Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babát tervezünk 2025 fórum

Babát tervezünk 2025 (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1642. viktoria1622 (válaszként erre: 1641. - Zsf)
ma 04:20
Szorítok🥰🤞
1641. zsf (válaszként erre: 1640. - Viktoria1622)
tegnap 22:03

Nem is tudtam, hogy lehet tiltani, köszi a tippet!

Képzeljétek befutott most a hcg eredményem; 202.7 :) most már csak duplázódnia kéne csütörtökön és akkor egy icipicit megnyugszom :)

1640. viktoria1622 (válaszként erre: 1638. - Lujza_25)
tegnap 21:53
Én is kaptam vagy 2-3x, egyből tiltottam de engem is megrázott kicsit.. :(
1639. zsf (válaszként erre: 1638. - Lujza_25)
tegnap 20:39
En két napja kaptam egy privat levelet egy pasitól hogy ,,drukkol a babaprojekthez, hajra” .Bár semmi rossz szándéknak tűnő dolog nincs benne, mégis megijedtem picit én is… nagyon furcsa valamiért hogy pasik ezt a fórumot olvasgatják és privát irnak…
1638. Lujza_25 (válaszként erre: 1637. - Zsf)
tegnap 20:30

Köszönöm szèpen, jól telik❤️

Akartam már régebben is kérdezni, ugyanis pár hónapja kaptam itt az oldalon privát üzeneteket, hogy részletezzem az együttléteimet ahogy próbàlkozunk a férjemmel. Ti is kaptatok hasonlókat? Engem ez annyira megrémisztett és nem is igazàn értem miért ír valaki ilyet egy idegennek.

1637. zsf (válaszként erre: 1636. - Lujza_25)
tegnap 18:51

Sajnalom basszus. De uj hónap, uj remények, hátha majd karácsonyi csoda lesz 🥰

Remélem azert jol telt a szulinapod

1636. Lujza_25
tegnap 14:25
Engem kihúzhatunk, megjött szépen tűpontosan😅
1635. zsf (válaszként erre: 1634. - Lujza_25)
tegnap 08:20

Boldog szülinapot! 🙌🥳🎉legyen csodás napod

remelem egy szep potitiv teszt lesz az ajándékod! 🤞🤞🤞

1634. Lujza_25 (válaszként erre: 1630. - *kardvirág*)
tegnapelőtt 08:58

Üdv köztünk☺️

Pár nap eltérésekkel nagyon össze van a csapat hangolódva😃

1633. Biuska5 (válaszként erre: 1630. - *kardvirág*)
tegnapelőtt 06:32

Sziaa, üdv a csoportban 😊

Szorítunk neked is, nagyon!

1632. zsf (válaszként erre: 1630. - *kardvirág*)
nov. 16. 20:09
Szia Kardvirág! ☺️ üdv köztünk, örülök hogy egyre többen vagyunk ☺️ akkor te is pár nap és tesztelhetsz!🤞nagyon egy időpontokban van a csapat!
1631. zsf (válaszként erre: 1629. - Lujza_25)
nov. 16. 20:07
micsoda szülinapi ajándék lenne!!!🥰 remélem így lesz, annyira jó lenne! ❤️
nov. 16. 18:49

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni, mert látom, hogy ez a fórum pörög a legjobban babatervezés témában. ☺️

Van már egy 2 éves kislányom, és amikor őt terveztük, akkor is egy jó kis közösségre leltem itt az oldalon. Lassacskán szeretnénk, ha érkezne hozzánk a kistesó. Nyár óta próbálkozunk, most 21-ére nem várom. :)

1629. Lujza_25
nov. 16. 17:55

Én szülinapomra nem várnám 18.-ra.

Amilyen görcseim voltak, biztos vagyok benne hogy meg fog jönni. Ma is olyan furin görcsölgetek, kis enyhék. Viszont most a csokit annyira nem kívànom, ez nagyon fura. Ilyenkor màr falni szoktam a legnagyobb táblással😂 Legalább most nem hízok.

1628. zsf (válaszként erre: 1627. - Zsf)
nov. 16. 12:45
Hülyeséget írtam: szoval 16 vagy 17 ciklusnapon volt az ovu 😃
1627. zsf (válaszként erre: 1626. - Biuska5)
nov. 16. 12:44

27. Ciklusnapon teszteltem, de nekem most jó későn volt az ovum: 16 vagy 17dpo-on tehát 10-11dpo-on teszteltem inkább így mondanám. A luthealis fázisom meg nekem szinte mindig 11 napos szóval emiatt holnapra nemvárom.

Tünetek: nem igazán, volt hogy tegnap pár óráig ilyen megjön érzésem volt, néha szurkál feszül a hasam, de ezt nem tartom különösnek mert olyan hónapokban is előfordult amikor nem volt pozitiv tesztem.

Csíkok: engem is meglepett mennyire erős, és persze már azon is aggódom hogy ne jelentse azt hogy méhen kivuli vagy nemtudom… szóval még azért nagyon aggódom hogy hogy alakul… ne lenne ennyi rossz tapasztalatom a múltból 🥺

1626. Biuska5 (válaszként erre: 1623. - Zsf)
nov. 16. 11:35

Zsf, ez remek hír, nagyon örülök neked! ❤️ Szorítok, hogy minden rendben legyen. A csíkok egész erősnek tűnnek.

Hanyadik ciklusnapon teszteltél? Tüneted volt?

Én egyelőre nem tesztelek. A 25. ciklusnapon tartok. Az elmúlt hónapokban jó sokat késett a menstruációm, már kezdtem elhinni, hogy na végre, sikerült. De aztán mindig megjött. Szóval most várok, nem tesztelek.

1625. zsf (válaszként erre: 1624. - Viktoria1622)
nov. 16. 10:45
Akkor már nem kell sokat várni, bár ilyenkor szörnyen lassan tudnak telni a napok. Írj majd utána is, hogy mi volt! 🙏🤞meddig tervezel melozni, tudod már? Munkahelyeden megvárod a 12 hetet?
1624. viktoria1622 (válaszként erre: 1623. - Zsf)
nov. 16. 10:18

Nagyon szépek a csíkjaid 🥰

Én 26.-án megyek az első genetikaira, úgyhogy azt várom nagyon, amúgy jól vagyok, fáradtság, hányinger.. ilyenek :D de minden rendben, alig varom mar a vizsgálatot❤️

1623. zsf
nov. 16. 09:17

köszi lányok 💕 igyekszem pozitív maradni (minden értelemben 🤣)

Illetve igyekszem nem túlagyalni, bár tegnap este és ma reggel is csináltam tesztet… nem vagyok normális 🙈tettem amúgy fel képet.

És valóban: a legszebb karácsonyi ajándék lenne 🙏

Lujza, Bius: ti mikor teszteltek?

Viktória: remélem jól vagytok és minden rendben azóta is! Irj majd azért néha ha épp van híred 🥰

1622. Lujza_25 (válaszként erre: 1619. - Zsf)
nov. 16. 08:57
Naaaa de szuper!!!! Drukkolok nagyon!!!❤️❤️❤️❤️ olyan szép karácsonyi ajándék lenne nektek☺️ 🤞🏼
1621. Lujza_25 (válaszként erre: 1618. - Biuska5)
nov. 16. 08:56
Köszönöm a tippet! Megfogadom
1620. viktoria1622 (válaszként erre: 1619. - Zsf)
nov. 16. 08:56
Nagyon drukkolunk, pontosan tudom mit érzel! Hallgass a megérzéseidre és erőszakold magadra a pozitív gondolkodást! 🤗❤️❤️🤞 és türelem ❤️
1619. zsf
nov. 15. 19:22
képzeljétek lányok, én ismét pozitívat teszteltem, aminek tudom hogy most nagyon örülnöm kéne (és örülök is☺️) csak sajnos már elég sok ilyen kémiai terhességen es/vagy korai veszteségen vagyok túl, emiatt nem merem magam még beleélni. 🥺 De a csík amugy sokkal erősebb mint a szeptemberi, szóval legalább az biztató. Ma vagyok a 10dpo-on, hétfőre nemvárom. Nőgyógyász irt fel nekem legutóbb progit szóval azt is el tudom így kezdeni ma, hátha segít. Drukkoljatok 🙏🤞🤞🤞
1618. Biuska5 (válaszként erre: 1617. - Lujza_25)
nov. 14. 07:17

Érdemes lenne ezzel elmenni egy gasztroshoz. Talán tudna ajánlani valamit, hogy ne kelljen állandóan rennin élned.

A puffadás amúgy nálam is elég gyakori, de szerencsére savam ritkán van.

1617. Lujza_25 (válaszként erre: 1614. - Zsf)
nov. 13. 19:10
Vettem a dmben anyagcsere gyorsítót, hát sportolóknak ajànlott de ettől legalàbb nincs várandós hasam. Jobban örülnék egy csöppségnrk mint a gàzoknak amik ki sem jönnek. Nem kemény így a hasam, van puffadás de nagyon minimàlis. Szóval ezt megoldottam egyenlőre amíg nem jutok el dokihoz, aztán előjött a savam is úgyhogy szponzoràlhatna a rennie😂 olyan jó, hogy egyet megoldok jön másik. Katasztrófa vagyok!😅De olyan szinten savam van, hogy a torkomon jönne fel. Ez sem normális. Eskü nem tudom már hogyan étkezzek
1616. zsf (válaszként erre: 1615. - Biuska5)
nov. 13. 11:19

akkor Veled is nagyjából egy időben vagyunk 😊

köszönöm, én is szorítok! mindenkinek!

1615. Biuska5
nov. 12. 22:20

Sziasztok csajok! Úgy látom mindenkinek melós időszaka van. Nekem is... Ez most egy ilyen periódus.

Annak ellenére, hogy érzésre nincs meg, még lehet baba a dologban. Szorítok, hogy így legyen 😊

Én kb a 21. ciklusnapon tartok, de mivel az elmúlt hónapokban késett elég sokat, nem tudom most mikorra nem várom.

1614. zsf (válaszként erre: 1613. - Lujza_25)
nov. 12. 20:03

de a puffadás elmúlt?

az hogy előtte olyan érzésed van mintha mindjárt megjönne és görcsölsz az jelenthet jót is,sőt, szóval ne temesd még ezt a hónapot.

Nálam is amúgy hasonló a helyzet: rengeteg rengeteg évvégi meló és hajtás, ki sem látszom a munkából... emiatt mondjuk legalább gyorsabban telnek a napok. közben lakást keresgélünk mi is pont. 17-re nem várom.

De amúgy én sem érzem most úgy hogy összejött volna, de nem tudom miért, csak belső megérzés.

1613. Lujza_25 (válaszként erre: 1612. - Zsf)
nov. 12. 18:41

Köszönöm☺️

18.an kell megjönnie de màr ma olyan görcseim voltak nem hasznàlt a flector por😔

Újabb sikertelen hónap van kibontakozóban.

Amúgy szerintem a melóban a stressz, plusz az albinak a körülményei sokban kihathatnak.

Egy nap nyugtom sincs.

Próbàlnàm kihozni a legtöbbet meg pozitívat a napjaimból, de valami mindig beàrnyékolja.

Lassan ha megvan a házunk lehet minden a helyére kerül, hatalmas boldogság elé nézünk az elkövetkező hónapokban☺️

Ki hogy van? Meséljetrk hogy érzitek magatokat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook