2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Na lemaradt a másik link
A maca alapból van mindkettőbe, nem tudom h kell-e pluszba. Vagy vegyem inkább magamnak azt a csomagot.
Vélemény?
Megveszem a procreationt mindkettőnknek de nem tudom hogy magamnak vegyek e ilyen csomagot és mellé a férjemnek egy férfi prot
Vagy egy ilyet egybe:
Sajnálom, hogy megjött :(
De reméljük a következő hónapban sok sok pozitív tesht lesz itt a fórumon 🥰
De határon belül vagy te is
4 részletben jött meg a teljes lelet.😅 de egy kis gyulladást mutat, koleszterinem pont határ 😏 de van rajtam azért 15-20 kg a nagykönyvhöz képest (szerencsére egyre kevesebb mondjuk)
Meg enyhén még náthás vagyok, nem tudom ezt mennyire mutatja.🤷♀️
Ez az a kérdés amire senki nem fog tudni választ adni.😔Nekem PCO-val volt 3 év is,mire sikerült a baba,de volt 1 év is.Ma beszélgettem egy anyukával,aki makk egészséges és több mint 1év volt,mire sikerült teherbe esnie.Egy bnőm meg kitalálta egyik nao,hogy babát szeretne.Következő ciklusban szinte egy lövésből meg volt.
Szóval hogy mennyi idő alatt jön össze bárkinek is a baba,azt csak a jó Isten tudja megmondani.Viszont a tudatos rákészüléssel biztosan nem ártasz!🙂
Aktuális tesztek, igen.
a dpo az ovuláció utáni napokat jelöli.
A vélt peteérés után esténként megpihenve olyan szívdobogás érzésem volt, mint még korábbi terhességeim alatt sohasem. Aztán mivel tulajdonképpen nem tudtuk biztosra, volt-e egyáltalán tüszőrepedés, meg a doki azt mondta, következő pozitív tesztnél menjek, és megbeszéljük a progeszteront, plusz nem titok, hogy még a 2022-es fórumban volt néhány elvetemült piszok korán tesztelő ( :D ), és egyre több volt a fals pozitív predictor teszt, kipróbáltam. Már a 8.nap reggel sejlett valami, de a teszteken látszik, ahogy folyamatosan erősödött. Az első 3 10-es predi, a második 3 25-ös xepil volt.
Aztán azonnal orvos, hogy pozitív a teszt, ő pedig elküldött vérvételre, mert nem lehetett kizárni, hogy a vetélésből visszamaradt valami szövetdarab, és az produkálja a pozitív teszteket.
De nem így lett, marha magas hcg értékek jöttek ki, a férjem már ott tartott, hogy mivel 2 nap alatt nem dupla, hanem tripla értéke lett, biztos többen vannak :D
Gratulálok a gyerekekhez!🥰
A feltöltött tesztek mind a jelenlegi terhességedről készültek?A 8dpo az a mensi utáni 8.nap?Csupán kíváncsiságból kérdezem.Miért teszteltél ilyen sokat?Csak kíváncsiság vagy érezted hogy baba lehet a dologban?
Elevitet szedtem novembertől, aztán májusban váltottam trimeszterre. Nem is értem miért nem azzal kezdtem eleve, mikor már a kicsi is amellett sikerült...
Plusz folsav, E és D vitamin magas dózisban.
Hőmérőt nem használok, mert a kicsi rossz alvó, és emiatt nagyon sokat fent vagyok éjszaka, nincs értelme.
LH tesztet használtam a 2. terhességnél, meg most a legutolsó ciklusban. Abból annyi derült ki, hogy egyik szombaton úgy elöntött a nyák, hogy fürödni tudtam volna benne, de a teszt csak 5 nappal később lett pozitív...
Próbálom röviden, a többiek már kb kívülről fújják :D :D
2008, 2017 és 2020 szültem.
'21 november óta nem szedtem a gyógyszert, '16 óta kezelt pajzsmirigy alulműködésem van, 32 napos ciklusokkal.
Tavaly júliusban teszteltem pozitívat, a 9 hetes uh-n derült ki, hogy a baba a 6.héten elhalt. A diagnózis után 5 nappal indult meg a spontán vetélés. Fogalmunk sincs, az orvos sem tudja, miért várt a szervezetem eddig, de a tanácsára kivártuk a folyamatot, és kórházi beavatkozásra nem volt szükség, magától lezajlott 12 nap alatt. Viszont ezt követően jött egy "normál" 32 napos ciklus peteéréssel, 8.dpo-tól pozitív teszttel (képek fent vannak), 16.és 18.nap hcg vérvétellel. Ma tartunk 16 hétnél.
Hát röviden kb :D
Annyira nem örülök, hogy izgi az enyém😂 az amh-d nagyon jó😊
Amh-ra én azért most megint kicsit rápörögtem. Sztem most is sok.. csak nem értem. 3 nőgyógyásszal is megvizsgáltattam magam, mindegyik azt mondta, hogy nincs pcos-re utaló jel.
Közben nekem is megjött a vérvételem, nem annyira izgi, mint ManóBubié, az amh 4,56 . ☺
De a többi érték is tök jó szerencsére, legalábbis szerintem :D
Lehet éppen emiatt kellett volna, mert a másik kettő is változhatott bármilyen irányba.
Nekem pajzsmirigy uh-m is volt, mindent végigjártam a hízás miatt, és folyamatosan jó értékek jöttek, aztán végül egy rutinvérvételkor derült ki az alulműködés.