2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Neked alapból az a tapasztalat, hogy délelőtt lehet az lh csúcsod, ugye? Szerintem simán lehet, hogy fordítva vagyunk bekötve 😅 az a megadott javasolt időpont is tuti csak átlag
De amúgy meg nekem tuti éjjel is termelődik, mert a tegnap esti (oké nem volt annyira koncentrált a pisim) azért nem volt ilyen erős.. láttam, h kezd alakulni, de nem gondoltam volna, hogy a ma reggeli ilyen lesz. Hozzáteszem, a mai teszt előtt 1,5 órával kávéztam már. Ja és tegnap pont nem is ittam olyan sokat.
Így már jobbnak néz ki, ha vasárnap is magas a hőd majd visszateszi a vonalat.☺️
Napi 2-t csináltam màr a héten, igen, viszont most az első pisi megvolt,
Ittam is màr egy kortyot, de most még kibírom, hogy ne igyak 2 órát. (Szabin vagyunk ma, szóval még az is lehet àtalszom🤪)
Rögzítettem a pozitív lh tesztet az FF appban. Ki is írt vmit, hogy módosította a hőgörbémet. Ki is vette az ovut így. Erről is felraktam egy képet.
Hm. Szerintem csinálj te is napi 2x. Lehet, h nem éjjel termelődik, de reggel koncentráltabb a pisid. Tehát lehet, h a tegnap estit szebben látnád egy ma reggelivel.
Huuuu! Nagyon szép pozitív!!! 😁😁😁
Ne izgulj.. nekem is szokott lenni ilyen béna napom. 🤣
Valamikor ősszel, kötött pulcsi volt rajtam... kimentem boltba es a hónomalja alá csaptam a pénztárcám, ami cipzáras. Ami úgy döntött, hogy beleakad egy szálba. Fizetni szerettem volna de.. 🤷♀️🤷♀️🤣🤣 le kellett vennem a pulcsit, hogy kivegyem a pénzt belőle. 🤣🤣
Nem volt égő 🤣 ... csak a fél bolt nezte vegig a szenvedésem 🤣🤣
Én imádom, hogy nem csak én vícódok!🤣
Nekem az esti lh megint halványabb, de higabb is volt a pisi szerintem, pedig 2,5 órán àt nem ittam előtte🙄 na mindegy, együtt voltunk, majd csinálok ma is🤞
Amúgy ovu akkor igazolt, ha 3 napig magasabb a hőd, de neked nem az, a mai az lh teszttel oké, de szerintem se 2 napja volt.🙄🤔
Teli írom ma a fórumot.. na mindegy. Szóval felraktam 3 képet is a mai ovu tesztemről. Itt munkahelyemen csináltam most reggel (ilyenkor más még nincs az irodában😂).
Na basszus.. totál pozitív az lh teszt🤣🤣 mondjuk picit hibás. Van egy pont, ahol nem jött ki a rózsaszín. Feltöltöm mindjárt
Persze azóta is tart… béna napom van. Leejtettem a dezodorom kora reggel, begurult a szekrény alá.. ki se tudtam venni, na meg férjem aludt még, így nem akartam még több zajt csinálni. Mikor beértem a munkahelyemre, arra lettem figyelmes, hogy kidőlt a húsleves… szerencsére nem a rendes táskámba szoktam tenni a kaját, hanem külön egy dm-s bevásárló táskába… szóval várom a nap végét😩😅
Én is inkább annak hiszek. Gondolom az is bezavarhat, h valószínűleg vmi lappang bennem. Ja meg közvetlen előtte álmodtam, és álmomban ideges voltam, és úgyis keltem fel. Ez mondjuk nem tudom, mennyire számít😂😂
😵💫 ez az emberi test milyen játékokat tud játszani... elképesztő 😑
Hmm... én az lh tesztnek hinnék.😁 úgyhogy lassan kapd el az urad 😁😁😁
Az átlag 28 nap. De decemberben volt egy 24 napos. Utána meg 31.. nem értem. Amióta volt az a rohadt kémiai, teljesen össze van kuszálódva nálam minden .. 😭 novemberi 29 napos volt, azelőtt 30, azelőttit nem nézem, mert elcsúszott a hcg ürülés így az új ciklus is (de amúgy így 35 volt, abból kb 1 hetet kell levonni a vetélés miatt), azelőtti 28, 27 stb..
100%-ra nem tudom megmondani. Viszont az a fura, h igazi termékeny nyákom volt aznap, amikorra beírta az ovut. Azóta nem nagyon volt. Illetve ma vmi, de az nem az a szépen 2 ujj között megmaradó, “visszapattan” csak az egyik ujjra.. 🤣 bocsi a részletekért… lh tesztelni aznap kezdtem. De szinte nem is volt második csík, vagyis de, de nagyon halványan. Most meg már erősödik, szóval nem értem. Mármint az lh teszt.
Átlagban hány naposak a ciklusaid?
Jó magasra ugrott a hő. 🤔
Biztos nem volt előbb az ovu?
Bocsánat, kora reggel nem vagyok vmi összeszedett. A hányingert kihagytam.. azzal is küzdök. Főleg reggeli előtt. Ja és úgy kelek fel 3 napja, hogy éhes vagyok.. én.. aki felkelés után sosem tud enni.
Szóval valami tipp? Lehet, hogy covid? Az tud szórakozni a cukorral..
A cukromhoz még annyit hozzáfűznék, hogy muszáj csokit ennem, amikor érzem kajálás után 2 órával, hogy éhes vagyok, üres a gyomrom, remegek, mert úgy érzem, hogy a szervezetem igényli, és ha nem eszek, akkor lehet, hogy még szarabbul lennék. Utána amúgy jobban vagyok. Közvetlen kaja után csak az a szar, hogy kb fél óra múlva elkezd kavarogni a gyomrom (legalábbis a gombás tejszínes csirkemellel ez volt.. illetve előtte lévő nap chilis babot ettem, az sem tetszett neki, bár egyik sem valami diétás kaja😂.. vacsira húslevest ettem, azután nem fájt).
Jó reggelt!
Akik néznek a hőt, profilomra kitettem egy képet a mostani ciklusomról. Valami nem stimmel. Még tuti nem volt ovuláció. Igaz, nem kezdtem nagyon korán az lh tesztelést, de 100%, hogy még nem volt. Én arra tudok gondolni, hogy valami lappang bennem… tegnap meg tegnap előtt elég gatyán voltam 😞 hasfájással kezdődött még vasárnap este, gondoltam férjem unokaöccsének a tortája lesz a ludas.. de a gyomrom még mindig rossz.. illetve azóta a fejem fáj, ma lesz a 3.nap, hogy fáj, illetve a cukrommal valami nem okés, mert eszek, és kb 2 óra múlva vmit kell ennem, mert úgy érzem, megint éhes vagyok, amihez gyengeség társul. Ha nem eszek megint valamit, elkezdek remegni, és szédülni. Fogalmam nincs, mit nyalhattam be, de kolléganőm tegnap jött vissza dolgozni, ő influenzával volt otthon. Viszont orrom nem fújom és nem is köhögök. Tegnap óta érzem, hogy meleg a fejem, de ez még nem láz (meg nem is hőemelkedés, csak ha fáj a fejem, nekem sokszor tök meleg). Esélyes, hogy ezért ugrott meg most a hőm? Ezért írta be már az ovulációt? 🙁
Azért az hogy két-harom ciklus alatt nem jön össze nem jelenti h bárkivel baj lenne. Ha minden klappol mindketten egészségesek vagytok és pont peteéréskor vagytok együtt akkor is csak 30% az esélye annak hogy teherbeess. Nem olyan könnyű a teherbe esés. Nyugi! ❤️
Ohh ezek nagyon jó hírek. :-)))))
De ha jól emlékszem ti 2. hónapja próbálkoztok ugye? Így még nem biztos hogy bármi baj van, csak kicsit még várat magára 😊
Köszönöm.
Persze ez egy dolog hogy részemről sikerülhet, de ha mégsem akkor ugye a páromat is meg kelle nézni.
Hát meg látjuk.
Ha ezt a doki mondta, az nagyon jó, akkor ez nagyon bizakodó ciklus lesz neked, szorítok! 😊😊
Kaptam petesejt érést segítő bogyót dokitol, ma voltam nála mert ugye sokkal hamarabb meg jött. Mondta gyógyszer miatt volt.
Vasárnap kezdhetem szedni, azt mondta jó esélyem lesz a babára mert amúgy rendben vagyok. Vérvételt is kiírt majd jövöhéten megyek.
Én mindig reménykedem, de most annyira máshogy ebbena hónapba, de már lehet csak bebeszélem magamnak. :( Most igyekszem, hogy a nemvártig kb ne is vegyek érzékeny tesztet majd. (bár ismerve magam ezt nem bírom ki)
További ajánlott fórumok: