Nekem semmi tünet nincs, a 22 és 23. cn-on voltak tünetek, de azóta semmi. Ami egyrészt jó, mert nem agyalok rajta, másrészt azon gondolkodom, hogy lehet e akkor ovuláció? Előző hónapban 1 hetet késett, lehet akkor is később volt? Ami csak azért lenne gáz, mert ilyen görcsökkel nem volt kedvem összebújni😢. Na meglátjuk, hogy mikor jön meg, abból kiderül.
Hétvégén vagy jövő hét elején. De tegnap olyan nyákom volt reggel, hogy meg akartam nézni az ovu tesztet.😅 végül nem teszteltem este se, mert óránként kellett pisilnem 😂 pedig a nap második felében már alig ittam 🙄
Ott is kb bárki lehet. :) én lehet túlgondolom, de én pont a nèvnélküliség miatt szeretem a fórumot. 😀 csak annak adnám meg a nevem, akivel szeretnénk kölcsönösen tartani hosszabb távon a kapcsolatot.☺️ így megértem a döntèst 😀
Tavalyi csoportban volt egy közös excel tábla amiben vezettük ki hol tart a hónapban 😁 Szerintem most is jól jönne egy ilyen mert egyre többen vagyunk és én is nehezen követem már
Eddig úgy voltam vele.. áhhh elvileg 18án volt pé.. mert 28 nappal szamolta.... 21én meg 24en voltunk együtt. Egeszen a tegnapi napig meg sem fordult a fejemben.
:)) meglatjuk! Olyan lassan megy majd el ez a pár nap.. már most latom 😄😄