunk csak együtt. 28 napos ciklussal számolok. Semmilyen tünetem nincs... és igazából 18án volt pé ( éreztem is ) 21én voltunk együtt..szóval esély sincs rá 😅
Tegnap mégis azt éreztem szereznem kell egy tesztet. 😅 de nem vettem végül. :)))
Így február 1-re várom.
Ezt senki se tudja megmondani, én is PCOS, IR-es vagyok, 11. Ciklusban. Már 3. Mio-inozitos hónapom.
Metformint Miért kell szedned? Mert az nem a pcos-re van.