2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Én ma intettem magamat türelemre.😅 13. Ciklusnap. Tegnap erősebb lett az LH teszt, reggelre nyák jól érezhetően, de este nem lett erősebb az LH megint.
Még amúgy is korai lenne ma, de már megint előre szaladtam fejben.🙈
Megkérdezhetem,hogy miért szeretnéd ennyire tudni?Valami miatt sürgős lenne?🤨
Szia!
Korábban is láttam ezt a kérdésed. Nem értem, milyen választ vársz.
Ezt senki sem tudja megmondani….
Jajj olyan ismerős érzés. 🥲 Nálam most nyugi van, mert várom az ovulációt 😆 de kb 2 hét múlva ugyanúgy előjönnek a reménykedős/agyalós tünetek 🙄😀 kitartás!!! Hamarosan eltelik az az egy hét.😀
Aaaaaahhhhhh olyan zizzent vagyok már megint. Direkt igyekszem nem rápörögni a dolgokra. Tényleeeeeg! De a testem DIREKT csúfot űz belőlem. Nem keresem magamon a tüneteket, dehogy ne reménykedjek, amikor tegnap is meg ma is tipikusan olyan tüneteim voltak… Tegnap és ma van a 22-23. ciklusnap. Ha feltételezzük, hogy 28 napos kb a ciklusom, akkor 6-7 nappal az ovu után vagyunk, tehát simán lehetne a beágyazódás. Tünetek tegnap: kis alhasi diszkomfort, mindjárt megjön érzés, pici derék fájdalom. Ma: alhasi enyhe fájdalom, olyan mintha lenne egy bowling golyó a hasamban és ide oda gurulna, ülve mindjárt megjön érzés, has szurkálás, erősebb menzesz szerű görcs. Persze az ilyen tünetek után csak csinál az ember 1000 nappal korábban délután egy x-epil tesztet tökre várva a második csíkot, de természetesen full negatív. Legszívesebben a következő hetet átaludnám és jövő vasárnap ébrednék fel😆. Nem akartam az újabb dilisségemet leírni, de ti értitek milyen ez.
Sziasztok,Policisztás petefészek miatt Gynositolt,Metformint kell szednem mennyi idő kb hogy teherbe essek?!
Meg eddig ilyet nem éreztem csak tegnap először ami erőteljesebb volt.
Hát hagyj csinálja csak magának a helyet ❤️
Normális :)
Gondolj bele, lassan 8 hétnél jársz, szóval most lenne aktuális megint, hogy megjöjjön, és a szervezeted egyrészt erre emlékszik, másrészt nő a méhed, nyúlnak az inak :)
Csak ez az enyhe hasgörcsölés ne lenne mert ez teljesen kiakaszt😅nem tudom hogy most ez mennyire normális
Elhiszem! Szorítok, hogy maradjon minden rendben!🙏🥰
Igen igen ☺️ Izgulás van minden nap 😅
Kíváncsi vagyok,hogy most is ez lesz-e?
De jóó, a napokban már gondoltam rád, hogy mi lehet veled, szilveszter környékén írtál halvány tesztről 🥰 gratulálok!😍
Szívből gratulálok és nagyon boldog babavárást kívánok!💗💗
A második ciklusban :))))
Ó,akkor elolvasom ott. Köszi ❤️
Nagyon jól emlékszel mi voltunk azok ☺️ pont most írtam le visszsmenőleg a naplómba mi történt ott eltudod olvasni 🥰
De jó! Gratulálok!❤️
Jól emlékszem hogy 1-jén te teszteltél.pozitívat aztán elkezdtél barnazni vérezni, és progi kérdés volt h szedj ne szedj? Mesélsz kicsit hogy mi történt azóta?
És múltkor azután a cseppek után milyen gyorsan estél teherbe?
Köszönjük szépen remélem minden rendben lesz most már 🤞❤️
Aztaaaaa! 😍😍
Babcsira!! 🥰🥰 Nagyon örülök Nektek! ❤ Boldogságos babavárást kívánok! 🤗🤗🤗
Sziasztok csajok még félve de elmondom nektek hogy 7+4 hetes kismama vagyok🤞☺️
Eddig minden a legnagyobb rendben van szerencsére hétfőn voltunk a dokinál.
ManóBubi ❤ Köszönöm, én is nagyon drukkolok Neked 🥰
Aranyos vagy! ❤ Én is drukkolok Neked 🥰
Én voltam akkor nőgyógyásznál. Nálam nem talált semmit. A volt férjem nem volt hajlandó semerre sem menni... 😒😒
így a természetes dolgokhoz fordultam. Gyógynövények.
Sógornőmnek volt 2 vetélése... aztán elkezdte inni a gynex cseppet. Mesélt róla nekem. Én is elkezdtem inni... és egyszerre babáztunk. A két gyerkőc között 3 hét van ❤
Most is beszereztem a gynex cseppet. A következő ciklusban elkezdem szedni.. aztán meglátjuk hátha most is varázserővel bír ☺️☺️
További ajánlott fórumok: