2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Tudom, biztos sokszor leírtátok már, de annyi komment jött az eleje óta, hogy nehéz kiigazodni :D Esetleg röviden leírjátok nekem légyszi, hogy ki-mióta próbálkozik, vagy ha van történetetek mellé, akkor azt is? Köszönöm, ha megosztjátok ismét :)
Szia! Sajnálom a veszteséged. Szorítok neked is. :)
Várjuk a fejleményeket. ☺
Reméljük már más miatt nem jön meg. 🤞🤞
Tesztelsz valamikor?
Köszönöm szépen, remélem én is hogy mihamarabb sikerül! :) És, hogy neked/nektek is! Jelentős agykamra tágulat, nem tudják mi lehetett az oka..Elvileg nem genetikai, valami fertőzés lehetett, de ez is csak egy tipp. A dokim a covidra fogta, mert 10.hetesen covidos voltam, de ez is csak tipp, senki se tudta megmondani a biztos okát. Bízunk benne, legközelebb nem történik meg velünk, főleg ha nem genetikai. Most GÁL + vitamint szedek egyébként, hátha segít valamit teherbeesésnél :)
Szia Teknos01!Sajnálom,hogy ezt át kellett élned/élnetek!😔Drukkolok,hogy mielőbb érkezzen szivárvány 🌈babátok!
Ha nem szeretnél,nem kell válaszolnod.Lehet tudni miért lett baj a kicsivel?Esetleg kell majd szedned valamit pluszba a várandósság alatt hogy meg lehessen előzni?
Sziasztok,
Ha lehet csatlakoznék a fórumhoz :) Visszaolvasom majd mindjárt az előzményeket, hogy azért képbe legyek, ki-hogyan-merre.
Nekünk terhességmegszakítás volt Dec. elején sajnos rendellenesség miatt a 20.héten, mára már rendbe szedtük magunkat lelkileg, és ez az első próbálkozós hónap. Nagyon izgulok, hogy összejön-e.Az első mensi azóta már lezajlott, elvileg jövőhét kedden lesz ovum, de csinálok majd LH tesztet is. Szurkolok mindenkinek, aki babát tervez, és én is olvasgatom majd a fejleményeket rólatok. :)
Én is beírtam magam 🙂 köszi a tábla frissítést
Én is beírtam magam. ☺️
Mára nem várom.. jele sincs, hogy meg akarna jönni. Lehet most is csúszik egy hetet a sok sztressz miatt.. 😔
Köszi!Úgy látom nekünk lesz egy közös szexünk🤣🤣.Nagyon egyszerre vagyunk.😃
Van egy 2023as fül. Ott csak mi vagyunk
Ebben a táblázatban csupa idegen név van.🤨Ti most hova írkáltok?Nem kéne először kipucolni?
Úgy van,hogy járhatsz magánrendelésre ahhoz az orvoshoz,aki a számodra szimpatikus kórházban dolgozik,így ő tud adni befogadó nyilatkozatot,hogy a kórházban fogadjanak amikor szülsz,de elvileg ő nem vezetheti le a szülést,hanem az éppen ügyeletes orvos fogja,de biztos vagyok benne,hogy megoldják hogy ő vezethesse le a szülést,ha ezt szeretnéd.🙂
Én is beírtam magam a táblázatba de valahova el kéne menteni ne kelljen visszakeresgélni
Az a baj, hogy az ovulációt előre sosem tudjuk, csak nagyjából tippelünk. Utólag tudod kiszámolni, 14 napot visszafele az új ciklus első napjától. De ez sem mindenkinek 14 nap. Attól függ, kinek hány napos a luteális fázisa. Itt Torynak volt hosszabb, talán 16 napos, ha jól rémlik.
Itt többen vagyunk, meg kérdezem itt is.
Egy normális havi ciklus (27nap gyógyszer abbahagyása után) után a mostani 19 nap után lett vége, vagyis meg jött sajnos.
Szerintetek hogy számolja mikor lesz ovuláciom?
(Nagy valószínűséggel most nem volt ebben a hónapban)
Köszi
Szupi, köszi 😊 beírtam magam
Csináltam egy új lapfület ezzel a 3 oszloppal, aztán meg lehet majd csinálni akár, hogy mindig rendezze nemvárt napja szerint sorba. ☺
Igen ezt én se értem.😃
Hogy érted legyen ott? A szüles pillanatában vagy csak dolgozzon ott?
De most nem az van hogy nem lehet fogadni orvost?
Befogadó nyilatkozattal lehet másik kórházban is.Ahhoz az kell,hogy legyen ott fogadott orvosod,aki ad befogadót.
Persze, elég szerintem is 😊 csak most nem tudom megcsinálni
Szerintem is elég, akkor nem kellene frissíteni a hónapokat
Szia SsueB!
Nekem olyan kérdésem van( nem mintha aktuális lenne 😃), hogy még mindig úgy van idén is csak a körzeti kórházba lehet menni szülni?
De jól volt vezetve. ☺ De szerintem is elég lenne a 3 oszlop majd, nem?
Neked is nagyon drukkolok! ❤️
Mintha tegnap már erősödött volna az Lh teszt.🥹 a ma reggeli nem, de az reggeli. Ez a 17. Ciklusnap, még reménykedem 🥹
További ajánlott fórumok: